Banner

Anitibioticele si pesticidele din farfurie

Tweet this

Colegii mei se ocupa de un caz iesit din comun.

O importanta firma producatoare de oua din Romania, este implicata intr-un proces in care se discuta despre contaminarea oualelor cu [1] antibiotice si [2] pesticidul Fipronil.

Ma rog pana se termina procesul cel putin in prima instanta nu se pot dezvalui identitatile partilor desi probele sunt confirmate de Institutul de Medicina si Sanatate Veterinara Bucuresti pentru ca avocatii poducatorului de oua ameninta cu alte procese si daune publice pe oricine ar spune pronunta numele clientului lor.

Ce mi-a atras insa atentia la acest proces, este modul iresponsabil pentru care in farfuria consumatorului de carne/oua/lapte ajunge un mix de antibiotice si pesticide care sunt baza de formare a celulelor canceroase cu destinatia finala cimitirul.

Circuitul este unul simplu : pesticidul Fipronil si alte pesticide periculoase sunt continute de FURAJELE MEDICAMENTATE [ asa se numesc in termeni tehnici veterinari] cu care sunt hranite animalele [ gaini, porci, vaci. etc] ; Aceste furaje medicamentate in general se importa din tari UE [ Spania de exemplu] conform documentelor de la dosarul de instanta, insa au ajuns si firmele romanesti sa le foloseasca in premixurile furajere produse la noi, ca deh de ce sa nu fabricam si noi chimicale.

Din dorinta idioata a marilor ferme de pasari/animale de a nu avea animale bolnave sau care mor, li se dau aceste furaje medicamentate care contin antibiotice [ tetracicline mai ales ] si pesticide in cazul dosarului nostru de instanta Fipronil. Ele insa sunt atat de puternice incat corpul animalelor nu mai reuseste sa retina aceste substante si , pe langa CARNEA infestata cu antibiotice si pesticidele din mancarea data pasarilor/animalelor, aceste antibiotice/pesticide au iesit la analize si in...ouale gainilor hranite cu aceste otravuri si mai mult de atat inclusiv in excrementele lor!

Excremente care de asemenea sunt o sursa de profit pentru ferme intrucat le vand pe post de ...ingrasamant; Asadar in pamant ajung cantitati generoase de antibiotice /pesticide iar omul spune ca el face cultura de legume...bio!

Pesticidul stim te omoara sigur.

Antibioticul insa din carne, din oua, din laptele vacilor, duce la distrugerea sistemului imunitar al omului si atunci ne miram de ce copii din ziua de azi la orice virus banal sunt pusi la pat ...simplu pentru ca in mancarea lor [ carne/oua , lapte, branza] se gasesc antibiotice si corpul nu mai are reactie  necesara cand chiar ar fi nevoie de administrarea unor antibiotice unui copil care are o infectie.

In plus cercul vicios duce la statia terminus numita dezastru. De le an la an disperarea fermelor de a hrani animalele/pasarile cu furaje medicamentate pline de antibiotice pentru ca sa nu aiba pasari/animale bolnave distruge sistemul imunitar al acestora astfel incat pana la urma firesc si logic nici un antibiotic nu isi va mai face efectul nici asupra lor, si oameni si animale la un loc vor avea sisteme imunitare distruse care nu vor mai fi in stare sa lupte nici cu o banala raceala.

Ganditi-va ca cereralele sunt date cu pesticid sa reziste la daunatori, apoi ele sunt culese si apare premix-ul care se da la pasari/animale unde se adauga alte antibiotice, ...pai va dati seama ca pasarile/animalele au ajuns sa manance medicamente care apoi ajung in farfuria tuturor prin carnea, oualele, laptele si branza de la aceste animale.


Cand se va termina procesul si va apare o hotarare judecatoreasca sper sa avem acordul clientului nostru sa facem publice cu date si nume aceste lucruri pentru ca aici este nevoie de o ancheta serioasa asupra acestor furaje medicamentate care mustesc de antibiotice si uneori si de pesticide.


Daca va confruntati cu asemenea situatii, va invitam sa ne scrieti pe adresa secretariat@urbansiasociatii.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: