Daca aveti bani de recuperat de la AMURCO S.R.L. va invitam sa ne scrieti urgent la secretariat@urbansiasociatii.ro

Tweet this

Impotriva debitorului AMURCO S.R.L. s-a deschis procedura insolventei in dosarul 15454 - 2014-09-01
aflat pe rolul Tribunalului BAC?UDaca aveti bani de recuperat de la aceasta firma va invitam sa ne scrieti urgent la secretariat@urbansiasociatii.ro


foto: investmenttodayer.blogspot.com
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Urban Viorel » O bucuresteanca cere in Justitie anularea majorarilor succesive de dobanzi facute de Bancpost la contractul de credit said

  am July 11 2008 @ 11:39 am

  […] http://www.urbaniulian.ro/2008/07/11/o-bucuresteanca-cere-in-justitie-anularea-majorarilor-succesive… Afisari: 0 « Rds & Rcs – Serviciul De Relatii Cu Clientii Nu-si Face Treaba – urbaNNews […]

 2. ciobanu ana-maria said

  am July 11 2008 @ 12:16 pm

  E foarte bun articolul acesta cu bancpost-ul, ca de altfel toate articolele. Pe mine ma innebunesc cu telefoanele astia de la Bancpost, daca intarzii 5 zile, dar m-am cam ratoit la ei si ma lasa in pace acum. Oricum, datorita acestui articol o sa merg si eu astazi la banca sa-mi iau noul grafic si am sa va scriu daca si cu mine procedeaza la fel. Probabil ca mi-au trimis si mie “scrisorele” dar mi-am schimbat domiciliul si nu le mai primesc.

 3. admin said

  am July 11 2008 @ 12:19 pm

  Te asteptam !

 4. ana maria said

  am July 11 2008 @ 12:24 pm

  Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru. Am primit si eu o scrisoare de la bancpost ca cea a dnei Dumitru la sfarsitul lunii aprilie. Avand cateva zile de concediu m-am dus la banca sa-mi dea noul grafic de rambursare, dar de la banca m-au anuntat ca nu pot sa-mi dea graficul, ca trebuie sa revin alta data pentru ca inca nu-mi operasera schimbarea. Nu am ajuns nici pana azi si platesc cu aproximatie, nestiind cat e rata pe luna.
  Ca sa ma duc pana la banca trebuie sa-mi iau iar concediu si sa tai iar Bucurestiul in doua ( din Bd. Buc. Noi pana in Bd. Carol). Dar daca trebuie….

 5. Silviu said

  am July 11 2008 @ 1:33 pm

  Si eu am primit anul acesta in doua randuri aceasta informare de majorare a ratei Bancpost pentru un credit imobiliar cu ipoteca. Pe prima am primit-o cu intarziere astfel ca am primit somatie din partea bancii sa platesc urgent diferenta de rata pentru a nu fi dat la Biroul de credite. Recunosc ca nu am citit contractul, dar daca d-na Dumitru va avea sorti de izbanda voi actiona si eu in justitie banca. De la o rata de 790 ron/luna la 1000 ron/luna cat platesc acum mi se pare o crestere f mare si nejustificata. Astept cu nerabdare derularea procesului.

 6. Dragos said

  am July 11 2008 @ 1:49 pm

  Si la BCR este la fel. Mai rau BCR-ul nici macar nu se deranjeaza sa te anunte, te trezesti pur si simplu ca-ti creste rata in euro, atunci cand euro scade, iar cand acesta creste uita sa mai scada astfel ca socurile pietei sunt absorbite in totalitate de client. In plus, datorita faptului ca nu am fost anuntat de o diferenta de cativa lei pe care o aveam de platit, am ajuns si inscris la Biroul de Credit, fara nici o vina.
  Mai este un aspect interesant : am luat un nou credit de la BCR, dupa inscrierea la BC, pe care alte banci mi l-au refuzat, deoarece eram inscris la Birou, dar BCR-ul mi l-a acordat deoarece a vazut ca sunt bun platnic si prin acest abuz prin care am fost inscris la Biroul de Credit am devenit client captiv BCR. Frumos, nu !

 7. Urban Iulian » Formulele de calcul a ratelor din contracte de credit sunt nelegale si pot fi desfiintate de Justitie said

  am July 11 2008 @ 3:12 pm

  […] O bucuresteanca cere in Justitie anularea majorarilor succesive de dobanzi facute de Bancpost la con… (643) […]

 8. ctin said

  am July 14 2008 @ 3:17 pm

  abia astept finalul! sunt in aceeasi situatie si am contractat pe 10 ani de la Bankpost!
  M-am saturat

 9. Robert said

  am July 15 2008 @ 11:30 am

  Buna ziua

  Ma numesc OPRESCU ROBERT FLORIN,cu domiciliul in BISTRITA ,si va pot spune si eu ce am patit cu Bancpost ,si anume:

  am avut un card de credit in 2002 ,pe care l-am lichidat in17.12.2004 ,conform ordin de incasare nr.470-17.12.2004 .Am predat cardul impreuna cu cererea de reziliere la Bancpost Bistrita.am achitat taxa de LICHIDARE CARD.

  Dupa aproximativ 3 ani am primit un telefon de la o firma de recuperare prin care mi se aducea la cunostinta ca am un credit restant si ca urmeaza sa fiu dat in judecata .Am trimis documentele la banca si la firma de recuperari dar degeaba.Am mers mai departe si am angajat un avocat cu ajutorul caruia am trimis a crere de reconcilere directa catre banca si catre Biroul de creditare.Dar si de data aceasta banca nu a dat curs invitatiei cu toate ca a fost notificata si de Biroul de creditare care a raspuns zicind ca:conform art.720C pr.civ. intre mine si Biroul de credit nu exista nici un raport comercial.

  Datorita faptului ca banca nu a raspuns am depus la Judecatoria Bistrita o plingere civila in speranta ca voi fi unul dintre putini romini ca cer despagubiri unei banci.

  Norocul meu ca am gasit aruncate prin niste cuti ultimile chitante si chiar chitanta cu COMISION LICHIDARE CARD BRILIANT.

 10. Tucheac said

  am August 9 2008 @ 11:11 am

  Sunt client la Bancpost dar aceasta banca urca dobinda dupa bunul ei plac adica ne tepuieste pe toti clientii Bancpost.Ce mai9 ei fac jaf nu alta.Va dau un exemplu eu rata pe luna iulie am platit cu graficul de rambursare 113 lei ei mi au spus ca graficul acela nu era bun si mau pus sa platesc cu 15 lei mai mult dar ce ma deranjeazaeste ca in loc sa scada ratele cum ar fi normal ele cresc vezi rata pe luna august cu cei 15 lei am platit 161lei rata deci ce se poate face sa nu ne mai tepuiasca banditii aia.

 11. Cristian Aurel said

  am August 28 2008 @ 8:57 pm

  DOMNULE URBAN IULIAN CE FACETI CU MINCIUNILE SPUSE DE ANGAJATII DUMNEAVOASTRA? II MAI PLIMBATI CU MINCIUNI? MAI LUATI BANII OAMENILOR OFERINDU-LE MINCIUNI PE TAVA PRIN INTERMEDIUL ANGAJATILOR DUMNEAVOASTRA?

 12. roxana said

  am October 21 2008 @ 11:06 am

  bun, ce s-a intamplat cu acest caz?

  Dle Urban, ati spus ca o sa ne tineti la curent…

Comment RSS