Verificati-va partenerii de afaceri !

Tweet this

URBAN & ASOCIATII va ofera urmatoarele  Resurse despre TEPARI,   ESCROCI SI FRAUDE FINANCIARE :


· http://www.urbansiasociatii.ro/

· http://www.clubulcolectorilor.ro/

· http://urbannews.ro/

FACEBOOK :


1/ INFO TEPARI


2/ pagina Urban & Asociatii - https://www.facebook.com/urbansiasociatii


3/ INFO 24
Pentru primirea unei oferte personalizate, va rugam contactati-ne la adresa de e-mail vanzari@urbansiasociatii.ro sau secretariat@urbansiasociatii.ro .


Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. nastasa ion said

  am July 30 2008 @ 8:15 pm

  Va felicit pentru sugestiile si opiniile pe care le acordati cititorilor dvs. Acesti militieni de la circulatie sunt pusi numai pe spaga. Situatii ca cele descrise mai sus sunt zilnic intilnite. Si eu am avut aproape o situatie de acest en. Un militian din Jud. Iasi m-a oprit si mi-a luat 2 puncte penalizare pt. ca mergeam corect pe sosea. A motivat ca nu aveam farurile aprinse. Si de fapt erau aprinse. Am refuzat sa semnez p.v. .L-am primit in termen acasa la domiciliu . Dar nu am avut timp sa il contest , cred ca asi fi putut cistiga procesul dar acesta era la Pascani si trebuia sa pierd multe zile pe la proces. Un proces de acest gen se intinde cel putin jumatate de an .Ori cine plateste aceste zile pierdute. ,,,in instanta.Din acest motiv ffff. multi conducatori auto nu mai fac contestatie la p.v. si platesc cu stringere de inima amenzile care nu sunt de loc mici. Despre acest fapt am discutat cu un deputat, a ramas surprins. Dar vedeti si dvs, pe lista de procese de la judecatorie cam cite procese se afla pe rol prin care se contesta amenzile de circulatie. Sunt fff. multe ceea ce conduce la blocarea ACTULUI DE JUSTITIE. Cu stima Nastasa Ion.

 2. contestatii.com said

  am August 23 2008 @ 9:34 am

  vizitezi cotestatii.com

 3. Seusan marian said

  am December 11 2008 @ 7:13 pm

  Salut ! am si eu o problema am permisul suspendat de vreun an jumate , din cauza unui radar … iar la 2 sapt dupaia am condus si am facut accident … nu mi-a acordat prioritate i-am luat dacia din plin ….. una peste alta … mi sa facut dosar penal pt conducere cu permisul suspendat ! … si de un an jumate nu am primit nici un rasp … cand am mers la politie mi-au zis ca dosarul nu mai e la ei e la parchet …. si tot asa … Intrebarea mea este .. : Ce pot sa fac pt a afla cand imi voi primi inapoi permisul .. sau daca nu mai il primesc deloc ! sau .. pot actiona cumva in instanta pt ca astept de atata timp .. ?! bebe_away@yahoo.com va rog sa imi trimiteti un email !

  Va Multumesc

 4. t.gabi said

  am July 13 2011 @ 11:48 am

  am si eu o intrebare simpla,pe care cred ca oricine o stie,doar unii politisti nu,pe o categorie de drum de categoria a 3-a,fata de una de categoria a 4-a(fiind considerata de primarie ALEE DE ACCES)cine are prioritate?,cel de pe categoria a 3-a se deplasa pe directia inainte,sa nu mor proasta,poate nu stiu eu!va multumesc!

Comment RSS