Atentie s-a deschis procedura insolventei impotriva FIB SERVCOM S.R.L.

Tweet this

Impotriva debitorului FIB SERVCOM S.R.L.
s-a deschis procedura insolventei in dosarul 2654 – 2015-02-10
aflat pe rolul Tribunalului TELEORMAN
Daca aveti bani de recuperat de la aceasta firma va invitam sa ne scrieti urgent la secretariat@urbansiasociatii.ro

Pentru mai multe insolvente accesati clubulcolectorilor.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Urban Viorel » Doi pensionari din Timisoara acuza Romstal ca refuza sa le inlocuiasca o microcentrala livrata defecta pentru ca…este plina cu apa said

  am August 1 2008 @ 7:23 pm

 2. Luminita Fatu said

  am August 4 2008 @ 11:34 am

  Imi doresc foarte mult sa lucrez pentru d-voastra. Sunt asistent manager la o editura si studenta anul II la Spiru Haret-Contabilitate si Informatica de gestiune, an pe care l-am incheiat, de altfel. Mi-ar placea dupa terminarea facultatii sa fac un master in Drep pentru ca ma atrage foarte mult si poate in acest fel va pot fi asistenta cu cunostinte in domeniu in care activati.
  Pot sa va spun ca am avut probleme cu un angajator din presa scrisa pe care l-am dat in judecata si de teama de a nu se descoperi mai multe rele din bucataria lor mi-au dat banii pe care pe cale amiabila nici nu vrut sa auda sa mi restituie.
  Deoarece vad ca sunteti atat de solicitat iar ceea ce faceti dand sfaturi gratuit este de admirat m-ar bucura sa pot sa va dau si eu o mana de ajutor intrun domeniu care ma atrage de multi ani. Daca, considerati ca aveti nevoie de o persoana loiala si nu numai, nu ezitati sa ma contactati. Nr. meu de telefon este: 0722579478. Multumesc oricum pentru timpul acordat si va doresc putere de munca in lupta d-voastra impotriva celor care incalca Legea!

 3. Stefan Dragos said

  am August 5 2008 @ 9:31 am

  Domnilor, nu de putine ori va citesc articolele cand deschid in fiecare dimineata email-ul si va spun ca si de aceasta data am ramas impresionat de curajul batraneilor de mai sus de a da in judecata Romstal pentru nesimtirea care o au fata de oameni.

  Stati linistiti, parintii mei locuiesc in Pascani si au cumparat o microcentrala de la Romstal si li se defecteaza din doua in doua luni si tot ne acuza ca se defecteaza din cauza vantului sau a mustelor care intra pe cosul de evacuare.
  Cand vin sa o “repare” vin foarte suparati ca trebuie sa vina tocmai de la Iasi sa ne repare noua centrala, am cerut si inlocuirea produsului si totdegeaba.
  Asa cum a fost si in cazul citit mai sus, tot cei de la Romstal au venit si au verificat dupa instalare si au dat avizul ca e bine instalata.
  Nesimtirea in tara aceasta, Romania, e ajunsa mai mult decat la rangul de virtute.
  Noi sa fim sanatosi si sa avem putere sa nu ne enervam preaa tare cand ne intalnim cu astfel de oameni.

  Sanatate maxima sa aveti!

Comment RSS