Banner

Atentie s-a deschis procedura insolventei impotriva PRIORITY S.R.L.

Tweet this

Impotriva debitorului NET PLUS SRL

. s-a deschis procedura insolventa in dosarul 17577 - 2014-10-06
aflat pe rolul Tribunalului ARGE?

Daca aveti bani de recuperat de la aceasta firma va invitam sa ne scrieti urgent la secretariat@urbansiasociatii.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Urban Viorel » Se contureaza ideea organizarii unui FLAGRANT de catre procurori in cazul Furtului la Pompa said

  am July 18 2008 @ 11:43 am

 2. Solcan said

  am July 18 2008 @ 2:54 pm

  Greutatea benzinei (masa ) este in relatie cu densitatea si cu volumul benzinei. Densitatea este egala cu masa /volum.Densitatea nu se schimba dar volumul este direct proportional cu temperatura. Un grad in plus sau in minus la incarcarea unei cisterne inseamna cateva zeci de kilograme de benzina mai mult sau mai putin.
  “Restul este can can”.

 3. Robert said

  am July 18 2008 @ 2:55 pm

  Eu am patit-o la statia Petrom din Tulcea. Am bagat benzina in valoare de 50 Ron, eram pe rosu deja, si am abservat pe drum ca nu s-a ridicat acul de la rezervor. Am crezut initial ca se stricase..dupa aceea mi-am dat seama ca am intrat in clubul “furat in Romania”. Deci atentie PETROM ..Tulcea.

 4. TRansilvania Express said

  am July 18 2008 @ 6:55 pm

  Cresterea preturilor la petrol si gaze naturale pe pietele internationale a fost de bun augur pentru Petrom si Romgaz, care au realizat impreuna un profit de 1,3 miliarde euro, potrivit unui top al celor mai profitabile societati. Profitul celor doua societati care activeaza in sectorul energetic reprezinta aproximativ 40% din castigul cumulat al primelor 10 companii ale tarii in 2007. Pentru profiturile realizate in 2007, primele zece companii au platit impozite in valoare de 560 milioane euro

 5. gica pompagiul said

  am July 18 2008 @ 7:26 pm

  Aveti impresia ca procurorii nu au altceva de facut de cat sa organizeze flagrant la pompa?
  Daca ar fi curs pe furtun palinca si caltabosi si patronul ar fi fost un om politic din opozitie, fiti sigur ca pana acum i-ar fi luat si matele de la caltabos.
  Asa, ce le pasa lor, de consumatori.Sau poate ca au luat si ei teapa si i-a fript la buzunarul cel cu supraplinul facut .

 6. aici au facut flagrant said

  am July 23 2008 @ 1:05 pm

  Benzinarie inchisa de SIF
  Una din cele trei benzinarii controlate de politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, a fost inchisa. Oamenii legii au constatat ca benzinaria Star 2000, situata pe bulevardul Mamaia din Constanta, functiona ilegal, fara autorizatii speciale si fara ca actele contabile sa fie tinute la zi. La cel de-al doilea punct de lucru, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, politistii au descoperit ca vanzarile de motorina, benzina si gaz se facusera fara a fi inregistrate in contabilitate. Aceeasi situatie a fost constatata si la benzinaria Petrosept, de pe strada Eliberarii. Administratorul firmei a fost amendat cu 4.500 lei, iar cercetarile in cauza continua.

Comment RSS