Banner

Guvernul Romaniei construieste o noua inchisoare

Tweet this

Guvernul Romaniei construieste la Unguriu , jud Buzau o noua inchisoare cu o capacitate de 900 locuri. Si mai are in plan inca doua inchisori noi!
Sigur , Romania are 26000 de puscariasi si 19000 locuri in inchisori, dar, eu ma refer la tembelismul constructiei de noi si noi inchisori ceea ce denota o gandire balcanica, primitiva, orientata spre faptul ca mai dam niste contracte la niste firme de partid...indiferent de partid.
In conditiile in care in Romania pe prevenitie se pune accent ZERO BARAT. Da preventie inseamna de exemplu ca in acest moment PNL absoarbe in teritoriu la gramada "'cadre de partid din PSD"' care trec la PNL doar ca sa isi pastreze functiile publice si locul de furat si ars gazul pe bani publici si salarii grase platite de fraierii de votanti.
Situatia este similara cu spitalele de oncologie pediatrica pentru copii. Toata stima pentru cei implicati in strangerea de fonduri pentru constructia lor, dar OARE asta este solutia ? Sa facem spital dupa spital pentru copii bolnavi de cancer din cauza a ceea ce mananca si a stilului de viata actual ? Sau ar trebui sa punem accent pe PREVENTIE adica sa introducem in scoli un program national de educare in nutritie, dieta , hrana pentru copii ?
Altfel o sa umplem tara de puscarii si spitale si in mod firesc atata timp ca nu tratam cauza ci doar efectul , caruselul acesta nu se va termina niciodata
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: