Banner

Atentie s-a deschis procedura insolventei impotriva WIESBADEN INTERNATIONAL SRL

Tweet this

Impotriva debitorului WIESBADEN INTERNATIONAL SRL s-a deschis procedura insolventei in dosarul 16785 - 2014-09-24 aflat pe rolul Tribunalului BUCURE?TI

Daca aveti bani de recuperat de la aceasta firma va invitam sa ne scrieti urgent la secretariat@urbansiasociatii.ro
foto: www.luju.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. badluck said

  am July 16 2008 @ 4:54 pm

  cand am spus 17164 (+1220) de emaile cu tot cu datele personale, m-am referit numai la persoanele care au completat in formulare adresa de email (IS NOT NULL), iar la date personale … ~700.000 nume, prenume , adresa, serie numar buletin, cnp, angajator, cui, etc (si asta e doar sql!)
  ops, am dat prea multe detalii ?

 2. Urban Viorel » Hackerul Badluck81 a gasit o bresa in sistemele de securitate ale serverului pe care doua mari companii de asigurari din Romania, tin date personale si documente ale zeci de mii de romani ! said

  am July 16 2008 @ 6:47 pm

  […] http://www.urbaniulian.ro/2008/07/16/hackerul-badluck81-a-gasit-o-bresa-in-sistemele-de-securitate-a… Afisari: 0 « Cardul de salariu de la Raiffeisen a distrus vacanta unui bucurestean […]

 3. ion iliescu said

  am July 16 2008 @ 7:15 pm

  Desigur ca http://www.urbaniulian.ro stie ca sunt si multi meseriasi in a deschide safe-urilor, usilor, ferestrelor, cardurilor, conturilor .
  Toti cei interesati in dezvoltarea abilitatilor lor manufacuriere sunt rugati sa contacteze societatea.

 4. Iulian Urban said

  am July 17 2008 @ 10:59 am

  Au trecut 24 de ore de la sesizarea trimisa la DIICOT si nu am primit nici un raspuns de la aceasta institutie

 5. Stanciu said

  am July 17 2008 @ 1:58 pm

  Nu stiu daca DIICOT este institutia care trebuia sesizata. Mai curand Autoritatea Na?ionala de Supraveghere a Prelucr?rii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

 6. Bogdan said

  am July 18 2008 @ 10:51 am

  ———- Forwarded message ———-
  From: Iulian Urban
  Date: Jul 18, 2008 10:50 AM
  Subject: Re: [Fwd: Notificare – Raiffeisen Bank Verificare Securizata]
  To: Bogdan B.

  Nu face nimic nimeni.
  Desi am semnalat la DIICOT de doua zile o bresa in serverele a doua companii mari de asigurari din Romania, de unde se pot extrage documente si date personale ale romanilor [ contracte, carti de identitate] nu face nimeni absolut nimic.
  Altfel nu se explica aceste atacuri si lipsa de reactie a bancii si a Politiei

  Urban I. Iulian

  On 7/18/08, Bogdan B. wrote:

  buna ziua.
  tipii de la raiffeisen chiar trebuie sa ia masuri…ii sparg astia cu atacurile lor de pishing.

  Prin aceasta notificare va informam ca in data de 17-iunie-2008 am detectat unele erori in baza noastra de date referitoare la accesul online al contului dumneavoastra Raiffeisen Bank. Datorita acestor erori din baza noastra de date va rugam sa verificati validitatea accesului dumneavoastra la contul dumneavoastra Raiffeisen Bank Online.
  Va rugam descarcati fisierul atasat acestui e-mail pentru verificarea securizata a contului dumneavoastra online.
  ——————————
  © Raiffeisen Bank 2007

 7. Ionut Ana said

  am July 19 2008 @ 8:44 am

  Nu inteleg de ce-l sprijiniti, ce face el e ilegal. Credeti ca este ok sa ma apuc sa va scanez ip-urile sa gasesc buguri/exploituri? Si conturile alea de ftp au parole, de unde stiti ca nu le-a hackuit el serverele? Sa ma apuc si eu sa scanez ip-urile de la NASA doar ca sa le scot ochii cand gasesc un bug/exploit?

 8. Viorel Urban said

  am July 19 2008 @ 1:11 pm

  @Ionut Ana

  Iti dai seama cat spam se poate face si cum se pot trimite diferite mesaje de tip spam catre 20.000 adrese de mail sau mai multe ? Ce face el zici ca e ilegal ? Pai tot ce face este sa arate aceste grave brese, sa arate in ce hal sunt “protejati” cei care au site-uri , date personale si mailuri pe acele servere ..deci unde e ilegalitatea ? Cred ca acum se vede cum se poate manipula trimiterea de mailuri si cum se poate face spam si apoi da vina pe x sau y !! Ce bine ca exista acest hacker bun si ce bine ca a inceput aceasta campanie ! Si eu il sprijin si il admir pentru aceste actiuni deoarece sunt singurele de acest gen din Romania asta unde se dau amenzi la misto, se face phishing la greu si nimeni nu ia atitudine , datele personale a milioane de oameni sunt “la liber” si lista poate continua. BRAVO BADLUCK !

 9. badluck said

  am July 20 2008 @ 6:45 pm

  Ionut Ana, pai eu le-am “hackuit” serverele, iar daca eu pot, inseamna ca nu sunt securizate, iar daca serverul nu e securizat inseamna ca si altii pot intra in el. Diferenta dintre mine si altii cred ca poti sa o deduci singur.

 10. badluck said

  am July 21 2008 @ 5:14 pm

  Problema rezolvata!

 11. Ionut Ana said

  am July 27 2008 @ 5:55 pm

  @Viorel Urban
  Si eu pot sa hackuiesc servere, nu e chiar asa de greu. Nu fac asta pt. ca e ilegal. Atat timp cat nu are dreptul de a verifica/scana ip-urile lor este ILEGAL. Nu are importanta ca-i informeaza de hackuiala, nu e treaba lui sa le scaneze ip-urile, sa le acceseze serverele, sa le descarce baza de date si sa se uite in ele.

  Un hacker de calitate gaseste bug-urile/exploiturile in software si le raporteaza celor care le fac.

  Un cracker (badluck) e unul care citeste exploiturile hackerilor si foloseste aceleasi metode de a sparge serverele.

  Un script kiddie (badluck?) foloseste uneltele facute de hackeri/crackeri.

  badluck face mai mult decat sa gaseasca gaurile, el le acceseaza si asta este ilegal. Daca-mi las usa deschida la casa asta nu inseamna ca oricine are dreptul sa intre in ea si sa se uite la televzizor!

  Ionut Ana
  ~ net.ro

 12. VIOREL URBAN said

  am July 27 2008 @ 6:06 pm

  Ionut Ana tu vad ca o tii pe a ta si nu vrei sa iei in calcul ca astfel sunt n posibilitati sa inscenezi unei firme ca trimite spam sau face alte lucruri. Din pacate pentru multi care au ceva cu badluck el a facut aceste lucruri publice , nu a cerut bani si a ajutat pe marii admini de la acele servere – care incaseaza o caruta de bani insa sunt incompetenti si daca vor dovada UITE DOVADA CA NU MAI E LOC DE CATI SPECIALISTI AVEM – sa rezolve problemele. Putini si-au recunoscut greseala sau au spus multumesc , asta pentru ca orgoliul prostesc si grandomania sunt grave si celebre boli ale omului . Nu vorbeste nimeni cum se poate lasa asemenea brese in serverele unor companii mari , insa in schimb ne luam de cei care raporteaza aceste brese. Ahh , deranjeaza ca se face public acest lucru ? Asta e alta si interesanta problema , mai ales ca stim cu totii ce reclame pline de laude si profesionalism flutura unii si altii, prostind o multime de lume.
  tu ziceai – Un hacker de calitate gaseste bug-urile/exploiturile in software si le raporteaza celor care le fac. – ASTA A SI FACUT BADLUCK DACA NU AI FOST ATENT !

  Daca vrei sa faci ceva pentru oameni sa le fie bine incearca sa faci astfel de actiuni dezinteresate si nu sa ataci oamenii sau sa te iei dupa parerile unora a caror interese au fost afectate si cauta sa se razbune prin actiuni stupide sau sa defaimeze. Oamenii deja incep sa inteleaga aceste lucruri si de asemenea inteleg ce diferenta uriasa este intre ce se spune prin reclame , tv, oferte SI VARZA GENERALA CARE EXISTA IN PRESTAREA ACESTOR SERVICII SI IN GRIJA FATA DE CLIENTI…

  Inca o data bravo BADLUCK!

 13. Ionut Ana said

  am July 27 2008 @ 6:32 pm

  Se pare ca nu intelegi ca ce face el e mult mai mult decat a gasi si de a raporta gaurile in servere, el le acceseaza, se joaca pe ele, descarca baza de date… aceste lucuri sunt ilegale, nu e Dumnezeu si nu are dreptul sa faca asta.

  Si cand vorbeam de hackeri buni, ma refeream la cei care raporteaza exploit-urile celor care fac software-ul. Recent s-a gasit o vulnerabilitat in bind, cel care a gasit-o nu a inceput sa exploateze serverele, a raportat problemea la ISC/CERT.

  Voi nu aveti de unde sa stiti ce face badluck cu datele de baze, de unde stiti voi ca nu le vinde? de unde stiti ca nu le foloseste intr-un mod ilegal? El nu e controlat de nimeni, e posibil sa faca orice.

  O institutie guvernamentala poate sa faca un departament special pt. asta si sa aiba dreptul de a scana ip-urile din Romania. Daca badluck o sa lucreze pt. ei, doar atunci o sa aiba voie se scaneze ip-urile!

 14. VIOREL URBAN said

  am July 27 2008 @ 8:03 pm

  si de unde stim ca tu nu accesezi servere sau altii si nu folosesti aceste informatii? sau poate ca asa se procedeaza cand vrei sa dai in cineva si te legi de spam in timp ce altii (exemplu clar capital.ro si RINGIER) fac spam – trimit mesaje comerciale nesolicitate – INSA DE EI NU ZICE DECAT PUTINA LUME SI NU SE FACE ATAT TAM-TAM. BA CHIAR PENTRU INFORMAREA UNORA EI NICI MACAR NU AU FOST AMENDATI DECI VREI SA VORBIM DESPRE ILEGALITATI SI ALTE LUCRURI DE ACEST GEN? daca folosea datele badluck nu cred ca zicea apoi ca el le foloseste si in afara de asta multi oameni ar fi avut MARI probleme si Politia sau altii nu stiu cum ar fi putut da oamenilor banii inapoi ! De filozofii si argumente complexe toti suntem buni insa cand avem un om care e pe bun pe domeniul lui si face aceste lucruri cunoscute publicului vin unii sa zica ca NU E BINE CE FACE ! Foarte bine a facut badluck si asa ar trebui sa faca si altii care cu adevarat vor sa fie “bine” in net-ul romanesc, altfel sunt doar interese penibile si lacomie de bani .Si in afara de asta badluck poate face orice vrea el , nu sunt altii in stare sa-i zica ce sa faca si ce nu si ASTA SA FIE CLAR !

 15. Ionut Ana said

  am July 28 2008 @ 5:02 am

  Poate face ce vrea? Legea e de alta parere. Voi sunteti de acord ca oricine are dreptul sa scaneze ip-urile si sa faca ce vor pe ele atat timp cat le raporteaza? Geez

 16. Ionut Ana said

  am July 28 2008 @ 5:16 am

  acord = parere

 17. badluck said

  am July 28 2008 @ 12:43 pm

  @Ionut Ana
  1. eu zic sa iti incui zdravan usa … traim in romania
  2. “el le acceseaza, se joaca pe ele, descarca baza de date” – de ce am impresia ca te-am facut recent de cacao ?
  3. Recent s-a gasit o vulnerabilitat in bind, cel care a gasit-o nu a inceput sa exploateze serverele, a raportat problemea la ISC/CERT. – afla ca eu am contibuit la crearea celor 65k de hash-uri de la openssh (stii tu … alea de la debian/suse) si stii ce am facut primu lucru ? am crapat mentors.debian.net :)) si stii are a fost reactia lor ? bun, acum ca ai facut-o, fa un articol sa avertizam lumea.

 18. Anonymous said

  am September 7 2013 @ 9:58 am

  Salut am reusit sa ma infiltrez in servarul primariei bucuresti am acess la date pot sa spun ca confidentiale si sicer mie frica sa semnalizez problema deoarece guvernul in loc sa multumeasca ca ii avertizezi te aresteaza prefer sa ma uit doar eu la conversatii dintre primar si alte persoane consilieri deputati etc.
  Hackerul Badluck81 este bun si sunt putini ca el problema e ca guvernul nu face nimik pentru noii si suntem nevoitit sa ne gasim o ocupatie eu as dorii sa lucrez ca programator web pe acest domeniu m-am specializat dar sunt refuzat pentru ca nu am experienta .
  Cu toate ca am si scoala in domeniu ma intreb cel care sa ocupat de serveru primariei sector x probabil ca are o facultate dar in rest e vai de codul sau de programare ,programare se invata in fata pc astfel incat pc,laptopul e o parte din tine eu ca hacker nu urmez instructiuni eu incerc ceva iesit din comun o combinatie care imi piermite sa descoper adevarul daca este sau nu securizata o aplicatie sau un sever .

Comment RSS


Atentie s-a deschis procedura insolventei impotriva WIESBADEN INTERNATIONAL SRL

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: