Atentie s-a deschis procedura insolventei impotriva RAIFAL S.R.L.

Tweet this

Impotriva debitorului RAIFAL S.R.L.
s-a deschis procedura insolventei in dosarul 5190 – 2015-03-18
aflat pe rolul Tribunalului GIURGIU
Daca aveti bani de recuperat de la aceasta firma va invitam sa ne scrieti urgent la secretariat@urbansiasaociatii.ro

Pentru mai multe insolvente accesati clubulcolectorilor.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Urban Viorel » Victimele accidentelor auto devin din cauza lipsei de sustinere, victimele Justitiei said

  am August 1 2008 @ 7:27 pm

  […] http://www.urbaniulian.ro/2008/08/01/victimele-accidentelor-auto-devin-din-cauza-lipsei-de-sustinere… Afisari: 0 « Cum isi fura bancile clientii prin cardul de credit : pe masura ce restitui ratele, valoarea restantei creste […]

 2. Dan Ciuca said

  am August 2 2008 @ 2:22 am

  D-le Iulian, pentru implicarea in acest caz aveti toata stima mea. Daca pana acum, inclinam sa cred ca, comentati numai stiri bomba (gen airbag-ul de la Logan), pentru sustinerea acestui caz jos palaria. Si eu am fost consternat de verdictul acestui accident.

 3. archip elena said

  am August 4 2008 @ 9:06 am

  sunt mama baietelului gasit vinovat ca a tamponat o masina pe zebra daca exita posibilitatea ca cei doi expertii sa fie datii in judecata pentru favorizarea infractorilor va rugam sa ne ajutati ca acestia sa raspunda pentru faptele lor ce m-a suparat cel mai mult este faptul ca acesti soferi nu aveau nici o responsabilitate numai copii trebuiau sa se asigure in cazul copilului meu s-a intamplat pe a treia banda de la trotuar pe zebra iar soferita in 3m dupa ce plecase dupa loc experti respectivi au dedus ca avea 20km/ora

 4. Iulian Urban said

  am August 4 2008 @ 6:49 pm

  Raspuns pentru Dan Ciuca

  Va multumesc si sper sa va dati seama ca nu am ceva cu marca Logan ci pur si simplu trebuie sa luam atitudine pentru a primi in schimbul banilor platiti, ceea ce meritam in calitate de clienti si consumatori

  Cu stima

  Urban Iulian

 5. Dan DC said

  am October 28 2008 @ 11:37 pm

  Ce s-a mai intamplat cu acest caz? Am inteles ca (expert tehnic VASILE DOMNEL) a fost de curand si pe la ProTV intr-un alt caz asemanator.
  http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=422166&st=72&#entry5407604

 6. CORNELIA GALAVAN said

  am May 27 2010 @ 11:40 am

  RECORD PENIBIL SI INUMAN IN JUSTITIA ROMANA – 13 ANI DE JUSTITIE IN CARJE PENTRU UN ACCIDENT RUTIER !
  MAI BINE MUREAM IN ACCIDENT DECAT SA AM INCREDERE IN MAGISTRATI IN ROMANIA CEA MAI CORUPTA TARA DIN EUROPA..
  ‘ASASINI AI SOSELELOR DORMITI LINISTIT. JUSTITIA VA VEGHEAZA SOMNUL’ ACESTA A FOST MOTTO-UL PRIMEI EDITII A PROIECTULUI ‘ LACRIMA RUTIERA ‘ CE A AVUT LOC IN 2001.
  IN ROMANIA NU EXISTA O JUSTITIE REALA A TRAGEDIILOR RUTIERE. INTR-UN AN DIN 340 DE ‘ASASINI AI SOSELELOR DOAR 20 AU FOST CONDAMNATI LA INCHISOARE, RESTUL AU FOST CONDAMNATI LA … LIBERTATE ?!
  IN ROMANIA NU EXISTA INCA O PRACTICA JUDICIARA UNITARA IN SOLUTIONAREA ACESTOR TRAGEDII FIIND DISPRTUITA VALOAREA UMANA DE CATRE MAGISTRATI AVAND IN VEDERE CA PENTRU FAPTE PENALE MINORE CA PARASIREA LOCULUI ACCIDENTULUI, CONSUMUL DE ALCOOL SAU CONDUCEREA FARA PERMIS CONDAMNA SUTE DE VINOVATI CU EXECUTAREA PEDEPSEI IN PENITENCIAR. DEASEMENI MULTE DOSARE AU FOST MUSAMALIZATE ASA CUM S-A INCERCAT SI IN CAZUL MEU.
  GALA SOCIETATII CIVILE 2010 – SINGURUL PROIECT AL UNEI INFIRME IN CARJE VICTIMA A TRAGEDIILOR ACCIDENTELOR RUTIERE, VICTIMA A UNEI JUSTITII PENIBILE INTR-O TARA PENIBILA CARE UMILINDU-MA MI-A FURAT DEMNITATEA SI DREPTUL LA VIATA.
  Record penibil si inuman in justitie – Implicare civica si publica inedita.
  IERI miercuri 26.05.2010 invitata la Ateneul Roman la Gala Societatii Civile.
  Maine vineri 28.05.2010 prezenta la Tribunalul Bucuresti dupa 13 ani de la accident.
  Proiectul unei infirme in carje victima a unui accident rutier. Initiativa proiectului are la baza coruptia, abuzurile si legislatia ce favorizeaza autorii acestor tragedii precum si indiferenta si pasivitatea statului fata de ‘genocidul rutier’ in care au decedat 60.000 de OAMENI in ultimii 20 de ani.
  Proiectul care se deruleaza anual din 2001 comemoreaza victimele tragediilor rutiere cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier devansand cu 6 ani initiativa Guvernului in acest sens. Proiectul care a fost apreciat pentru implicare civica de personalitati marcante atat din tara dar mai ales din strainatate cum ar fi presedintele Comisiei Europene Manuel Barroso a fost invitat de catre ONU – OMS a participat la Conferinta Mondiala pentru Siguranta Rutiera ce a avut loc pe 7-8 mai 2009 la Brussels.Proiectul fiind singura invitatie din Romania.
  Dupa aprecieri se pare ca proiectul este mai mult european si chiar mondial decat romanesc.Acest proiect este inedit si datorita faptului ca autoarea lui s-a implicat civic si public intre spitale si instante judecatoresti care nu s-au terminat nici in prezent dupa 13 ani de cosmar petrecuti in ‘malaxorul’ unei justitii de gradante stabilind cu ‘ajutorul’ magistratilor un record penibil in materie in Romania, Europa si chiar in lume avand termen de judecata pe 28.05.2010 la Tribunalul Bucuresti.
  Cu toate toate greutatile datorate infirmitatii si starii de sanatate precare la care se adauga ‘ajutorul statului’ prin diminuarea pensiei de infirmitate cu 15%, voi organiza cea de a-X-a editie a proiectului ‘LACRIMA RUTIERA’ ce va avea loc cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier ce va avea loc pe 21 noiembrie 2010 in Piata Universitatii din Bucuresti.Cred ca proiectul ‘LACRIMA RUTIERA’ nu este apreciat de institutiile statului abilitate in programul national de siguranta rutiera si datorita faptului ca proiectul sustine ca scaderea in 2009 pentru prima data in 20 de ani se datoreaza in primul rand nu programelor si proiectelor initate de stat ci datorita crizei economece si a consecintelor acestora legate de traficul rutier redus.
  Acest record penibil si inuman realizat in justitie este ‘ meritul ‘ magistratilor in cea mai corupta tara din Europa.
  Actul de justitie mi-a distrus viata mai rau decat accidentul rutier, mai bine muream in accident decat sa am incredere in magistrati si in actul de justitie.
  Dispretuita de magistrati si institutiile statului, apreciata la cel mai inalt nivel de Consiliul Europei si ONU, voi continua derularea proiectului ‘ LACRIMA RUTIERA ‘ ce a anticipat HG. Nr.864/01.08.2007 cu 6 ani comemorarea oficiala a victimelor tragediilor rutiere in Romania !
  MAGISTRATII DUMNEZEI IN ROBA ?
  IN FATA CUI RASPUND MAGISTRATII IN CEA MAI CORUPTA TARA ?
  INJUSTITIA ACCIDENTELOR RUTIER OMOARA OAMENI.
  PEDEPSE PENALE REALE PENTRU ‘ASASINII SOSELELOR’ CARE VOR DUCE INDIRECT LA REDUCEREA ‘MORTALITATII RUTIERE’
  STOP GENOCIDULUI RUTIER !

 7. corina said

  am August 22 2010 @ 12:17 pm

  IN DECEMBRIE 2007 AM FOST VICTIMA INTR-UN ACCIDENT RURIER.UN ALT SOFER A INTRAT PE CONTRASENS ,LOVINDU-NE.ATAT EU CAT SI SOTUL MEU AM NECESITAT CATE 70-80 ZILE INGRIJIRI MEDICALE.INITIAL,CELALALT SOFER A RECUNOSCUT VERBAL CA E VINOVAT IN FATA POLITISTULUI,DAR MAI APOI NU NUMAI CA NU A MAI RECUNOSCUT…DAR A INCERCAT CHIAR SA DEA VINA PE SOTUL MEU.S-A FACUT O EXPERTIZA TEHNICA SI UN RAPORT SUPLIMENTAR DE EXPERTIZA CARE ARATAU VINA IN EXCLUSIVITATE A CELUILALT SOFER.A FOST TRIMIS IN INSTANTA,NOI CONSTITUINDU-NE PARTI CIVILE IN PROCESUL LUI PENAL.IN IANUARIE 2010 A INCEPUT PROCESUL….EL CERAND NEINCETAT O ALTA EXPERTIZA CARE I-A FOST ADMISA IN APRILIE 2010.EXPERT DESEMNAT DE INSTANTA:ACELASI DOMN CORDONESCU GABRIEL DESPRE CARE AM CITIT SI IN ARTICOLUL DE MAI SUS.CONCLUZIA DANSULUI:CULPA COMUNA.EXPERTIZA S-A BAZAT PE NISTE MARTURII FALSE AFLATE LA DOSAR,DAR DOMNUL EXPERT LE-A MAI ARANJAT UN PIC CA SA FIE MAI CREDIBILE,S-A MENTIONAT UN IMPACT CU O PARTE A MASINII CARE DUPA ACCIDENT ERA INTACTA… S-A INVENTAT O PROIECTARE DE-A MEA DIN MASINA ,SI MULTE ALTE NEREGULI….MA INTREB OARE CINE LE DA DREPTUL ACESTOR EXPERTI SA SE JOACE CUM VOR EI CU VIATA NOASTRA ….DE CE UITA CA TREBUIE SA FIE IMPARTIALI…SI CINE II POATE FACE SA PLATEASCA PENTRU TOATE ACESTE ERORI VOITE SAU NU….???? SUFERINTA NOASTRA NU CONTEAZA ??? CINE PLATESTE PENTRU ASTA….???CEL PE CARE DL CORDONESCU IL SCOATE VINOVAT DOAR PENTRU FAPTUL CA A ALES GRESIT MODUL DE EVITARE AL ACCIDENTULUI???

 8. baba sorina aura said

  am October 14 2010 @ 8:00 pm

  Romania are nevoie de mai multi oameni ca d-voastra.Oricum daca candidati la presidentie eu va votez.Ma bucur sa vad ca sunt si oameni care vor sa schimbe ceva,care sufera la durerea altora,care nu este indiferent.

 9. CORNELIA GALAVAN said

  am December 14 2010 @ 9:06 am

  WORLD DAY OF REMEMBRANCE FOR ROAD TRAFFIC VICTIMS.
  ROAD TEARS – ROMANIA 21.11.2010.
  On this occasion we commemorated in Bucharest the over 62,000 victims who died in road traffic crashes over the past 20 years.
  Personally I am the victim of a serious road traffic accident, which left me disabled in clutches for the past 13 years, and I came to know tens of grieving and mourning families, and therefore I became involved civically and publicly, organising some public activities to support them for the first time in Romania. I drew the attention of state institution to the large number of „manslaughter” crimes, as well as the fact that the „road assassins” are favoured by the coruption phenomenon (as in my case), as well as by the permissive legislation whereby the authors of road crashes are sentenced by suspension, which means to..freedom!
  One representative example proving that the life of victims is worthless to the judges and that the guilty ones are „legally” favoured is that in 2009, out of 318 „road assassins”, only 33 were sentenced to serve in prison, the rest received symbolic sentences by suspension.
  The project maintains that, unfortunately, in Romania there is no „REAL ROAD TRAFFIC JUSTICE”, as would be the case in the European Union, whose member Romania is, as in EU the guilty are effectively convicted.
  Initially, the project which started as early as 2001 was aimed to protest against the abuses committed in the act of justice over the thousands of victims of the road traffic „genocyde”, in which thousands of innocent people die and other thousands are left disabled, leading to unfair criminal trials, but when I learned, in shock, that approximately 3000 PEOPLE die yearly in Romania, we decided to commemorate these victims yearly by naming the project „ROAD TEARS”.
  The project of a victim of a road crash, who also became the victim of an unfair legal trial, in which I came to know the phenomenon of corruption, but also abuse and crimes in the act of justice over 13 years of nightmare, is appreciated by the Ministry of Internal Affairs, Vasile Blaga, as well as by the former Head of EU Delegation Jonathan Scheele (UK) and many others and in 2006 project „ROAD TERAS” was granted the Special Award.
  At a European level, the project is known and appreciated by various high profile personalities such as the President of the European CommissionManuel Barroso, and by participating in 2009 in the NGO Road Safety World Conference at the invitation of WHO which took place in Brussels on May 7-8, project „ROAD TEARS” became known to more institutions, organisations and specialized associations well known throughout the world. On this occasion we signed the Appeal and Final Declaration of participating NGOs, the project being the only one to be invited from Romania.
  Project „ROAD TEARS”, initiated as original civic and public involvement anticipated by 6 years the Government Ordinance no. 864/01.08.2007 which officially establishes the commemoration of road traffic victims in Romania, as well. In the first years of running this project I was supported morally by the late Prof. Marcel Haegi, President of FEVR- European Federation of Road Traffic Victims, and afterwards by the current President, Mrs. Brigitte Chaudry.
  And recently, on the occasion of partipating in Romania at the International Forum for Road Safety, President of PRI – La Prevention Routiere Internationalle, Mr. Joop Goos, in appreciation of „ROADTERAS” project, agreed that the initiator of the project should become a PRI member.
  The offsprings of the deceased are unhappy with the way the authors of road crashes are treated, as well as by the inhuman treatment they, as offsprings of the deceased, receive in the act of justice, and the constant delay of trials.
  Project „ROAD TEARS” which advocates for severe and efficient measures to reduce „the road traffic genocyde” and setting Road Safety as national priority, considering that thousands of PEOPLE are killed annually, among whom very many children and young people, is not liked and supported by the specialized state institutions, also due to the critical atitude from the lack of road traffic infrastructure, of education, of road traffic civility, of the presence of corruption, from granting drivers licences to providing a solution to road tragedies in justice. We are glad to see that, as compared to 2009, the number of road traffic deaths in Romania began to decline. The crucial role, in addition to the mesures which were taken yearly by the specialised state institutions, was held by … the economic crisis, which reduced the intensity of road traffic through consequences which were documented statistically.
  On Sunday, November 21 2010, with the support of Road Traffic Police Department, we commemorated the over 62000 of people who died between 1990-2000, on the occasion of WORLD REMEMBRANCE DAY FOR ROAD TRAFFIC VICTIMS, we offered flyers and lit candles and brought flowers and shed, from our grieving hearts, a „roadtear” in the memory of those who are gone.
  STOP ROAD TRAFFIC GENOCYDE IN THE WORLD!
  FROM GLOBAL REMEMBRANCE TO GLOBAL ACTION.

  Cornelia Galavan
  ROAD TEARS
  ROMANIA

Comment RSS