Atentie s-a deschis procedura insolventei impotriva GILGOLD S.R.L.

Tweet this

Impotriva debitorului GILGOLD S.R.L.
s-a deschis procedura insolventei in dosarul 18736 - 2014-10-22
aflat pe rolul Tribunalului DOLJ
Daca aveti bani de recuperat de la aceasta firma va invitam sa ne scrieti urgent la secretariat@urbansiasociatii.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Adi said

  am July 23 2008 @ 12:29 pm

  TE ROG URGENT
  Care ar fi riscurile unui CONTRACT DE INCHIRIERE CU O BANXA PE TERMEN DE 10 ANI ? Trebuie sa aleg intre o banca si alta varianta urgent MULUMESC !
  1. inflatia – cum ar fi o clauza de previziune care sa mi acopere acest risc ?
  2. au un contract f stufos clauze care nu-mi convine ar fi :

  “In caz de reziliere datorata culpei LOCATORULUI , LOCATORUL este obligat sa restituie LOCATARULUI, in termen maxim de 30 de zile de la data rezilierii, ULTIMILE sume primite in avans NEACOPERITE DE FOLOSINTA SPATIULUI, contravaloarea investitiilor efectuate (proiecte de arhitectura, autorizatii, avize, comisioane catre agentiile imobiliare, valoarea contabila neamortizata actualizata a amenajarilor si modernizarilor care au determinat sporirea valorii spatiului inchiriat etc.) si daune-interese in cuantum de 9(noua) chirii lunare. Predarea spatiului inchiriat se va face in termen de 45 de zile de la data incetarii contractului”

  “In cazul rezilierii prezentului contract prevazut la art. 9.3(ANTERIOR), ULTIMILE sume primite in avans NEACOPERITE DE FOLOSINTA SPATIULUI vor fi rambursate, iar contravaloarea imbunatatirilor, amenajarilor si modernizarilor spatiului inchiriat care s-au incorporat imobilului, efectuate cu acordul LOCATORULUI si fara a fi considerate voluptorii, va fi restituita LOCATARULUI, la nivelul valorii contabile neamortizate actualizata, in termen de 30 zile calendaristice de la data incetarii contractului”

  3.ce moneda ar fi de preferat ?

  Ce alte riscuri mai apar
  Nu stiam unde sa postez Scuze

  Multumesc mult

 2. popaflorentina said

  am April 5 2011 @ 8:30 am

  am avut un imprumut la brd care a fost preluat de asiban mi sa luat banii din salariu nu apar in biroul de credite.Este vreo posibilitate de a fi in vreo baza de date a asibanului

Comment RSS