Atentie s-a deschis procedura insolventei impotriva CREDIT GROUP S.R.L.

Tweet this

Impotriva debitorului CREDIT GROUP S.R.L.
s-a deschis procedura insolventei in dosarul 521 – 2015-01-12
aflat pe rolul Tribunalului DOLJ
Daca aveti bani de recuperat de la aceasta firma va invitam sa ne scrieti urgent la secretariat@urbansiasociatii.ro

Pentru mai multe insolvete accesati clubulcolectorilor.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Urban Viorel » Comert cu sanatatea noastra : “Si ce daca am vandut bauturi expirate din 2007 ? Vroiati sa le arunc?Fa pasi sau chem paza” said

  am July 31 2008 @ 6:28 pm

  […] http://www.urbaniulian.ro/2008/07/31/comert-cu-sanatatea-noastra-si-ce-daca-am-vandut-bauturi-expira… Afisari: 0 « Proces in Justitie impotriva bancilor care discrimineaza romanii fata de ceilalti europeni […]

 2. Andreea M said

  am August 1 2008 @ 9:54 am

  723 anemzi in valoare de 1840000 lei, nici macar euro, LEI este foarte foarte putin pentru gravitatea faptelor!

  Daca pun otrava in mancare intru la inchisoare…este trntativa de crima, nu? A vinde mancare expirata este chiar atat de diferit?

 3. Iulian Urban said

  am August 1 2008 @ 1:49 pm

  Raspuns pentru Andreea M

  In mod evident este tentativa de crima si trebuie pedepsita ca atare.
  Ideea este sa raportam si reclamam imediat de fiecare data cand constatam asemenea mizerii si sa le facem publice impreuna cu numele comerciantilor respectivi ca sa fie cunoscuti si lumea sa se fereasca de ei.
  Cu stima
  Urban Iulian

 4. Jou-Jou said

  am March 20 2010 @ 11:44 pm

  O problema interesanta si de interes.Langa proprietatea mea a inceput sa functioneze de mai mult timp o fabrica de pizza. Evident ca nu ne-au cerut niciun acord. Ne deranjeaza olfactiv si fonic, nu putem aerisi, nu mai putem sta in curte.Sunt multe probleme. N-au nicio instalatie de ventilatie, de aerisire. O gaura in zidul casei lor lasa fumul si mirosurile sa fie eliminate direct catre casa noastra. Fereastra deschisa spre noi este si ea o sursa de a ne umple de mirosuri imbacsite. Reclamatiile la primarie, la Garda de mediu, la Autoritatea sanitara, la politia comunitara, la politia de proximitate, nu au avut niciun rezultat.Program de lucru: 7 zile din 7, orar (neafisat);11-0.Cei care plimba pizza sunt de o obraznicie greu de imaginat. Racnesc tot timpul, rad, se harjonesc, fac o galagie infernala.Aluatul de pizza este transportat cu o masina mare, in niste navete de plastic. Acestea sunt neacoperite.Le scot din masina, parcurg o distanta prin afara, pana in interior. …Total neigienic. Nu au afisat nici numele firmei.Tot cartierul este scandalizat de ei. Este vorba de firma Infop Perfectionare si dezvoltare (ha-ha-ha, ce gluma!)si faprica o otrava pe nume Trenta Pizza. Mai nou, o livreaza si cu niste baututi alcoolice, conform unor super-oferte pentru asa-zisii clienti fideli, care mai sunt in viata inca.Eu am mancat odata o pizza de la ei, inainte de a se muta langa mine, si mi-a fost trei zile rau, am vomat… urat.
  Concluzionand, cine ar trebui sa limpezeasca problema? In afara de aceste institutii enumerate mai sus, platite de contribuabili, dar inutil? Daca platim impozit pentru o casa si o curte, trebuie sa si beneficiem de ele.Astept raspuns. Multumesc anticipat. Si felicitari pentru atitudine!

Comment RSS