Banner

BOG ART SRL si-a platit datoriile dupa interventia U&A

Tweet this

Clientul LIFTTEC UTILAJE DE RIDICAT SRL reprezentat de echipa de specialisti din cadrul agentiei de colectare debite URBAN SI ASOCIATII SRL, a finalizat cu succes recuperarea creantei de la debitorul SC BOG ART SRL (CUI 17487 ).

Daca aveti de incasat bani de la SC BOG ART SRL(CUI 17487 ), va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro.

BOG 'ART SRL
C.U.I.: 17487
Nr ord reg com: J40/14881/1991
Adresa: Str. ION BREZOIANU 27 Bucure?ti
Judetul: MUNICIPIUL BUCURE?TI


foto: ec.europa.eu
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Urban Viorel » Cum procedam cand suntem amenintati prin telefon de la numere necunoscute, iar firma de telefonie mobila refuza sa ne dezvaluie identitatea acelui numar said

  am July 16 2008 @ 6:47 pm

  […] http://www.urbaniulian.ro/2008/07/16/cum-procedam-cand-suntem-amenintati-prin-telefon-de-la-numere-n… Afisari: 0 « Exista romani care au facut credit la banca sa plateasca taxa de prima inmatriculare […]

 2. Marius GAITAN said

  am July 16 2008 @ 8:51 pm

  Eu sustin punctul de vedere al D-lui URBAN, cu mentiunea ca este bine sa consultati un avocat si sa plasati procesul impotriva COSMOTE catre “asociere in vederea savarsirii de infractiuni” sau de “tainuire” deoarece cf. legislatiei romane cel care detine o informatie si nu o furnizeaza partii lezate inseamna ca are un interes (in cazul de fata de “partinire” sau “asociere” cu cel care v-a adresat amenintarile)

 3. Dan said

  am July 16 2008 @ 9:40 pm

  Apropo de numere necunoscute, ca sunt amenintari sau, de cele mai multe ori, operatori de la tot felul de firme de sondaje, vanzari, brokeraj si alte alea: prefer sa nu raspun la astfel de apeluri.
  Familia, prietenii, clientii si furnizorii mei nu isi ascund numerele. Restul, sa le fie de bine.

  In rest, de acord cu dl. Marius Gaitan.

 4. Dan Vintila said

  am July 16 2008 @ 11:04 pm

  Inca un ajutor de la un pro: la cerere in conformitate cu legea comunicatiilor operatorii de telefonie mobilu SUNT OBLIGATI la cererea DVS. scrisa facuta catre ei sa derestrictioneze ascunderea numerelor ce va apeleaza cu NECUNOSCUT pentru o perioada de 30 zile. Si asta DE CATE ORI SOLICITATI IN SCRIS!!!.

  Sa aveti o zi minunata!

 5. Ionel BELDIE said

  am July 17 2008 @ 8:20 am

  Eu cred ca nici o firma de telefonie nu este obligata sa te protejeze si nici sa-ti dea informatii privind identitatea unui asa zis infractor. Fraier este cel care raspunde la apeluri venite de pe numere ascunse. De ce raspundeti fratilor la aceste apeluri? Ca sa cereti dupa aia ajutor la politie ca ati fost fraieri?

 6. adrian said

  am July 17 2008 @ 8:53 am

  RE: injurii si amenintari – este un sfat bun sa cerem in scris Operatorului de telefonie mobila sa ne dezvaluie identitatea apelantului…dar poate exista intrebarea(obiectia) din partea operatorului “CUM dovediti ca de la numarul respectiv CINEVA va adus injurii sau amenintari, ca asa o sa vina toata lumea cu cererei…”

 7. aurelian said

  am February 22 2009 @ 11:29 pm

  buna seara
  ,ma numesc aurelian si am o prb.in data de 22februarie 2009 ora:21:51 am primit un apel de la un nr necunoscut care imi aducea fel de fel de injurii,iar pe data de 4 februarie 2009 tot acea persoana a sunat pt nr sotiei si aceleasi injurii si aceeasi voce.ce ma sfatuiti? va multumesc

 8. Adi Ploiesti said

  am August 22 2009 @ 1:48 am

  Pentru: adrian said. Mesajul tau a fost trimis in februarie. probabil ai rezolvat problema. Ai scris mai sus “CUM dovediti ca de la numarul respectiv CINEVA va adus injurii sau amenintari, ca asa o sa vina toata lumea cu cererei…”. TOTUL , oameni buni, se inregistreaza. Chiar si sms-urile. Si asta dinaintea legii care spune ca ni se inregistreaza orice apel/sms. Tatal meu este in Ministerul de Interne si cunoaste foarte bine SRI-ul. Domnilor, in ziua de astazi, nu mai impingem de carutza. Putem cere,bineinteles cu un motiv plauzibil,nu numai numarul de la care am fost sunati, ci si intreaga lista de apeluri plus inregistrarile la care numarul a efectuat apeluri. Bineinteles catre anumite numere. Totul trebuie transformat intr-o oarecare masura si ordine.Nu putem cere un haos. Pentru injurii, va dau eu un sfat: schimbati-va numarul … se poate si este gratuit. Iar pentru cazuri grave in care se necesita aflarea unor numere sau chiar a persoanei detinatoare de acest/aceste numere se face prin cereri. Atentie! Pentru cei detinatori de cartele valorice,nu apar in nici un registru al firmei de care apartine cartela. Numele il puteti afla doar daca detine un abonament. Iar cei cu cartela cosmote, in cazuri grave in care ar trebui sa intervina politia, pot fi descoperiti infractorii prin interceptarea semnalului si aflarea locatiei respectivului. Bine ati venit in era tehnologiei, in care SRI-ul poate afla ce vorbiti dvs in casa de la 2 strazi distanta. “Libertate”… ma rog, e bine pt protectia noastra de infractori ! succes ! Adi

 9. Adi Ploiesti said

  am August 22 2009 @ 1:54 am

  am scris undeva randul asta: ” cartela cosmote, in cazuri grave in care ar trebui sa .. ” voiam sa spun : ca orice cartela valorica, nu numai cosmoteul. – sorry –

  si apropo: legea a fost data pentru a usura munca politiei cu privire la dovezi. Inainte, aducerea ca dovada a inregistrarilor de apel/sms catre anumite numere nu era admisa de judecator. Acum, prin aceasta lege, daca spunem ceva de genul : ” il omor pe d-ul presedinte ” .. am cam incurcat-o :). “urechile” vor fi tintite spre noi si orice dovada in plus ar putea aduce la … urmari grave 🙂 . Atentie cu ce cuvinte va adresati intr-o convorbire !

  numai bine

 10. Adrian said

  am March 3 2010 @ 8:43 am

  Nu am fost in Italia (inca), asa ca nu stiu daca e adevarat, insa un prieten i-mi povestea ca acolo cartelele telefonice nu pot fi cumparate decat cu un act de identitate.
  Sa presupunem urmatorul scenariu.Cineva cumpara o cartela pe care o foloseste pentru o gluma proasta, amenitare cu bomba, dupa care arunca cartela.Singurul lucru ce se poate afla este locatia de unde s-a cumparat cartela, iar daca din locatia respectiva se vand x cartele zilnic, investigatia se termina subit.
  Cred ca ar trebui modificata legislatia si la noi, dar inainte ar trebui sa ne hotaram odata, vrem sa combatem infractionalitatea sau sa o sprijinim ?

 11. mihai ioan said

  am November 27 2012 @ 12:32 am

  0764528608 stie cineva numaru asta datimi si mie de veste careva va rog daca aflati vreunu numaru asta sau daca il stiti va multumesc mult tuturor

Comment RSS


BOG ART SRL si-a platit datoriile dupa interventia U&A

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: