BBD INDUSTRIAL SRL si-a platit datoriile dupa interventia U&A

Tweet this

Clientul KOUMAKIS INDUSTRIAL SRL reprezentat de echipa de specialisti din cadrul agentiei de colectare debite Urban si Asociatii a finalizat cu succes recuperarea creantei de la debitorul SC BBD INDUSTRIAL SRL (C.U.I 19377827).
Daca aveti de incasat bani de la SC BBD INDUSTRIAL SRL (C.U.I 19377827) va invitam sa ne scrieti la adresa secretariat@urbansiasociatii.ro.
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii

 1. Ovidiu said

  am July 2 2008 @ 2:22 pm

  On 7/2/08, Iulian Urban wrote:

  Salut Ovidiu

  Propunerea legislativa este publicata chiar in materialul in cauza la care astept propuneri si sugestii de la cei implicati in acest fenomen.
  Este o prima sectiune destinata protejarii consumatorilor,. care se va continua cu o sectiune dedicata activitatii profesionale a colectorilor de debite care va avea ca sursa de inspiratie Statutul Avocatilor.
  Legea colectarii debitelor trebuie adoptata, si nu va putea fi inlocuita de mediere, pentru ca Romania este obligata sa adopte aceasta lege pana la 01.09.2009 astfel incat nu se va putea ocoli acest subiect
  Cu stima
  Urban Iulian

  On 7/2/08, E. Ovidiu wrote:

  Te salut Iulian,

  Ne-am cunoscut cu ocazia unui debitor comun . Ca si tine lucrez in domeniul recuperarii creantelor de la marii clienti. Citesc in fiecare zi cu interes articolele publicate de tine pe UrbaNNwews, fiind abonat. Am citit articolul in care esti intiatorul ,,LEGII privind colectarea amiabila a debitelor care are la baza legea federala americana FDCPA [ Fair Debts Collection Practices Act ]” Sunt interesat de continutul proiectului de lege, propus de tine si vreau sa stiu unde il pot gasii.

  Acum din experienta mea, iti pot spune, ca nu stiu in ce masura parlamentarii vor dorii adoptarea acestei legi, deoarece dupa cum bine stii in viitorul cod de procedura civila se va introduce Capitol distinct privind calea medierii in solutionarea problemelor civile si comerciale. Este o procedura prealabila inainte de a te adresa instantelor. Totusi, in final marii debitori ajung in instanta si mai departe in procedura insolventei. Si cred ca aici ar trebuii accentuat putin….procedura insolventei este f stufoasa si dureaza f.f. mult in timp ca solutionare…..poate ca ar trebuii periata si aceasta lege…??

  Mai am o durere cu privire la emiterea filelor CEC fara acoperire, este o fapta penala, dar din pacate autorul este judecat in stare de libertate iar pina la sfirsitul procesului fapta se perima……….ce parerea ai si de ceva modificari la Leg. CEC-ului a B.O. si a Cambiei??

  Referitor la organizarea de cursuri sau simpozioane pe tema recuperarii creantelor pe cale amiabila in aceasta vara, te rog sa nu ma ocolesti si sa ma inviti si pe mine……..

  O zi minunata,

 2. Urban Iulian » Analiza comparativa a legislatiei si sistemului de colectare a debitelor in USA, UK si Canada said

  am July 5 2008 @ 3:32 pm

  […] romane a colectarii amiabile a debitelor, al carui proiect de lege l-am initiat asa cum puteti citi aici  , si care trebuie urgent adoptata de Parlament, atat pentru a stabili un cadru legal de […]

 3. *Analiza comparativa a legislatiei si sistemului de colectare a debitelor in USA, UK si Canada* said

  am July 11 2008 @ 9:44 pm

  […] a colectarii amiabile a debitelor, al carui proiect de lege l-am initiat asa cum puteti citi aici http://www.urbaniulian.ro/2008/07/01/legea-privind-colectarea-amiabila-a-debitelor-propunere-legisla… , si care trebuie urgent adoptata de Parlament, atat pentru a stabili un cadru legal de desfasurare […]

 4. Nicoleta Paun said

  am November 11 2008 @ 11:18 am

  Buna ziua domnule Iulian
  EXTRAORDINARA INITIATIVA
  ACEASTA LEGE TREBUIA ADOPTATE DE MULT TIMP
  SUNT SUTE …MII DE ROMANI EFECTIV HARTUITI PRESATI PSIHOLOGIC DE FIRME DE RECUPERARE DE CELE MAI MULTE ORI NEFONDAT.

  TOATA STIMA

Comment RSS