UTI GRUP SA si-a platit datoriile dupa interventia U&A

Tweet this

Clientul ELECTRO MAX SRL reprezentat de echipa de specialisti din cadrul agentiei de colectare debite Urban si Asociatii a finalizat cu succes recuperarea creantei de la debitorul UTI GRUP SA, CUI 5394305.
Daca detineti creante impotriva UTI GRUP SA, CUI 5394305 va invitam sa ne scrieti la secretariat@urbansiasociatii.ro.
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Dan said

  am July 2 2008 @ 4:21 pm

  Stimate domn

  Aceiasi judecatori care au anulat taxa de prima inmatriculare si care la randul lor trebuie sa plateasca aceasta taxa de poluare, ar decide sa anuleze si aceasta din urma taxa, intrucat este ilegala; haideti sa incercam sa avem incredere in Justitia romaneasca pentru ca eu zic ca numai asa vom capata si noi incredere ca sa ne reglam in instanta aceste abuzuri savarsite impotriva intereselor noastre.

  Cu stima

  Urban Iulian

  On 7/1/08, Dan T. wrote:

  Buna ziua.

  Stimate domnule Iulian,

  Care instanta din lume credeti ca ar anula taxa de poluare (prima inmatriculare) judecand lucrurile asa cum le judecati dvs ?

  Eu sunt perfect de acord cu dvs ca utilizatorul, proprietarul sau oricum s-ar numi cel care detine o masina nu are nici o vina pentru ca aceasta polueaza, dar asta nu ne ajuta cu nimic.

  V-ati incumeta sa sustineti un process pe acest subiect ? Credeti ca veti reusi sa invingeti sadismul cu care se inventeaza tot felul de taxe ?

  Mii de multumiri pentru tot ce faceti.

  Cu multa stima,

  Dan T.

Comment RSS