Atentie s-a deschis procedura insolventei impotriva CONSOLTRANS EXCLUSIV AGENCY S.R.L.

Tweet this

Impotriva debitorului CONSOLTRANS EXCLUSIV AGENCY S.R.L.
s-a deschis procedura insolventei in dosarul 15138 - 2014-08-25
aflat pe rolul Tribunalului ALBA
Daca aveti bani de recuperat de la aceasta firma va invitam sa ne scrieti urgent la secretariat@urbansiasociatii.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Urban Viorel » Electrica se imprumuta ca sa acopere creantele neincasate de la CFR; populatia suporta consecintele financiare said

  am July 8 2008 @ 5:00 pm

  […] http://www.urbaniulian.ro/2008/07/08/electrica-se-imprumuta-ca-sa-acopere-creantele-neincasate-de-la… Afisari: 0 « Majoritatea bancilor si furnizorilor de servicii nu respecta cerinta de redactare a contractelor cu fonturi de marimea 10 […]

 2. gica electricianul said

  am July 8 2008 @ 9:40 pm

  Hai sa fim seriosi
  E vorba de spalare de bani
  Se plimba banii dintr-o firma in alta si mai bagi si cate o banca la mijloc si la sfarsitul anului platesc consumatorii casnici pagubele lor.

  Voi sa aveti o firma care nu va plateste ce ati face?

  In rest praf in ochii cititorilor. Numai ca eu cand citesc imi pun ochelarii de protectie si de aceea vad mai bine cunm stau lucrurile. Incercati si voi sa vedeti ce scrie printre randuri

 3. ASTA E said

  am July 9 2008 @ 2:29 pm

  Asta este Romania pe care ne-o meritam.
  Pam Pam.

  Io i-as lua si le-as da foc la toti.

 4. Violeta said

  am July 9 2008 @ 3:18 pm

  Ma numesc Veronica B. si va deranjez din Ploiesti. Urmaresc cu foarte mare interes articolele dvs. deoarece imi dau senzatia ca ne trezesc oarecum la realitate din adormirea pe care ne-o impune sistemul actual din Romania. Suntem tratati drept “carne de tun” si permiteti-mi sa va spun ca ne meritam soarta. Atitudinea noastra este cea a puturosului cand ii trece caurta peste cap si el spune:”Lasa…..”. Ar trebui ca la actualele majorari de preturi sa ripostam urat in sensul ca n-ar trebui nici noi sa mai platim facturile catre furnizori(a se citi Electrica) pana nu ne dovedesc baza reala a acestor scumpiri. Sau majorarea pensiilor s-a facut pe spatele nostru? Sau campania electorala a fost platita de noi? Sau urmeaza ca la alegerile generale din toamna sa mai avem surpriza unor noi scumpiri? Dar permiteti sa va spun ca meritam toate astea pentru ca nu reactionam. Asa cum spaniolii au iesit in strada (desi sunt considerati mult mai civilizati decat noi) la alegerile generale pentru a-l destitui pe premierul Zapatero, noi de ce nu putem iesi in strada pentru a scoate mana statului din buzunarul nostru? Pentru ce motiv inclinam capul si spunem copiilor:”N-am bani de ciocolata ca trebuie sa platesc lumina?” Pentru ca anumite personaje sa traiasca in huzur batandu-si joc de noi? Suntem romanii care stau “drept” si judeca “stramb”. Falsa modestie :”Vai, cum sa facem asa ceva (iesim in strada), ce zice lumea?” ne va baga in pamant mai curand decat ne imaginam vreodata. Sper totusi ca generatia mea (am 31 ani) sa reuseasca sa invinga aceste conceptii trecute de mult si sa lupte si pe strada daca e nevoi, nu numai in instanta, pentru drepturile pe care le are.
  In final va propun o miscare: haideti ca atunci cand Electrica va indrazni sa mareasca tarifele sa facem o actiune prin care sa nu mai platim facturile, niciunul dintre noi macar o luna. Ce credeti ca s-ar intampla? Eu as fi curioasa daca ne-ar debransa pe toti!
  Si as putea continua asa la nesfarsit, numai ca nu am suficienta energie si nici destul timp pentru a-mi directiona virulenta catre atat de multi “vampiri care sug sangele poporului”.
  Va multumesc pentru ca existati si nu incetati nicio secunda sa fiti asa cum sunteti caci avem nevoie de foarte multi oameni ca dvs.

Comment RSS