Atentie s-a deschis procedura insolventei impotriva COMIND THOMAS S.R.L.

Tweet this

Impotriva debitorului COMIND THOMAS S.R.L.
s-a deschis procedura insolventei in dosarul 20867 - 2014-11-24
aflat pe rolul Tribunalului VRANCEA
Daca aveti bani de recuperat de la aceasta firma va invitam sa ne scrieti urgent la secretariat@urbansiasociatii.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Sorin-Razvan Popa said

  am July 29 2008 @ 4:50 pm

  Intru-totul de acord cu dvs. ca alcoolul produce daune mult mai mari si mai eficiente decat tigarile.

  Daca tot veni vorba, indemnurile la trandaveala, nemunca si prostie de genul Unirea face puterea continua, in seria aniversara Unirea la 5 ani…

  Am o singura observatie: de cand un pahar standard contine cca. 17,x ml., pentru ca atat rezulta din impartirea a 375 ml la 22 ?!

  Uneori (mai tanar) am baut 200-300 ml de vodca, fara consecinte izbitoare, poate ca cei din Occident nu rezista la whisky, tuica, palinca, horinca, samagon, etc. (normale, ne-amestecate cu taurine si bovine impari-copitate)…

 2. Iulian Urban said

  am July 29 2008 @ 5:16 pm

  Raspuns pentru Sorin Popa

  Ai dreptate ca este gresit calculul insa este preluat din verdictul judecatoresc dat in Australia; insa nu asta este problema si faptul ca bautura consumata de baiatul acela continea 70 % alcool pur!!! Iti dai seama cat de puternica era, si daca este asociata cu sedentarismul din zilele noastre, normal ca l-au trimis direct la groapa pe saracul baiat.
  Multumesc pentru comentariu
  Urban Iulian

 3. Stanciu said

  am July 30 2008 @ 10:39 am

  Din cate stiu reclama la bauturi alcoolice tari (distilate) chiar este interzisa inainte de ora 23 (nu 22) de mai multi ani. Ceea ce, fapt anecdotic, a determinat intr-o vreme clubul Dinamo sa organizeze meciurile echipei de fotbal astfel incat se terminau aproape de miezul noptii doar ca sa poata fi difuzate la TV la pauza sau macar la final reclamele unui sponsor din acea vreme, producator de spirtoase :)) . Si pana la urma acea firma a renuntat la sponsorizare pentru ca echipa nici nu a mai avut voie sa poarte numele unei bauturi pe tricouri cand aparea la TV (fiindca toate meciurile incep inaintea orei 23).

 4. Lucian said

  am July 30 2008 @ 1:21 pm

  “Ei au sustinut ca producatorul stia, sau trebuia sa stie despre pericolul reprezentat de produsul lui si despre faptul ca este cumparat si de minori”

  Desigur, e mai simplu sa fie de vina producatorul 🙂
  Dar oare nu e la fel de logic sa spun ca minorul trebuia sa stie despre pericolul reprezentat de alcool? Asta ca sa nu mai mentionez ca, la 15 ani, minorul nu mai e asa de… minor. Deja stie destul de bine cum e lumea din jur, nu mai e neajutorat ca la 4-5 ani.

  Daca eu imi bag un cutit in inima, nu e de vina producatorul de cutite. Daca eu mananc pana crap, nu e de vina producatorul mancarii. Pana la urma, de aceea am creier, ca sa analizez ce fac.

  De acord, ar fi bine sa nu mai fie incitati oamenii sa cumpere tigari si alcool, prin intermediul reclamelor. La fel cum cred ca nu ar mai trebui sa fie incitati sa cumpere tot felul de medicamente, tot felul de alimente, tot felul de sucuri, etc. Orice lucru poate fi folositor in doze mici si extrem de daunator in exces, fie ca e vorba de tigari, droguri, alcool, medicamente, alimente, sex, bani, etc.

 5. ANTIDROG said

  am August 1 2008 @ 12:18 am

  Energizant cu alcool rezulta drog,un fel de combinatie intrre cocaina si LSD,foarte periculos,creeaza dependenta si duce la violente,tulburari grave de comportament,confuzie,tulburari de personalitate,Subiectii nu isi amintesc ce au spus sau facut cand au fost sub starea de euforie,vorbele lor sunt doar iluzii,pot promite orice,au senzatia de forta,nu au retineri sau rusine,sunt tupeisti si foarte indrazneti,ei vad asta pozitiv dar mai devreme sau mai tarziu viata lor si celor apropiati va deveni o tragedie.Nu incercati asemenea combinatii, duce foarte repede la dependenta .

 6. bogdan said

  am August 25 2008 @ 7:52 pm

  sunt un baiat de 16 ani,si sincer nu vad cv interesant in a consuma alcool,unii amici de-ai mei consuma alcool,dupa parerea mea sa se dea mari,dar este o prostie:(este sanatatea lor in joc,nu degeaba e lege ca numai de la 18 ani in sus poti consuma bauturi alcolice,deoarece atunci esti cat de cat pregatit fizic,dar nici atunci nu e sanatos.multumesc

 7. Ovidiu said

  am September 26 2008 @ 1:23 pm

  Observ aici un nou articol din seria menita sa va aduca popularitate, domnule Urban. Cum se face ca dam vina pe capitalistii care pervertesc societatea, dar niciodata pe parintii care ar trebui sa stie sa isi educe copiii, adica sa previna posibilitatea ca ei sa abuzeze de alcool, tutun sau alte substante mai mult sau mai putin periculoase?

  E la indemana, de aceea! Decat sa recunoasca nereusita lor ca parinti, prefera sa dea vina pe compania producatoare de bauturi alcoolice, care, nu-i asa, le-a scos copiilor banii din buzunar, le-a pus sticla in maini si i-a indemnat sa bea.

  Referitor la comentariul domnului al carui numar nu ma obosesc sa-l caut, referitor la spoturile Unirea. Probabil ca nu reusiti sa vedeti dincolo de ceea ce este evident si sa va dati seama ca scopul reclamei este de a ramane intiparita in memorie si de a ridiculiza anume comportamente, nicidecum de a le incuraja.

  Meritati simpatia oamenilor cu acest nivel de intelegere, Dle Urban, daca va mentineti la acest nivel!

 8. Putul gandirii said

  am September 26 2008 @ 1:28 pm

Comment RSS