Banner

Un studiu medical important

Tweet this

Un studiu medical prezentat in discovermagazine.com arata ca persoanele care de-a lungul vietii au suferit mai multe raceli, infectii, virusuri gripale fata de care corpul a luptat singur fara sa se apeleze la adjuvanti precum vaccinurile, au sanse cu 73% mai mari sa supravietuiasca unui cancer.
Asta pentru ca corpul lor invatat cu lupte cu bolile si infectiile a dezvoltat asemenea atletilor care se antreneaza pentru olimpiada, un sistem imunitar puternic cu "'muschi"' pregatit sa lupte cu orice intrus fie el virus, bacterie sau tumoare canceroasa.
Asa explica medicii faptul ca copiii de astazi care sunt super-vaccinati inclusiv cu vaccinurile de seson gripal toamna, au o imunitate mai slaba intrucat sistemul imunitar devin mult mai lenes fata de cei care fac efectiv virusul respectiv.
Epioadele de febra mare care insotesc virusii si gripele, pun la lupta sistemul imunitar [ spre deosebire de copii care se vaccineaza de seson care nu fac febra ] si il intaresc asemenea celor care merg la sala si fac exercitii de forta .
S-a mai descoperit faptul ca in ADN-ul acestor persoane asa-zis "'bolnavicioase"' exista secvente unde absolut toate aceste boli, raceli, etc sunt inscrise in memoria celulara, spre deosebire de persoanele super-vaccinate la care dimpotriva se constata o stergere a trecutului imunitar cu fiecare vaccin nou administrat.
Este practic aceiasi spirala care a dus la administrarea animalelor din ferme de antibiotice care sa "'previna"" bolile si sa ajuns pana acolo inca sistemul lor imunitar a fost distrus in loc sa fie intarit.
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: