SC SANGIOVI SRL si-a platit datoriile dupa interventia U&A

Tweet this

Clientul SC DOMENIILE SAHATENI DISTRIBUTION SRL  , reprezentat de echipa de specialisti din cadrul agentiei de colectare debite URBAN SI ASOCIATII, a finalizat cu succes recuperarea creantei de la debitorul SC SANGIOVI  SRL, CUI: 18034049

Daca aveti de incasat bani de la SC SANGIOVI  SRL , va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Yull said

  am July 28 2008 @ 11:58 am

  Stimate D-le Urban,

  Chiar nu va dati seama ca este un “Hoax”? Este vizibil de la o posta ca poza este lucrata in “Paint”. Uitati-va la cercul perfect care este fata si la “norisorii” cu care sunt lucrati parul, gura si nasul.

  Adica nu exista xerox in sat dar cineva poate pune pe hartia respectiva o poza incadrata intr-un patrat pefect cu fata perfect rotunda. Apoi tot acel cineva scrie de mana.
  Cred ca sunteti victima unei farse. Nu ar fi rau sa verificati materialele inainte de a publica ceva. Riscati sa va faceti de ras….

 2. Tiberiu Popescu said

  am July 29 2008 @ 10:46 am

  Hoax pe dreacu’, iti treb’e doar un echer d-ala cu gauri cu diverse forme geometrice, de care-o primit nerpoata-mea la scoala-ntr-a-ntaia si-o carioca pe terminatelea, ca sa scoti freza, nasu’ si gura aia.
  Bre, de cand cu PC-urile nu mai stiti sa va stergeti la bucsi fara un program special!

 3. Dan DC said

  am July 29 2008 @ 11:33 am

  Asa este. Poza e facuta pe calculator.

 4. HerrSpiegellman said

  am July 29 2008 @ 2:36 pm

  Scanarea este autentica, am primit-o de la cineva care lucreaza in domeniul bancar acum multe luni. “Poza” a aparut pe scanare ulterior, cineva o fi gasit scanarea originala pe vreun site si s-a decis sa o completeze el de la sine putere. Dl. Iulian se pare ca a gasit scanarea modificata, daca veti cauta un pic veti gasi si “originalul”.

  Poza e facuta in Paint… lucrez in domeniul calculatoarelor de multa multa vreme… daca dati un zoom pe poza veti vedea cum toate literele sunt formate din puncte de culoare apropiata dar nu uniforma, efect al scanarii, si de un negru pronuntat. Poza e facuta dintr-un *gri* uniform (!) … de ce gri ? Cel care a trucat-o a incercat sa dea impresia ca e desenata cu creionul… desi creionul arata ddiferit la scanare. Deasemenea poza a mai fost un pic prelucrata… daca va uitati in jurul literelor apar niste puncte de gri (tot efect de scanare) care formeaza patrate… ei bine, ar fi trebuit sa acopere intreaga pagina dar au fost sterse tot de pe calculator.

 5. Francisc said

  am July 29 2008 @ 5:36 pm

  scz dar daca avea ochelari ??????????? era de tot rasul LUMIIII =)).
  Credeti k sau dat credite pe asa acte ? eu zic ca da …… 😀

Comment RSS


SC SANGIOVI SRL si-a platit datoriile dupa interventia U&A

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: