Atentie s-a deschis procedura insolventei impotriva BADYBOB COM S.R.L.

Tweet this

Impotriva debitorului BADYBOB COM S.R.L.
s-a deschis procedura insolventei in dosarul 19110 - 2014-10-28
aflat pe rolul Tribunalului BAC?U
Daca aveti bani de recuperat de la aceasta firma va invitam sa ne scrieti urgent la secretariat@urbansiasociatii.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. eu said

  am November 26 2011 @ 9:40 am

  Am fost oprit intr-o dimineta de 2 angeti d la rurala , fra motiv acestia mi-au aplicat o amenda de 134 ron si 2 pcte penalizare pt nesemnalizarea unui viraj l dreapta kre nu a existat…. totul a fost doar o minciuna eu negresind politsti astia au ceva cu mine de ceva vreme in pacate am semnat procesul verbal si am scris la mentiuni recunosc fapta fiind constrans de politist psihic si speriat…va rog rasp si mie

 2. miki said

  am January 24 2012 @ 9:58 pm

  din pacate, pe 13.01.2012 am pierdut un proces cu politia rutiera din cauza depasirii vitezei. Am fost depistata conducand in localitate cu 103 km, limita fiind de 50 km si mi s-a suspendat permisul 90 de zile. Am depus contestatie, am cerut filmarea, fotografii, atestatul operatorului radar (si perioada de valabilitate), verificarea aparatului radar (cu valabilitatea). Mi s-a comunicat ca din motive tehnice nu se poate pune la dispozitie filmarea, in schimb au depus la dosar 4 foto: prima este neclara, in urmatoarele 2 se vede doar farul din stanga al masinii, restul masinii fiind acoperit de un biciclist care trecea prin fata masinii in care era amplasat radarul, iar in ultima poza se vede clar masina, insa T1=63 km, iar T2=103.In ceea ce priveste atestatul operatorului radar au depus la dosar o copie a unei legitimatii, nu a unui atestat din care sa reiasa perioada de valabilitate a acestuia (am inteles ca atestatul e valabil 12 luni, iar din acea legitimatie reiesea ca espirase perioada. Pentru radar au depus doar copie dupa ultima verificare metrologica, mentionand ca aparatul respectiv (autovision python II) nu are nevoie de autotestare. Au fost mai multe termene, de fiecare data am cerut date concrete care sa probeze cele spuse de mine, insa de fiecare data raspunsurile au fost aceleasi, cu trimitere la diferite dispozitii. Chiar daca fotografiile nu sunt concludente, lipseste inregistrarea video si atestatele nu au fost prezentate, judecatoarea a data castig de cauza politiei, prin hotarare definitiva si irevocabila. Ce as putea sa fac in aceste conditii??? Am inteles ca pot face o cerere de reevaluare a dosarului, argumentand-o. Insa grefiera nu a redactat inca hotararea judecatoarei, iar eu trebuie sa predau permisul in 15 zile (adica pana pe 27 ian 2012). Ce pot face in aceste conditii??? Am facut astazi o cerere ptr un certificat de grefa, insa nu stiu daca este valabil, tinand cont ca decizia judecatoarei este irevocabila. Poate este cineva in masura sa ma sfatuiasca cum ar trebui sa procedez.

  Multumesc

 3. Florin said

  am January 28 2012 @ 5:07 am

  As avea nevoie de o indrumare :

  Din greseala si repet din greseala , am uitat de termenul de expirare a rovignetei ; am plecat din oras si cred ca pe soseaua ploiesti =predeal sunt camere video care m-au inregistrat .
  Ce pot face in caz de amenda ? ( te rog mult , un raspuns ) Stima , fr

 4. Catalin Florea said

  am April 5 2012 @ 3:02 pm

  buna ziua,

  am aflat de la ANAF ca am de plata 3 amenzi pentru rivinieta. Am depus condestatie, la prima infatisare s-a dat un nou termen pentru ca cnadntr sa prezinte modul in care m-a instiintat de amenda. Am avut 10 pv pe care le-am contestat in termen legal si pe care instanta le-a anulat intrucat am avut rovinieta valabila (am schimbat nr de imatriculare inaintea aparitiei legii care prevede instiintarea cnadnr cu privire la acest lucru).
  Am vre-o sansa sa le anulez si pe cele 3 a caror contestatie nu a fost depusa in termenul de 15 zile deoarece nu au ajuns la adresa mea?

  va multumesc anticipat !

 5. alexandra said

  am May 21 2012 @ 11:46 am

  Sotul meu a primit o amenda pt depasirea vitezei pe care a contestat-o in termenul prevazut. Am primit citatie de la judecatorie, dar la obiectul cauzei este trecut TRANSFORMARE AMENDA si nu ANULARE AMENDA asa cum a cerut in contestatie. Clar trebuie sa fie o greseala din partea judecatoriei, dar nu stiu cum am putea sa o reparam.
  Va multumesc

 6. yryna said

  am June 20 2012 @ 11:04 am

  tatal meu a fost la circa financiara si s-a trezit cu o amenda dupa 1 an si jumatate.este posibil ca dak a fost pozat de un radar fix sa nu ii vina amenda acasa(proces verbal)?

 7. ADAM OCTAVIAN said

  am November 21 2012 @ 4:09 pm

  In ziua de 12.06.2012 in jurul orelor 12.oo societatea noastra a fost sanctionata de ITM cu amenda in valoare de 1500 RON, data la care a inminat p.v. administratorului.
  Impotriva p.v. de constatare a contreaventiei societatea a depus plingere contraventionala la judecatorie in dimineata zilei de 27.06.2012 pentru anularea in parte a amenzii.
  I.T.M. a facut intimpinare cerind instantei respingerea actiunii ca tardiv introdusa in baza art. 31 ali. 1 din O.G. nr. 2/2001 “Impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei si de aplicare a sanctiunii se poate face plangere in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii acestuia”.
  Va intreb, plingerea contraventionala a fost introdusa tardiv sau nu si daca in aceasdta situatie se ia in calcul si ziua inminarii procesului verbal?
  In aceasta situatie nu se aplica prevederile dreptului comun in in ideea ca prima si ultima zi nu se ia in calcul (calculul termenelor pe zile – art. 25543 c. civ.)
  Va multumesc!

 8. Viorel said

  am April 10 2013 @ 11:15 pm

  Am fost oprit de un echipaj de politie (sectoristi, nu erau de la circulatie) pentru ca, dupa cum au scris ei in PV, {… a condus auto …. pe strada … si nu a respectat semnificatia indicatorului “accesul interzis”}. In fapt eu am iesti cu spatele dintr-o parcare pe o alee cu sens unic. Din cauza altor masini parcate in acea zona am scos masina cu fata in directia inversa de mers pe acea alee cu sens unic, urmand sa mai merg un metru cu spatele pana la un loc care imi permitea sa intorc masina pentru a parasi zona in mod regulamentar. In momentul in care am iesit cu masina din parcare, doi agenti de politie au venit langa masina mea si mi-au cerut actele. Le-am inmanat actele si ei mi-au spus atunci ca imi vor intocmi proces verbal pentru ca am circulat pe interzis. Desi sunt convins ca au vazut exact ce s-a intamplat, am incercat sa le explic cum au stat lucruirile, dar au refuzat sa asculte .
  Au scris procesul verbal si mi-au cerut sa-l semnez. A refuzat.
  Dupa 24 de zile m-am pomenit acasa cu alti doi politisti care mi-au adus procesul verbal, m-au pus sa semnez pe un formular ca am primit procesul verbal si au plecat fara sa-mi lase nici un exemplar, desi le-am cerut acest lucru.
  Ce pot face in situatia aceasta, cum pot contesta in instanta daca nu am cum sa fac dovada datei la care am primit PV-ul?
  Revenind la procesul verbal:
  1) numarul cartii mele de identitate contine o cifra gresita;
  2) strada mentionata de ei este trecuta in toate hartile pe care le-am consultat cu titlu de alee;
  3) la rubrica Alte mentiuni este trecut cu stiloul (deci nu este autocopiat de pe exemplarul 1 pe exemplarul 2 – nu e la indigo) „ i s-a adus la cunostinta continutul procesului verbal, dar a refuzat sa semneze” , iar acerst lucru nu este confirmat prin semnatura unui martor, asa cum am inteles ca ar trebui atunci cand se refuza semnarea PV.
  Avand toate aceste elemente pot cere in instanta anularea PV?

 9. Viorel said

  am April 11 2013 @ 12:00 am

  Am fost oprit in data de 18.03.2013 de un echipaj de politie (sectoristi, nu erau de la circulatie) pentru ca, dupa cum au scris ei in PV, {… a condus auto …. pe strada … si nu a respectat semnificatia indicatorului “accesul interzis”}. In fapt eu am iesti cu spatele dintr-o parcare pe o alee cu sens unic. Din cauza altor masini parcate in acea zona am scos masina cu fata in directia inversa de mers pe acea alee cu sens unic, urmand sa mai merg un metru cu spatele pana la un loc care imi permitea sa intorc masina pentru a parasi zona in mod regulamentar. In momentul in care am iesit cu masina din parcare, doi agenti de politie au venit langa masina mea si mi-au cerut actele. Le-am inmanat actele si ei mi-au spus atunci ca imi vor intocmi proces verbal pentru ca am circulat pe interzis. Desi sunt convins ca au vazut exact ce s-a intamplat, am incercat sa le explic cum au stat lucruirile, dar au refuzat sa asculte .
  Au scris procesul verbal si mi-au cerut sa-l semnez. A refuzat.
  Pe data de 10.03.2013, deci dupa 24 de zile, m-am pomenit acasa cu alti doi politisti care mi-au adus procesul verbal, m-au pus sa semnez pe un formular ca am primit procesul verbal si au plecat fara sa-mi lase nici un exemplar, desi le-am cerut acest lucru.

  Ce pot face in situatia aceasta? Au trecut 15 zile de cand a fost intocmit PV. Pot cere la sectia de politie la care este Agentul constatator o dovada in acest sens, sau trebuie sa merg la Circulatie?
  In situatia aceasta nu mai pot beneficia nici de plata la jumatate a amenzi nici de posibilitatea de a contesta in instanta PV.

  Revenind la procesul verbal:
  1) numarul cartii mele de identitate, scris de agentul constatator in PV, contine o cifra gresita;
  2) strada mentionata in PV este trecuta in toate hartile pe care le-am consultat cu titlu de alee;
  3) la rubrica Alte mentiuni este trecut cu stiloul (deci nu este autocopiat de pe exemplarul 1 pe exemplarul 2 – nu e la indigo) „ i s-a adus la cunostinta continutul procesului verbal, dar a refuzat sa semneze” , iar acerst lucru nu este confirmat prin semnatura unui martor, asa cum am inteles ca ar trebui atunci cand se refuza semnarea PV.
  Avand toate aceste elemente pot cere in instanta anularea PV?

  Va multumesc mult!

 10. Teste Auto said

  am June 11 2013 @ 11:58 pm

  e greu sa reusesti in lupta cu infractorii astia de politisti !

 11. XXX said

  am June 12 2013 @ 10:05 pm

  Cea mai mare coruptie este in Romania , oriunde te duci , in alte tari sunt oameni civilizati , la noi NU !

 12. popa madalin said

  am June 19 2013 @ 2:00 pm

  buna ziua in urma cu 2 zile am fost oprit pentru ca am depasit viteza 69km /h in prunaru/teleorman am luat 2 puncte pentru radar si alte 2 pentru centura, intrebarea mea este urmatoarea eu mai aveam 11 puncte cu inca 4 pe care le-am facut ar fi 15 deci o sa preadau permisu…… daca fac contestatie la proces verbal si in timp ce se suspenda ( se judeca ) celelalte puncte se reduc dupa 6 luni ? sau tot nu am cum sa scap. multumesc.

 13. mona said

  am September 27 2013 @ 10:33 am

  Buna ziua,
  In data de 7.07.2013 am luat o amenda de circulatie ptr viteza , aveam 69 de km/h limita era 50 km/h, era la intrare in localitate(bineinteles indicatorul era ascuns in boscheti si erau vreo 2 gradini acolo, ca si masina de politie).
  Nu am semnat procesul verbal fiind anuntata ca o sa il primesc prin posta , cu posibilitatea de a plati amenda in 48 de ore la jumatate din momentul primirii.Nu am primit procesul verbal acasa , stiind ca daca nu il primesc in 30 zile devine nul. Dar surpriza cand am fost sa imi platesc impozitele , hop amenda la primarie(pe data de 26.09.2013), functionarul explicandu-mi ca a intrat in vigoare o noua lege prin care amenzile nu mai vin acasa prin posta ,ci sunt afisate la avizierul de pe casa scarii. Vreau si eu sa stiu ce lege este asta si de la ce data a intrat in vigoare,ptr ca la avizierul de la casa scarii nu a fost nimic afisat nimic ptr ca eu sunt permanent acasa si cobor afara de cel putin 2 ori pe zi.
  Multumesc anticipat

 14. fuck said

  am February 23 2014 @ 11:19 am

  foarte interesant articolul ..ajuta foarte multa lume

 15. dumitru said

  am June 19 2014 @ 12:15 pm

  Buna ziua,Am primit pv. de la politie pentru depasirea vitezei ,prin …..posta, curier,habar n-am cine l-a adus ,ca eu l-am primit de la copilul vecinei , il daduse cineva in scara blocului. Da procesu asta nu are nici o stampila cu data postei si nici plic sau altceva datat, cum pot eu sa dovedesc cind l-am primit sa il pot plati la jumatate ? Multumesc anticipat

 16. Radu said

  am February 6 2015 @ 7:39 pm

  Buna ziua, Am primit acum un an o amenda pe care am contestat-o in instanta si am castigat IN PARTE. In loc de amenda initiala de 1125 RON am primit doar pentru lipsa actelor vreo 300 de lei. Ideea e ca au trecut 6 luni de la primirea hotararii si nu am mai primit nicio instiintare. Nu am nicio hartie cu care sa merg sa platesc amenda. Ce se intampla in acest caz? Pot sa scap de plata acelei amenzi?

 17. Eduard Popescu said

  am March 23 2015 @ 8:48 pm

  Am si eu o problema: in seara zilei de 17.03.2015 ora20:15 ma aflam in autoturismul proprietate personala cu o clienta si stateam de vb cand o masina de la POLITIA locala sector 4 a venit si agentul mia cerut sa ma legitimez, m-am legitimat mia notat Datele intr-o agenda apoi am intrebat motivul pentru care mia notat datele personale si el mia spus ca o sa-mi aduc aminte cand o sa primesc procesul verbal.si am intrebat cu ce am gresit si mia zis ceva de legea 61.am primit procesul verbal prin posta l-am citit exista o greseala la nr de inmatriculare al masinii,apoi mia trecut in pv ca ma prins intretinind raporturi sexuale pe domeniul public.ceea ce nu este adevarat.ce sanse am sa castig contestatia? Mentionez ca nu am semnat nimic iar procesul a fost intocmit in lipsa mea

Comment RSS