Banner

Vesti bune pentru romanii care au stalpi de inalta tensiune pe terenurile proprietate privata !

Tweet this

Am reusit sa obtinem in Justitie obligarea firmei de electricitate la plata de despagubiri si a unei chirii lunare catre proprietarul unui teren pe care era amplasat un stalp de inalta tensiune, ca urmare a faptului ca acesta nu il putea folosi si nu putea sa construiasca nimic pe acesta!
Daca va aflati in asemenea situatii puteti sa imi scrieti la adresa iulian.urban@gmail.com
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Marius GAITAN said

  am August 2 2008 @ 11:36 am

  Asa cum am mai scris , beneficiarii apartamentelor trebuiau sa se uneasca si sa formeze o “entitate” care sa poata actiona. Tot atunci am spus ca au nevoie de un Project Manager specialitatea Constructii Civile SI SA NU MAI SEMNEZE NICI UN DOCUMENT.
  Daca ACUM vor sa se adreseze in Justitie, fara a avea de partea lor un Project manager ci doar un avocat, vor constata cu stupoate ca actele pe care le-au semnat inseamna ACCEPTANTA , si deci pentru constructor inseamna INCHIDEREA PROIECTULUI. Cu alte cuvinte , constructorul a predat TOATE LIVRABILELE stabilite in Contract iar acestea AU FOST ACCEPTATE.
  Acum , daca aceste acte formale au fost inchise,daca nu este imposibil, este extrem de complicat sa demonstrezi contrariul. Adica sa demonstrezi unui judecator ca ai semnat acte prin acre ai acceptat ca lucrarile sunt finalizate conform contract si ca nu esti de acord cu aceste lucrari.Ce te astepti sa decida acel judecator ? Trebuie demonstrat acum ca intre “Adevarul Juridic” si “Adevarul Adevarat” dorim sa alegem pe cel de-al doilea. Grea misiune pentru orice avocat, dupa ce constructorul (cu echipa lui) are atitea acte semnate, prin care se aproba ca lucrarile au fost finalizate la calitatea contractata, mai concret ca toate livrabilele stabilite initial in contract au fost FINALIZATE si ACCEPTATE.
  Desi intrevad finalul , doresc mult succes beneficiarilor de astfel de apartamente.
  Asa cum spunea odata D-l Brucan, despre democratia din Romania, acum spunem despre clientii de apartamente noi : mai trebuie sa treaca cel putin 10 ani pana cind acestia vor cunoaste si intelege mecanismele contractarii controlate a unei locuinte noi.
  Ing. Marius GAITAN
  Consultant Project Management
  EUROPROIECT ESTATE
  mgaitan@europroiect.ro

 2. sam said

  am May 18 2009 @ 4:30 pm

  Domnule Gaitan
  Va dau dreptate, nu trebuia semnat procesul verbal, dar in final am renuntat a mai spera ca vor face remedieri(in pv s-au trecut toate defectiunile). Problema cu utilitatile s-a rezolvat pana la urma undeva prin sept 2008. (nu ca n-ar fi probleme- tevi sparte si altele)(asta era de fapt marea buba).
  Stiti care e magaria cea mai mare? Ei solicita plata cheltuielilor ian-iun 2008 in care n-am semnat PV.
  Tupeu nesimtit. Pentru asta o sa solicitam si noi calculul de penalizari.
  Daca ati vedea in cel arata apartamentul. E de rasul-plansul.
  Sunt mai multe aspecte care sunt de discutat.
  OPC-ul nu te ajuta cu ceva. Poate nici nu are puterea.
  Asa ca sa ne pazim de hoti.

Comment RSS


Vesti bune pentru romanii care au stalpi de inalta tensiune pe terenurile proprietate privata !

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: