PERFECT MEDICAL SRL reprezentat de Urban & Asociatii si-a recuperat datoriile de la debitori

Tweet this

Clientul PERFECT MEDICAL SRL, reprezentat de echipa din Timisoara, condusa de managerul de caz Eugen Grosu, din cadrul agentiei de colectare si recuperare debite URBAN SI ASOCIATII a finalizat cu succes revendicarea creantelor de la urmatorii debitori: SCOALA GIMNAZIALA FIRLIUG inregistrat sub CUI 28967428; COMUNA MICASASA inregistrat sub CUI 4505945; GIMNAZIALA SAMARINESTI inregistrat sub CUI 27871987; GIMNAZIALA VALEA LUI ION inregistrat sub CUI 29165430; GIMNAZIALA PROBOTA inregistrat sub CUI 17192032; GIMNAZIALA NR 1 BLAGESTI inregistrat sub CUI 29165392; SCOALA GIMNAZIALA BICLES inregistrat sub CUI 29160549; SCOALA GIMNAZIALA BOIU MARE inregistrat sub CUI 27200736; COMUNA TAUTEU inregistrat sub CUI 4784237; COMUNA SAULIA inregistrat sub CUI 5961787;
Daca aveti bani de recuperat va rugam sa ne contactati la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro.
Va multumim!

Petru mai multe cazuri inchise va rugam accesati urbansiasociatii.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Urban Viorel » Cum se antreneaza juridic raspunderea pentru Malpraxis Medical said

  am July 30 2008 @ 6:59 pm

  […] http://www.urbaniulian.ro/2008/07/30/cum-se-antreneaza-juridic-raspunderea-pentru-malpraxis-medical/ Afisari: 0 « UN BATRAN ARE POPRIRE PE PENSIE PENTRU O DATORIE DE CIRCA 2 MILIARDE DE LEI VECHI […]

 2. Claudiu Ilinca said

  am August 1 2008 @ 10:54 am

  Ideea asta cu suspendarea dreptului de a profesa e o tampenie. Eu sunt medic, lucrez exclusiv in privat si daca pentru orice eventuala plangere de malpraxis ar trebui sa stau as muri de foame. In mod normal aceasta suspendare ar trebui sa tina cont de gravitatea cazului, nu sa fie imediata. Si in orice caz judecarea cazului ar trebui facuta de urgenta.
  Nu vorbesc aici de cazuri grosolane de malpraxis, de atitudini necorespunzatoare ale corpului medical etc.

 3. Nechifor Cristian said

  am January 20 2011 @ 4:48 pm

  Ideea este foatre buna.
  Ar trebui ca domnul doctor Ilinca sa fie atent sa nu aiba astfel de acuze.
  E normal ca doctorul care m-a operat pentru o protezare de sold la un spital privat, pe bani grei si care mi-a spus ca in 30 de zile imi voi conduce masina, sa ma lase paralizat de piciorul drept, sa nu il mai intereseye nimic despre situatia mea sa imi ia banii si sa imi zica pa cred ca va inselati.
  Nici de la un service auto nu imi iau masina mai defecta decat am dus-o.
  In timpul cat stau in pat paralizat pierd circa 100.000 de euro pe luna, iar doctorul sa imi zica ma scuzati asta e? Dar ce imi plateste el angajatii, facturile externe, soferul personal pe care l-am angajat pentru a ma duce la spital la tratament, imi tine el intalnirile de afaceri, imi incheie contractele de distributie?
  Nu. Eu am platit factura de spitalizare pana la ultimul banut, fara sa comentez sperand sa ma fac bine si am ajuns paralizat, acum e timpul ca el sa plateasca.

Comment RSS


PERFECT MEDICAL SRL reprezentat de Urban & Asociatii si-a recuperat datoriile de la debitori

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: