Banner

Painea lui Ioan Botezatorul

Tweet this

Discutam cu un arhitect israelian si ii spuneam ca copiii mei sunt mai mereu raciti toamna cand merg la gradinita si il intrebam ei ce fac sa combata racelile, virusurile.
Omul mi-a spus "' noi folosim roscove cu miere , scortisoara si lamaie" si mi-a spus ca niciodata nu si-a vaccinat copii antigripal, si ca nu au probleme cu ei toamna si iarna.
""Roscove?" am intrebat eu ?
"" Da sunt painea lui Ioan Botezatorul cu asta se hranea; La noi se numesc ḥaruv tradus in romana carob. Exista confuzia intre roscove si lacuste, deoarece Ioan Botezatorul a mancat fructele acestea si nu insectele de salcam (lacuste), care sunt consumate prajite in Palestina. Cuvintele ebraice pentru roscova si salcam sunt similare si este posibil sa fie vorba de roscove si nu de lacuste in Matei 3:4: ''Ioan purta o haina de par de camila, si la mijloc era incins cu un brau de curea. El se hranea cu lacuste si miere salbatica''
Consumul de roscove in mod regulat in cantitati mici este o sursa de beneficii pentru sanatate. Roscova merita sa fie laudata pentru capacitatea de a regla procesul de digestie, avand calitati natural anti-alergice, este antiseptic si anti-bacterian foarte eficient.Pudra de roscova cruda contine taninuri, bogate in acid galic, care ii confera toate aceste efecte beneficie care fac din roscova un medicament natural. Nu in ultimul rand roscova este un anti-viral eficient si o buna sursa de antioxidanti esenti si in combinatie cu miere, scortisoara si putina zeama lamaie rezulta un antiviral , antitermic si antigripal extrem de puternic despre care cercetatorii de la Universitatea din Haifa au demonstrat ca este mult mai eficienta decat medicamente gen Coldex si fara sa aiba efectele secundare ale acestora.
Arhitectul israelian spunea ca reteta lor este : o lingura de miere + lingurita de scortisoara + lingura de carob si o lingura zeama de lamaie , se amesteca si sa da la copii dimineata la pranz si seara cate doua lingurite dimineata la pranz si seara
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: