DULCINEEA SRL si-a platit datoriile dupa interventia U&A

Tweet this

Clientul SC GLOBAL PLAST TRADING SRL, reprezentat de echipa de specialisti din cadrul agentiei de colectare debite URBAN SI ASOCIATII SRL a finalizat cu succes recuperarea creantei de la debitorul SC DULCINEEA SRL, CUI RO 1822646.

Daca aveti de incasat bani de la SC DULCINEEA SRL, va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro.foto: www.clipartbest.com
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Urban Viorel » Exista romani care au facut credit la banca sa plateasca taxa de prima inmatriculare said

  am July 16 2008 @ 6:47 pm

  […] http://www.urbaniulian.ro/2008/07/16/exista-romani-care-au-facut-credit-la-banca-sa-plateasca-taxa-d… Afisari: 0 « Hackerul Badluck81 a gasit o bresa in sistemele de securitate ale serverului pe care doua mari companii de asigurari din Romania, tin date personale si documente ale zeci de mii de romani ! […]

 2. Marius GAITAN said

  am July 16 2008 @ 7:32 pm

  Romania este tara tuturor posibilitatilor …. CREATE DE NOI !!! Deoarece in ultimii 18 ani nimeni nu a intrebat guvernantii cum utilizeaza banii publici (adica bani pe care-i platim conform diferitelor legi inventate de toate guvernele de pana acum). Foarte important ar fi ca acesti bani , platiti cu truda , bani care au in spate eforturi mari ale fiecarui contribuabil sa se foloseasca in folosul public, in folosul comunitatii sau la dezvoltarea Romaniei. Dar, dupa cum vedem , acesti bani au ingrosat salariile celor peste 1.500.000 bugetari (la care actualul guvern nici nu mai are habar de nivelul aberant al salariilor stabilite de la directori in jos, salarii care au ajuns sa fie de la 30.000 euro pe luna in jos !!!). Pe de alta parte, datoria externa a Romaniei a atins aproape 50 miliarde de euro (ceea ce reprezinta 50% din PIB). Dar nici un guvern nu a fost tras la raspundere in privinta performantei cu care a gestionat banii publici. Si asta pentru ca pe de o parte platformele politice care stau la baza actului de guvernare nu sunt ferme (si sunt acceptate ASA) iar pe de alta parte deoarece poporul roman are un caracter balcanic (MERGE SI ASA …. si mai vedem noi !). O sa vina o zi in care nu o sa mai prea avem ce vedea daca o tot tinem asa : impozite si taxe inrobitoare pentru populatie (ceea ce a dus la o saracire fara precedent a populatiei), o “clasa de mijloc” aproape inexistenta si o clasa “bogata” care prin mijloace pe care nu vreau sa le comentez aici a ajuns sa controleze peste 80% din avutia “trasa in proprietate privata” a acestei tari) si o datorie externa imensa (sa nu uitam ca inainte de decembrie 1989 Ceausescu a platit INTEGRAL datoria externa a Romaniei – asa incit guvernantii “de dupa” au preluat o tara bogata si fara datorie externa, cu o economie functionala si un sistem economic destul de bine pus la punct pentru o economie centralizata). Acum, dupa 18 ani, cind tragem linie vedem ca avem o datorie externa cu un nivel istoric, importuri mai mari decit exporturi (deoarece strategia industriala lipseste cu desavirsire … guvernantii prefera sa “bata palma” cu industriasii de pretutindeni si sa ofere “pe tava” o piata de 22.000.000 consumatori …. si tot asa , transformind Romania dintr-o tara agrar-industrializata care-si acoperea propriile nevoi de consum (atit alimentare cit si tehnice) intr-o tara ce consuma de citeva ori cit produce (cifrele date publicitatii privind raportul import-export nu prea prezinta cit inseamna exportul de lohn si cit exporta “la costuri” firmele straine care “proceseaza” in Romania. Taxa TARICEANU (ca asa o sa-i ramina numele) nu a facut decit sa umple si mai mult buzunarele salariatilor din administratia publica, neavind vreo folosinta benefica dezvoltarii tarii.
  Problema este simpla : VOTATII IN CONTINUARE si aveti mare grija – NU CERETI SOCOTEALA NICIUNUI GUVERNANT CE FACE CU BANII !!!

Comment RSS


DULCINEEA SRL si-a platit datoriile dupa interventia U&A

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: