Atentie s-a deschis procedura insolventei impotriva NIVA TUR S.R.L.

Tweet this

Impotriva debitorului NIVA TUR S.R.L.
s-a deschis procedura insolventei in dosarul 22533 – 2014-12-18
aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti
Daca aveti bani de recuperat de la aceasta firma va invitam sa ne scrieti urgent la secretariat@urbansiasociatii.ro

Pentru mai multe insolvente accesati clubulcolectorilor.ro
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. don quijote said

  am July 31 2008 @ 4:39 pm

  atunci inseamna ca penalitatile prevazute in facturile de telefonie mobila dupa ce a expirat perioada contractuala sunt si ele abuzive si fara nici un temei legal

 2. cezar jipa said

  am August 1 2008 @ 7:57 am

  Nu si daca sunt prevazute frumos in contract si decurg din neplata unor facturi din perioada de timp in care contractul era in vigoare..

 3. sfelix said

  am August 1 2008 @ 10:24 am

  Aceste smecherii din justitia romana nu fac decat sa asigure cadrul legal pentru inselaciuni si tunuri date de indivizi si firme, care nu isi achita cumpararile. Excroci de toate felurile fac achizitii fara macar sa aiba de gand sa le achite ascunzandu-se dupa asemenea anomalii ale legii.
  A cumparat ceva, i s-a spus termenul de plata, trebuie sa plateasca. In Romania nu e asa. Legea te apara ca sa poti fura mai departe. Cheltuielile in justitie sunt atat de mari incat pentru sume de 1000-5000 lei nici nu mai ai curajul sa le ceri in instanta. In Romania se fura (de la mici gainari si pana la tunuri de miliarde,) unii europeni ne fac hoti, pentru ca legea noastra asa ne invata.

 4. narcis said

  am August 1 2008 @ 6:09 pm

  Subscriu la ceea ce a scris “sfelix said” . Eu am patit-o de cateva ori cu clienti in care am avut incredere , le-am dat marfa si nu au mai platit-o niciodata. Legile ,in tara noastra, sunt facute in favoarea hotilor.

 5. vobis said

  am September 12 2008 @ 1:36 pm

  Stimati colegi,
  Nu Inalta Curte de Casatie si Justitie este abilitata de Constitutie ca sa faca legile in tara asta !
  Trebuie sa stiti ca, si in aceasta institutie, la fel ca in toate celelalte institutii din Romania, exista angajati o serie de “oameni” care sunt suprasaturati de bani si de averi, dar si de cerneala care au baut-o in toti anii de scoala, sunt oameni care au ramas cu mintea din gradinita si, implicit, cu nivelul studiilor la acela de gradinita. Nu avem ce le cere astora, atata vreme cat ei au ajuns pe astfel de functii inalte, fie sustinuti politic, fie au deschis usile cu capul, fie au neamuri in sistem pana “la gradul al patrulea (inclusiv)”. Astia nu si-au insusit nici macar principiile elementare de drept, iar de le cunosc nu stiu sa le aplice. Nu stiu sa citeasca actele normative, iar de stiu sa citeasca si ramanand cu mintea din gradinita, ei nu stiu sa coroboreze intre ele textele diverselor acte normative. Si nefacand o judecata de valoare, implicit si solutiile pe care le dau astfel de “oameni” sunt pe masura creierului loc insignifiant si lipsit de pliurile inteligentei.
  FACTURA ESTE UN CONTRACT PERFECT DE VANZARE-CUMPARARE, ATATA VREME CAT EA ESTE SEMNATA DE REPREZENTANTII LEGALI AI VANZATORULUI SI CUMPARATORULUI SI ACESTI REPREZENTANTI SUNT IDENTIFICATI PE FACTURA CU: nume-pronume, adresa, CNP, etc…, SEMNATURA SI, EVENTUAL, STAMPILA.
  SUSTIN CA NUMAI ACESTE ELEMENTE SUNT ABSOLUT SUFICIENTE INTR-UN CONTRACT PERFECT DE VANZARE-CUMPARARE, INTRUCAT, PRIN SEMNAREA BILATERALA A FACTURII, IMPLICIT, CUMPARATORUL SI VANZATORUL ACCEPTA TOATE CELELALTE CLAUZE ALE UNUI CONTRACT CADRU DE VANZARE-CUMPARARE, RAMANAND MAI INTOTDEAUNA CA OBIECT DE LITIGIU PROBLEMA TERMENULUI DE PLATA A PRETULUI SI, IN CONSECINTA, PLATA PENALITATILOR DE INTARZIERE CE URMEAZA A FI STABILITE NUMAI DE CATRE INSTANTELE DE JUDECATA.

Comment RSS