Daca aveti de incasat bani de la SC PALISTAN SRL, va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro

Tweet this

PALISTAN SRL si-a platit datoriile dupa interventia U&A


Clientul  SC PRACTIC COMERT STRUGARU SRL, reprezentat de echipa de specialisti din cadrul agentiei de colectare debite URBAN SI ASOCIATII , a finalizat cu succes recuperarea creantei de la
debitorul  SC PALISTAN SRL, CUI * 963965.

Daca aveti de incasat bani de la SC PALISTAN SRL, va invitam sa
ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Urban Viorel » Abuz fantastic care are ca scop nerestituirea taxei de prima inmatriculare : se cere prezentarea originalului documentului aferent primei inmatriculari in strainatate ! said

  am July 3 2008 @ 9:44 pm

  […] http://www.urbaniulian.ro/2008/07/03/abuz-fantastic-care-are-ca-scop-nerestituirea-taxei-de-prima-in… Afisari: 0 « Romanii din spitale sunt victime colaterale in razboiul dintre oxigenul medicial si oxigenul medical […]

 2. Stanciu Ana said

  am August 1 2008 @ 3:34 am

  Stimate Dl. Urban,

  Va rog sa-mi dati un sfat in rezolvarea unei probleme legata de radierea unei masini in Germania.
  Am locuit o perioada in Germania si mi-am cumparat/ inmatriculat pe numele meu un autoturism. In luna martie 2008 m-am intors definitiv in Romania(nu repatriat) si am adus si masina din Germania,cu numere germane si acte originale germane.
  In luna iulie 2008 am inmatriculat masina in Romania iar Serv Inmatriculari din Bucuresti mi-a retinul documentele originale de inmatriculare ale masinii(Fahrzeugschein si Fahrzeugbrief).Placile cu numerele de inmatriculare germane au fost taiate si mi-au fost restituite.
  Dupa ce am inmatriculat masina in Romania,am luat legatura,printr-o avocata din Germania,cu Fiscul pentru a-i informa ca masina a fost inmatriculata in Romania si platesc impozitele in Romania.Fiscul din Germania a raspuns,scris, ca masina va fi impozitata in continuare in Germania pana cand va fi radiata din evidenta Landratsamt.
  Am contactat,tot prin avocata, Landratsamt-ul care ma informeaza ca nu pot radia masina daca nu am documentele germane originala(cele oprite de Politie).
  Ambasada Germaniei m-a informat ca Politia ar trebui sa le trimeata lor documentele masinii care apoi sunt expediate in Germania si se poate face radierea masinii. In urma unei audiente la Politie, am fost informata ca Politia nu trimite nici un document la Ambasada Germaniei .
  Va rog sa-mi spuneti care este baza legala in care Politia mi-a retinut documentele germane originale( in Germania documentele sunt stampilate pe verticala ungultig si se restituie proprietarului)si daca exista o prevedere europeana sau poate un protocol incheiat imtre Romania si Germania care sa ma ajute sa radiez masina din Germania(inmatriculata tot pe numele meu-propretarul masinii nu s-a schimbat)

  Va multumesc
  Stanciu Ana

 3. Iulian Urban said

  am August 1 2008 @ 4:24 pm

  Raspuns pentru Stanciu Ana

  Politia nu are nici o baza legala sa va retina aceste documente.
  Va sfatuiesc sa le trimiteti notificare si sa cereti sa vi le restituie in 15 zile si in caz contrar dati-i in judecata si cereti judecatorilor sa pronunte o hotarare prin care sa oblige Politia sa va restituie actele, sub sanctiunea platii de daune pe fiecare zi de intarziere.
  Cu stima
  Urban Iulian

 4. AR-istul said

  am August 2 2008 @ 6:55 pm

  Stimata doamna Ana Stanciu,
  va scriu de undeva din SW-Germaniei, de langa Stuttgart.
  Aveti posibilitatea sa scoateti masina din circulatie foarte simplu.
  Trebuie sa depuneti la “Landratsamt o. Zulassungsstrlle” o “Eidesstattliche Erklärung” prin care declarati ca in conditii cunoscute sau necunoscute nu mai santeti in posesia numerelor si a “Briefului”.
  Si se face automat scoaterea din evidenta definitiva din Germania.
  Binenteles cu copie de pass…
  mult succes!!

 5. Claudiu Adrian said

  am August 28 2008 @ 4:08 pm

  ….Plimbare???… Vreau o plimbare la guvern pe 6 septembrie!…

  PROPUNERE: (citeste si da mai departe!)

  ? Sambata 6 septembrie, incepand cu ora 14: Bucurestenii si cei din imprejurimi, interesati de anularea taxei de poluare, sa se adune in fata Guvernului cu masinile la care au platit sau vor plati taxa, si sa manifeste impotriva acesteia. Se va initia strangerea de semnaturi pentru organizarea unui referendum national de elimimare a acestei taxe.

  ? Sambata 13 septembrie, incepand cu ora 10: Ca reactie de solidaritate cu bucurestenii, toti cei interesati de anularea taxei de poluare din tara care isi pot “permite” o atitudine civica sanatoasa (nu doar trancanitul din spatele plasmei) sa se adune in fata guvernului si sa manifeste impotriva acestei taxe. Se va cotinua strangerea de semnaturi pentru organizarea referendumului national.

  ? In functie de amploarea mobilizarii din 6 si 13 septembrie, se vor putea evalua sansele de reusita ale actiunii si pasii de urmat in continuare.

  ATENTIE!!!!
  Guvernul a anuntat alegeri parlamentare pe 30 noiembrie si mariri de pensii de la 1 noiembrie, apoi de la inceputul anului viitor.
  In acest fel spera sa isi creeze din nou o masa de manevra din pensionari, carora li se va induce ideea ca daca guvernul nu va avea continuitate, adio transa 2 de marire a pensiei!!
  Daca vom face acest miting acum, calculele tactice ale liberalilor vor fi spulberate, aceasta actiune putand usor contrabalansa avantajul de imagine la care acestia spera din actiunea “pesionarul”. Momentul le va fi foarte defavorabil, si sunt sanse reale sa cedeze si sa anuleze taxa asta nesimtita.

  SA LE ARATAM CA SUNTEM MAI HOTARATI DECAT NE-AU CREZUT, SA LE ARATAM CA E TIMPUL SA INCETEZE UMILIREA ZILNICA LA CARE NE SUPUN DE ANI BUNI CU TOT FELUL DE BIRURI SI SPERA SA NE SUPUNA IN CONTINUARE!

  Daca insa vom astepta sa ii vedem mai intai pe altii ca iau initiativa si noi vom sta in patut in 6 si 13 septembrie, atunci inseamna ca ne meritam soarta in Romania, oameni buni!

  ….Plimbare???… Vreau o plimbare la guvern pe 6 septembrie!…

  P.S. Eu am votat in pagina http://www.urbaniulian.ro/2008/07/03/votati-aici-pentru-anularea-prin-referendum-virtual-a-taxei-de-poluare-instituite-de-og-50-2008 DA pentru anularea taxei de poluare. Tu ai votat?

 6. adrian said

  am September 1 2008 @ 11:34 pm

  documentul prin care sa rezulte data primei inmatriculari in strainatate ??
  si la constanta e aceeasi porcarie. iti cere actul de prima inmatriculare, care bineinteles nul mai am. dosarul nu mil primeste fara. ce fac in cazul asta? dac in judecata ministerul finantelor? se poate face rost de actul asta prin alte cai?

 7. Claudiu Adrian said

  am September 3 2008 @ 9:39 pm

  Faza cu 6/13 septembrie ar trebui sa fie luata in serios de oricine are putina demnitate, mai ales ca o plimbare nu ar trebui sa strice nimanui, doar nu-i mare lucru!
  Treziti-va, dragi FALITI platitori de taxe!!!

Comment RSS