Parteneri

12 Comentarii pana acum»

 1. milos alina said

  am November 3 2009 @ 11:13 am

  NU STIU DACA TINE DE PROTECTIA CONSUMATORILOR SAU NU, sau e doar un alt abuz, dar trebuie sa ma PLANG si eu cuiva…
  Am si eu o problema cu Primaria Constanta.
  In data de 02 iulie 2009 am primit o vizita a unor inspectori -o domnisoara INSPECTOR care s-a si recomandat, care a vorbit cu noi si a cerut diverse acte si o alta domnisoara pe post de scrib, care nu s-a recomandat si care a scris dupa dictare ceea ce I s-a spus de catre cealalta – de la Directia Corp Control a Primariei Constanta,in incercarea lor de a mai face probabil bani la bugetul local….
  Au cerut o serie de acte incepand cu contractul de inchiriere, taxa de protectie impusa de primaria Constanta, taxa de reclama si publicitate, avizul de functionare si chitante aferente, care au fost prompt prezentate.
  Din motive independente – se aflau in alt loc dacat sediul firmei, doua dintre actele solicitate nu au putut fi prezentate – autorizatia de constructie pentru amplasarea meshului pe fatada -care exista si contractul cu Polaris Holding pentru ridicarea gunoiului menajer incheiat si cu plata la zi – care nu se aflau la sediul firmei la momentul respectiv, fapt ptr care au intocmit un fel de nota de constatare – in care au precizat actele prezentate la control cu nr. de inregistrare si chitantele aferente si in care au scris ca pentru restul de doua acte suntem invitati si au scris numele meu in calitate de contabil fara sa justifice de ce este diferit de cel al directorului/administratorului sau sa treaca in ce calitate sunt chemata, la sediul lor a doua zi – fara a ni se solicita pararea daca se poate sau nu veni, si fara a preciza in scris pe nota de constatare DACA EXISTA vreo sanctiune in cazul neprezentarii si care ar fi aceasta.
  Ca urmare nu am considerat obligatorie prezentarea, iar din lipsa de timp bun de pierdut pe la usile lor facand plocoane nu m-am prezentat. Cineva trebuie sa mai si munceasca intr-o firma de 3 angajati daca vrem sa supravietuim si sa le mai platim si distinsilor reprezentanti ai Primariei un car de bani ptr diversele taxe instituite.
  Pe data de 30 octombrie (deci peste 3 luni si 3 saptamani!!!!) 2009 primesc prin recomandata cu confirmare de primire un proces verbal de constatare si sanctionare contraventie in care ni se precizeaza la data intocmirii procesului verbal 26.10.2009 si la data controlului 2 iulie 2007, iar constatari “obstructionarea controlului prin neprezentarea documentelor solicitate prin NC 631/2.07.2009”.?????!!!!!! Precizez inca o data ca in nota de constatare nu s-a precizat VREO SANCTIUNE IN CAZUL NEPREZENTARII, si ca in procesul verbal nu este trecut CNP ul administratorului, si incepand cu data de 1 iulie a.c. administratorul nu mai ocupa functia de administrator ci de director general.
  Nota intocmita de angajatele Primariei s-a semnat de director, dar procesul verbal a fost completat in lipsa vreo unui reprezentant legal al firmei – la sediul Corp Control, iar ca martor a semnat un oarecare domn Ciocan Augustin (fara a mai fi primita de catre firma vreo alta invitatie la sediul Corp Control ) care poate fi la fel de bine o persoana de pe strada sau un coleg de serviciu al domnilor de la Primarie, in necunostinta de cauza asupra presupusei fapte. In acest sens as dori sa fac o contestatie impotriva procesului verbal,mai ales ca angajata Primariei a dovedit exces de zel, nu a dovedit profesionalism in atitudinea sa fata de angajatii firmei, nici macar competenta,si a dovedit o atitudine vadita de “”superioritate” in relatia cu contribuabilul, luandu-ne cum s-ar spune in termeni populari peste picior, si perturband si desfasurarea activitatii firmei, DAR am nevoie de o opinie pro sau contra din parte unui specialist.
  Exista in vreun act in afara de Legea contraventiilor care
  sa reglementeze forma actelor pe baza carora sa se poata intocmi un proces verbal de sanctionare, pentru ca mie imi pare ca NOta aceea neavand nici un fel de precizare a consecintelor legale ce deriva din neprezentarea la Primarie cu actele nu poate folosi ca document de justificare in aplicarea amenzii contraventionale prin procesul verbal intocmit pe baza ei.

  IN SPERANTA UNUI RASPUNS VA MULTUMESC.

 2. ionica Salaj said

  am November 25 2009 @ 8:44 pm

  ionica Salaj said
  am November 21 2009 @ 10:47 pm

  ionica Salaj said
  am November 20 2009 @ 10:23 pm

  Salutari,

  Ma numesc Ionica din Salaj si ma tot intreb cum se face de NU se ia atitudine pentru urmatoarea problema:
  -de cativa ANI BUNI s-a introdus taxa pentru radio si TV care se plateste pe factura de la Electrica (fie ca iti convine fie ca nu). Mai precis taxa este pusa pentru Radio si TV nationala(TVR1) si (TVR 2). Eu unul nu am radio pentru ca in ziua de azi nu merita sa tii un asemenea aparat in casa. Pentru programele de TV eu am contract incheiat cu firmele de difuzare prin cablu si primesc de la aceste firme numarul de programe ce il au in grila (de cand s-a introdus Tv.prin cablu). Daca intre aceste programe se regasesc si programele TVR 1 si 2 ma intereseaza mai putin, EU platesc la firma cu care am contract abonamentul lunar. NU inteleg de ce mai trebuie sa platesc inca odata pentru aceste programe, este de datoria firmei contractoare sa se descurce. Eu sincer sa fiu am cerut sa fie scoase din grila, dar atunci sa NU mai fiu obligat sa platesc TAXA. Aceasta problema am ridicat-o si la intalnirile cu Deputatul si Senatorul din circumscriptie dar fara nici un rezultat. Am trimis o sesizare la Parlamentul Romaniei cu doi ani in urma dar NU am primit nici un raspuns. Am timis si la TVR 1 accesi sesizare si mi-a rspuns ca asa este Legea. Aceasta practica de a lua bani in mod fortat din buzunarul cetateanului pentru aceasta Societate Comerciala, EU O CONSIDER FURT IN FORMA CALIFICATA si drept urmare trebuie PEDEPSITA. In curand am sa refuz sa mai platesc aceste taxe pe Factura de la Electrica si sa vedem unde se va ajunge (cred ca la tribunal poate chiar international). Astept raspuns pe adresa de Mail indicata anterior.Astept cat mai rapid un raspuns. Scuze pentru limbajul mai dur.
  Cu respect Ionica sj.

 3. @Habio said

  am November 27 2009 @ 2:31 am

  Mi-e sila de asa-zisii “jurnalisti”! Mi-e sila de presa cu lesa, care se balacareste in mizeria stirilor trunchiate. M-am saturat. Ei sunt cei care dezbina, cei care ne fac sa ne uram, sa ne injuram, cei care ne fac sa ne fie rusine ca suntem romani. Pe de alta parte, tot ei tipa dupa aceea ca in tara asta nu mai exista respect, nu mai exista bun simt. Soarta a facut sa ma aflu in aceste zile in tabara “imbecililor, analfabetilor, agramatilor” de la Spiru Haret…………..

 4. realitatea online said

  am February 20 2010 @ 5:44 pm

  Interesat de un parteneriat prin intermediul uni schimb de link cu blogul meu?

 5. Birloveanu Viorel said

  am March 16 2010 @ 3:56 pm

  Va brog sa ne spuneti daca va intereseaza un schimb de linkuri cu site-urile http://www.usi-porta.ro, polistiren.biz si gips-carton.biz. Am vrea sa figuram printre partenerii dvs. web.

 6. online said

  am March 23 2010 @ 1:14 am

  ceea ce I was privire pentru, multumesc

 7. Vlad said

  am April 26 2010 @ 9:24 pm

  Va salut dnu. Urban . In legatura cu un schimb de reclame dintre site-ul dumneavoastra si blogul meu ,daca sunteti interesat.
  Astept raspunsul dumneavoastra .

  Toate cele bune, Vlad

 8. plamada elena said

  am July 20 2010 @ 11:45 am

  nu stiu daca va veti complica pentru un ajutor dar totusi va rog mult sa luati la cunostinta ca la primaria broscauti linga dorohoi nu se dau ajutoarele primite pentru sinistrati direct celor necajiti ci domnul primar le da celor ce nu au nici o legatura pe data de 14 au venit 3 tiruri si au carat cu masinile cei ce nu aviau nici o treaba ear cei ce aviau nevoie cautau pe jos in curtea caminului cultural dupa 2 zile am filmat cum era curtea plina de haine si lumea necajita cauta dupa haine iar domnul primar este foarte nervos nu vrea sa stea la discutii sa inteleaga ca nu asa se procedeaza va rog mult sa faceti ceva ca sint foarte multe nereguli si nu stiu la cine sa apelez

 9. Moartea said

  am January 15 2012 @ 9:48 pm

  Sa imi sugi PULA bai jegosule. Vierme esti tu si toata familia ta.poate sa moara mata in spitalele din romania.

 10. Farcas Gelu Danut said

  am March 18 2012 @ 1:24 am

  Va rog sa-mi spuneti daca va intereseaza un schimb de linkuri cu http://www.usi-de-interior.com

 11. Hertz said

  am February 5 2013 @ 4:30 am

 12. Sandu Margeanu said

  am May 13 2013 @ 4:27 pm

  Mai sunt si senatori care merita tot respectul!
  Va multumim.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: