Banner

Daca aveti de incasat bani de la SC STAR ESMERALDO COM SRL, va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro

Tweet this

STAR ESMERALDO COM SRL si-a platit datoriile dupa interventia U&A


Clientul  SC ANDRONIC GRUP INDUSTRIAL SRL. , reprezentat de echipa de specialisti din cadrul agentiei de colectare debite URBAN SI ASOCIATII SRL, a finalizat cu succes recuperarea creantei de la debitorul SC STAR ESMERALDO COM SRL, CUI 6868474.

Daca aveti de incasat bani de la SC STAR ESMERALDO COM SRL, va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. serban buscu said

  am July 3 2008 @ 3:40 pm

  Au bagat si aia in Bulgaria un fel de taxa de poluare. Ce-i drept este mai mica dar se ridica la 250 de leva adica vreo 130 de euro.

 2. PUIU said

  am July 4 2008 @ 4:12 pm

  NU SUNA RAU LA PRIMA VEDERE VARIANTA CU UN LEASING DIN BULGARIA . DAR TOTUSI APAR NISTE INTREBARI:

  1.CAND TRECI DIN BULG IN RO SI INVERS , NU SE MAI PUNE NICI O STAMPILA PE PASAPORT SAU PE ALT DOCUMENT AL MASINII . CUM DOVEDIM OFICIAL , IN FATA POLITIEI RUTIERE DIN RO. CA AUTO A INTRAT IN TARA ULTIMA DATA, PE DATA DE ….. ?
  2.UN CONTRACT DE LEASING DUREAZA 3-4 ANI . SUNTETI SIGURI CA “FIGURA” ASTA CU INTRAT DIN 3 IN 3 LUNI DIN BULGARIA IN ROMANIA , “TINE” DE ATAT DE MULTE ORI (DE 12-16 ORI)?
  3. DUPA CE SE TERMINA CONTRACTUL DE LEASING RESPECTIV, NU TOT TREBUIE INMATRICULATA MASINA IN RO? NU TOT VA TREBUI SA ACHITAM TAXELE ABERANTE ?

 3. Claudiu Adrian said

  am August 28 2008 @ 4:12 pm

  ….Plimbare???… Vreau o plimbare la guvern pe 6 septembrie!…

  PROPUNERE: (citeste si da mai departe!)

  ? Sambata 6 septembrie, incepand cu ora 14: Bucurestenii si cei din imprejurimi, interesati de anularea taxei de poluare, sa se adune in fata Guvernului cu masinile la care au platit sau vor plati taxa, si sa manifeste impotriva acesteia. Se va initia strangerea de semnaturi pentru organizarea unui referendum national de elimimare a acestei taxe.

  ? Sambata 13 septembrie, incepand cu ora 10: Ca reactie de solidaritate cu bucurestenii, toti cei interesati de anularea taxei de poluare din tara care isi pot “permite” o atitudine civica sanatoasa (nu doar trancanitul din spatele plasmei) sa se adune in fata guvernului si sa manifeste impotriva acestei taxe. Se va cotinua strangerea de semnaturi pentru organizarea referendumului national.

  ? In functie de amploarea mobilizarii din 6 si 13 septembrie, se vor putea evalua sansele de reusita ale actiunii si pasii de urmat in continuare.

  ATENTIE!!!!
  Guvernul a anuntat alegeri parlamentare pe 30 noiembrie si mariri de pensii de la 1 noiembrie, apoi de la inceputul anului viitor.
  In acest fel spera sa isi creeze din nou o masa de manevra din pensionari, carora li se va induce ideea ca daca guvernul nu va avea continuitate, adio transa 2 de marire a pensiei!!
  Daca vom face acest miting acum, calculele tactice ale liberalilor vor fi spulberate, aceasta actiune putand usor contrabalansa avantajul de imagine la care acestia spera din actiunea “pesionarul”. Momentul le va fi foarte defavorabil, si sunt sanse reale sa cedeze si sa anuleze taxa asta nesimtita.

  SA LE ARATAM CA SUNTEM MAI HOTARATI DECAT NE-AU CREZUT, SA LE ARATAM CA E TIMPUL SA INCETEZE UMILIREA ZILNICA LA CARE NE SUPUN DE ANI BUNI CU TOT FELUL DE BIRURI SI SPERA SA NE SUPUNA IN CONTINUARE!

  Daca insa vom astepta sa ii vedem mai intai pe altii ca iau initiativa si noi vom sta in patut in 6 si 13 septembrie, atunci inseamna ca ne meritam soarta in Romania, oameni buni!

  ….Plimbare???… Vreau o plimbare la guvern pe 6 septembrie!…

  P.S. Eu am votat in pagina http://www.urbaniulian.ro/2008/07/03/votati-aici-pentru-anularea-prin-referendum-virtual-a-taxei-de-poluare-instituite-de-og-50-2008 DA pentru anularea taxei de poluare. Tu ai votat?

 4. Claudiu Adrian said

  am September 3 2008 @ 9:40 pm

  Faza cu 6/13 septembrie ar trebui sa fie luata in serios de oricine are putina demnitate, mai ales ca o plimbare nu ar trebui sa strice nimanui, doar nu-i mare lucru!
  Treziti-va, dragi FALITI platitori de taxe!!!

 5. nep ildiko said

  am November 28 2008 @ 10:26 am

  SUNT DE ACORD CU ANULAREA TAXEI

 6. Razvan said

  am December 7 2008 @ 9:06 pm

  SUNT DE ACORD CU ANULAREA TAXEI

Comment RSS