Banner

Romania, o tara contaminata !

Tweet this

Diclor-difenil-tricloretanul sau DDT, cum este universal cunoscut, provoaca : imunotoxicitate, posibil perturbator al sistemului endocrin fiind slab estrogen și perturbator al tiroidei și hipofizei, tulburări de reproducere, renale şi neurotoxice, cancerigenPericulosul insecticid DDT, interzis la noi din 1985, va mai fi prezent în alimentele produse în România timp de cel puţin 70 de ani, având o perioadă extrem de lungă de biodegradare.
Un raport medical adiacent studiului "Romania o tara contaminata"' arata faptul ca in corpul copiilor cu varste in 2-7 ani au fost gasite substante chimice si metale grele cu depasirea riscului de cancer cu 100%! De asemenea tot la copii a fost gasit depasit nivelul arsenicului, DDT si DDE [ un produs secundar al DDT].In Romania si astazi se folosesc la dezinsectia parcurilor si locurilor publice amestecuri de DDT fara sa ii pese nimeni ca pulverizarea va afecta copii si adulti la gramada.
Ce alimente au contribuit cel mai mult cu intoxicarea cu metale grele si pesticide ? Carnea de pui si cea de peste iar principala sursa de plumb produsele lactate si sursa de mercur pestii si fructele de mare.Cum este posibil sa existe DDT in pesti din Marea Neagra si oceane ? Simplu! Marile si oceanele lumii au devenit cosul de gunoi al umanitatii. Mai devreme sau mai tarziu tot ce arunca oamenii ajunge in mare sau ocean.Hexaclor-benzenul, un alt pesticid interzis de peste 50 de ani, se gaseste inca la aceasta data in produsele lactate, oua, carne si peste.Consumul acestora ese asociat cu 14 forme de cancer.Intrucat aceste pesticide se stocheaza in grasimea umana si animala, la autopsii s-a descoperit ca produse animale infestate cu DDT se stocau in grasimea umana timp de 50 ani de zi, adica corpul nostru reuseste extrem de greu sa scape de ele, si in plus socul cel mai mare a fost atunci cand cercetatorii au vazut ca aceste pesticide se stocheaza in ...placenta, deci prin nastere copiii primesc la pachet si pesticidele acumulate in corpul mamei!
Si ne mira valul de copii de pana la 14 ani bolnavi de boli specifice adultilor, inclusiv leucemii si cancere ?
Cele mai mici niveluri de pesticide se acumuleaza in plante, legume si fructe, si cele mai multe in produsele de origine animala. Timpul de injumatatire [ disparitia] pesticidelor din corpul uman este accelerat prin consumul de plante verzi, legume si fructe necontaminate, acestea avand agenti de detoxificare si fibre care leaga aceste toxine din corp si le elimina. Orice detoxifiere nu are nicio sansa de reusita daca nu consumam foarte multe fibre care actioneaza ca curatitori ai corpului nostru.
Scandalul fermelor din Norvegia unde pestii sunt contaminati cu pesticide [ 90% din somonul din Romania provine din crescatorii din Norvegia ] a demonstrat faptul ca de peste 20 de ani fermierii au stiut si au tacut asupra faptului ca au hranit pestii din crescatorie cu hrana infestata cu pesticide si dioxine.

http://contaminatedfuture.org/romania-a-contaminated-count…/
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: