SC ROMCONSTRUCT TRANSILVANIA SRL si-a platit datoriile dupa interventia U&A

Tweet this

MULTIMOTOR SRL  reprezentat de echipa de specialisti din cadrul agentiei de colectare debite URBAN SI ASOCIATII, a finalizat cu succes recuperarea creantei de la debitorul SC ROMCONSTRUCT TRANSILVANIA SRL(C.U.I 23940006)
Daca aveti de incasat bani de la SC ROMCONSTRUCT TRANSILVANIA SRL va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.

Pentru mai multe Cazuri inchise cu succes va rugam accesati pagina www.urbansiasociatii.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Urban Viorel » Bancile produc drame in randul tinerilor : din cauza unui credit pentru nunta un craiovean a ajuns la divort said

  am July 30 2008 @ 7:01 pm

  […] http://www.urbaniulian.ro/2008/07/30/bancile-produc-drame-in-randul-tinerilor-din-cauza-unui-credit-… Afisari: 0 « Dovezi care arata ca angajati ai bancilor sunt implicati in filiere infractionale de acordare a unor credite ilegal […]

 2. Cristi M said

  am July 30 2008 @ 8:45 pm

  Perfect de acord! Atentie mare la credite!

 3. Alina Stan said

  am July 31 2008 @ 8:53 am

  In Romania deja situatia a devenit grava, in ziua de azi nu-ti mai poti sa-ti inchiriezi un apartament daramite sa-l cumperi, asadar omul de rand apeleaza la creditele ipotecare pentru a-si putea face un camin al lui. In ziua de azi nu mai poti face nimic fara credite si nimic cu credite, daca iti iei un credit esti incantat pe moment ca ti-ai indeplinit visul, iar dupa o anumita perioada de timp, in functie de cat e de imprevizibila e viata, ti se intampla ceva si nu mai poti plati o perioada niste rate si banca iti naruie visul.
  Traim intr-o lume cruda de inselaciune, violenta si minciuna si cel mai rau este ca noi contiunam sa ne complacem in situatia asta.

 4. cezar jipa said

  am July 31 2008 @ 9:20 am

  Radu nu si-a facut viata amara pentru ca a luat credit sa-si faca nunta. Ce prostie !
  Mai degraba atunci cand ‘nu a luat in seama’ (auzi, frate !) somatiile de plata. O fi dansul oltean vesel si dinamic, insa nu poti avea o astfel de atitudine medievala in materie de restituit banii altora. ‘Las’ ca trec 7 luni fara sa-l bag in seama pe creditorul meu, ca doar ce se va intampla’.
  ‘Gasesc eu bani pina la urma’.
  Pariem ca daca ar fi ‘luat in seama’ ce i se intampla, ar fi avut sanse sporite sa afle bani in alta parte ? Uneori timpul e cel mai scump asset pe lumea asta, iar dansul,prin stilul personal, s-a asigurat ca nu-l va avea.
  Cat despre divort, sa zica mersi ca a avut ocazia s-o cunoasca cu adevarat pe nevasta-sa, inainte sa treaca 10 ani de casnicie. Stiti cum e juramantul ala din fata popii… ‘la bine si la greu’.

 5. Cristi Mateescu said

  am August 1 2008 @ 11:03 pm

  Stimate doamne si domni… Ce e tragic in aceasta poveste nu e faptul ca o banca sau un camatar, ca tot aia e, au actionat si actioneaza in acest fel. Fac asta de cand e lumea. Asa sunt ei, hoti impreuna cu angajatii lor care evident sustin toata povestea in numele unei corectitudini inexistente. Este insa tragic ca oamenii isi invata copii ca traditiile, in cazul de fata nunta, sunt lucruri obligatorii care-ti definesc viata. Este tragic ca parintii nu-si invata copii sa convietuiasca cu ceilalti, ci sa se lupte si sa invinga. Si e si mai tragic ca se transmite copiilor faptul ca intr-un cuplu este intodeauna o disputa intre ai ei si ai lui. Iar cand lupta e crancena armistitiile nu exista. Oare nu despre asta e vorba? Cand perechea in cauza s-a hotarat sa formeze un cuplu oare nu s-a gandit ca pot sa vina si zile grele? Cand tanara mama s-a hotarat sa divorteze s-a gandit oare la copilul ei? Nu prea cred….La barbatul ei ? Nici asta nu cred… Banca poate fi decat cireasa de pe tort sau picatura care a umplut pahaul orgoliului ei…dar in nici un caz motivul real al divortului cuplului. E foarte posibil sa fi primit si un “ajutor” de nadejde din exterior, care sa fi hotarat declinul relatiei. Pacat de copil. Totusi sunt curios ce va cere in justitie bancii: sa-i refaca relatia si viata de familie? Poate ca pentru Radu asa a fost hotarat sa fie. Totusi nu cred ca e bine sa incepi un razboi cu unii ca sa le ceri socoteala pentru problemele pe care le ai tu cu altii in mare parte din cauza traditiilor orgoliilor si altor lucruri la fel de “utile”. Dar s-au mai vazut in istorie dispute mici si neimportante care au generat mari razboaie si care oricum nu aveau nici o legatura cu disputa in sine.De….oameni. Rusine sa ne fie!

 6. yo bre said

  am March 10 2009 @ 2:59 am

  Povestea pare inventata .
  Daca nu e inventata, atunci individu` e dezechilibrat mintal si are nevoie de ajutor psihiatric .
  Sa inteleg ca din 2005 pina in 2007 dobinzile acumulate la un credit de 8000 au fost de 17000, asa cum pretinde nenea asta ?
  Sa va zic una buna : hai siktir !

Comment RSS


SC ROMCONSTRUCT TRANSILVANIA SRL si-a platit datoriile dupa interventia U&A

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: