Banner

Irishman varianta damboviteana

Tweet thisAstazi la Tribunalul Bucuresti o doamna plangea. Pentru ca astazi ar fi trebuit ca in procesul ei civil instanta sa ia o decizie vizand incredintarea custodiei fetitei ei.
Insa judecatorii au refuzat sa judece spunand ca sunt in greva pentru ca li se "fura dreptul la pensie in Parlament" asa ca nu judeca dosarele.
Doamna i-a intrebat cum de fac greva daca nu au voie prin lege si instanta i-a spus " nu e treaba dumitale". In momentul in care insa doamna i-a intrebat pe judecatori " pai faceti greva dar nu aveti voie e una, dar cum adica refuzati sa judecati si va luati salariu pentru zilele astea ? Eu daca nu ma duc la serviciu sau ma duc si nu muncesc, in mod clar nu imi iau salariul asta daca nu ma da si afara patronul. "
In acel moment instanta i-a spus ca ii da amenda pentru sfidarea instantei.
Doamna le-a spus judecatorilor " sunteti fara rusine. Abuzati de functie. Pai dupa ce ca imi afectati viata fetitei mele care va mai sta inca 3 luni cu tatal ei betiv si care o bate pentru ca voi faceti greva, acum va intrerupeti greva sa imi dati o amenda pe care ca sa o platesc voi munci 3 saptamani. Nu sunteti judecatori, nu aveti urma de omenie sau obraz, sunteti niste frustrati care abuzati de putere fix la fel ca politicienii"

Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: