Porcaria ultimelor zile : nesimtirea si incompetenta

Tweet this

Anului 2012 , Romania, Europa , planeta Pamant... Dupa o ninsoare viscolita care a lasat dupa ea cea mai dramatica situatie din Romania ultimilor ani referindu-ma aici la ZAPADA, am realizat inca o data ca in cazul unei catastrofe, unor dezastre sau alte calamitati GRAVE ...Romania anului 2012 NU ESTE PREGATITA.

Ar fi fost mai corect, mai cinstit pentru toti platitorii de taxe si impozite, pentru noi astia care cica suntem cetateni ai acestei tari cu drepturi SI oblogatii sa avem mai multa comunicare, mai multa atentie acordata si macar sa iasa ASTAZI 26 ianuarie 2012 si sa ne spuna verde in fata : bai romani, asta e dotarea maxima si suntem depasiti ! daca nu ne organizam mai bine si la urmatoarea problema de acest gen vom da de dracu , vor muri oameni, vor suferi suflete !

Asta, impreuna cu o ordine si o disciplina impuse la sange trebuiau astazi puse in joc. M-am saturat de faptul ca nu recunoastem cate lipsuri avem si in ce hal a ajuns tara asta ca dupa cateva ore de nins [chiar si viscolit] Romania noastra cica membra UE , sa fie zub zapada . Gustul este amar , nu stiu daca am simtit ceva mai mizerabil decat sa vad cum orele trec si situatia de pe DN1 nu se rezolva ..cu toate ca era pe DN1 pe o portiune relativ mica, nu drumuri in mijlocul pustietatii ca in SUA sau alte tari... Dar deh, cum spune bine cineva : sa nu exageram! Nu suntem nici nemti, nici americani ci romani. Ma gandesc ca daca ar fi nins zile in continuu asistam la un dezastru , social, economic, logistic, etc. Cine raspundea?

Cine raspunde ca nu s-au facut informarile la timp? Cine raspunde de DEZORGANIZAREA, lipsa de actiune competenta, lipsa logisticii si ..mai mult ca oricand lipsa unui plan de comanda care sa fie aplicat cu exactitate, mai ales in cazul unei asemenea probleme NATIONALE. Bucurestiul nu a putut fi accesat azi noapte, DN1 era blocat , oameni in frig, in masini . Repet : cine raspunde? Cine isi asuma sarcina sa raspunda pentru porcaria asta .

Nesimtire si incompetenta! Domnilor lideri, sefi, etc. nu comandati trupele sau oamenii stand la caldura, la cafele, spritzuri sau in hotel alergand amanetele prin pat , sa bagati asta la cap ! Voi nu sunteti lideri, sunteti niste jalnce scuze pentru conducere .

RESPECT pentru politistii, jandarmii, cei de la ISU [situatii de urgenta], ambulanta , militarii scosi de ieri noapte in punctele critice si carora le multumesc din suflet ! Stiu cum e sa stai in ger, in frig, imi pare rau ca lipsa de organizare si lipsa de respect OM FATA DE OM a dus la mizeria asta. Nu in ultimul rand respect si multumim altor persoane care au dat din suflet si au incercat sa faca ceva , asta in timp ce alti sefi, granzi si "comandanti" dadeau ordine si nu stiau ce minciuni sa mai spuna!

Trebuie sa invatam sa ne gospodarim singuri si sa ne gandim daca vom fi pregatiti pe viitor pentru ceva similar ca macar noi sa incercam sa nu mai fim nepasatori si ignoranti.

#######################

>>>>>>>>CONTACT : viorel.urban@yahoo.com ; viorel.urban@gmail.com


*************************************************
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii pana acum»

 1. Urban Viorel » Scandal monstru cu Volksbank Leasing si AutoKlass care sunt acuzate ca au livrat unui client o masina de lux furata said

  am June 26 2008 @ 7:24 pm

  […] http://www.urbaniulian.ro/2008/06/26/scandal-monstru-cu-volksbank-leasing-si-autoklass-care-sunt-acu… Afisari: 0 « Misterul financiar din jurul meciului Romania – Olanda de la Euro 2008; pot romanii sa le ceara daune fotbalistilor ? […]

 2. romania inedit said

  am June 28 2008 @ 11:08 pm

  Sa vedem ce se intampla mai departe !

 3. Octavian Dumitrescu said

  am July 2 2008 @ 4:12 pm

  On 7/2/08, Iulian Urban wrote:

  D-le Octav Dumitrescu

  Avocatul Daniel Dumitru este reprezentantul legal al d-lui Eduard si al firmei sale conform contractului incheiat cu acesta.
  Dpvd legal, atata timp cat clientul nu a putut sa inmatriculeze masina intrucat aceasta figureaza in evidentele Politiei ca fiind proprietatea unei persoane juridice de drept privat italian, Volksbank Leasing Romania nu are cum sa pretinda ca este “proprietarul” acestui autovehicul si ca atare nu poate sa factureze si incaseze sume de bani cu titlu de rate aferente unui contract de leasing ;
  Nu ati demonstrat pana la acest moment ca ar fi intervenit vreo schimbare in regimul juridic al acestui autovehicul, adica faptul ca acesta nu ar mai fi in proprietatea persoanei juridice de drept privat italian, si ar fi fost adus in starea juridica in care el poate fi inmatriculat in Romania;
  Actele preprocesuale in forma convocarii la conciliere directa le veti primi de la dl. avocat Daniel Dumitru, iar amenintarile dvs. nu ne sperie si puteti sa incercati sa intreprindeti toate masurile pe care le veti considera necesare. Din pacate pentru dvs. actele detinute de client demonstreaza faptul ca nu si-a putut inmatriculare masina pentru ca aceasta este inca proprietatea unei persoane juridice de drept privat italian.
  Un proces cu dvs. pe aceasta tema ne-ar face placere pentru ca am putea sa dam plus valoare jurisprudentei autohtone si cu siguranta in procesul pe care mi-l veti deschide voi chema in garantie si Politia Romana, Politia Italiana si firma italiana care figureaza in calitate de proprietar al masinii si sincer, nu veti avea nici cea mai mica sansa sa demonstrati ca in perioada ultimilor 6 luni de zile, ati avut vreun moment calitatea de proprietar la acestei masini, atata timp cat ea a intrat in patrimoniul firmei italiene de anul trecut.

  Urban Iulian – member of American Lawyers Quarter
  Daniel Dumitru – avocat Baroul Bucuresti

  On 7/2/08, Octav.DUMITRESCU@vbleasing.ro wrote:

  Stimate domn,

  Va scriu din partea companiei Volksbank Leasing Romania in legatura cu
  articolul “Scandal monstru cu Volksbank Leasing si AutoKlass care sunt
  acuzate ca au livrat unui client o masina de lux furata “, publicat pe
  blogul dumneavoastra la sfarsitul lunii iunie 2008. Articolul citat contine
  unele formulari care pot prejudicia buna reputatie a Volksbank Leasing –
  formulari care se bazeaza probabil pe o neinelegere a faptelor. De aceea,
  va trimitem atasat o descriere a situatiei reale, cu rugumaintea de a o
  insera in paginile blogului dumneavoastra, sub forma dreptului la replica.

  Suntem convinsi ca afirmatiile din articolul respectiv sunt doar rezultatul
  unor informatii eronate si asteptam cu incredere publicarea acestui drept
  la replica. Un refuz ne-ar obliga sa recurgem la solutia nedorita a
  procedurilor juridice – pentru ca nu vom ezita nicio clipa sa aparam buna
  reputatie a companiei noastre.

  Multumesc, toate cele bune,

  (See attached file: Replica site Urban Iulian blog.doc)

  Octav DUMITRESCU
  Marketing Manager
  __________________________________
  VB LEASING RO
  Marketing Department
  Tel: +40/(0)21/204 44 34
  Fax: +40/(0)21/204 44 61
  Mobil: +40/(0)744/62 33 16
  octav.dumitrescu@vbleasing.ro

  Catre site-ul Urban Iulian “Replica”

  Referitor la articolul cu titlul “Scandal monstru cu Volksbank Leasing si AutoKlass care sunt acuzate ca au livrat unui client o masina de lux furata “, publicat in data de 26.06.2008 pe site-ul http://www.urbaniulian.ro, semnat de Dl. Urban Iulian, ne vedem obligati sa ne exercitam dreptul la replica si va solicitam in baza Legii nr. 3/ 1974 sa publicati pe site-ul http://www.urbaniulian.ro pozitia Volksbank Leasing Romania fata de articolul mai sus mentionat.

  “Evenimentele relatate in articolul mai sus mentionat aduc grave acuzatii nefondate la adresa Volksbank Leasing Romania, informatiile cuprinse in articol nefiind prezentate in conformitate cu realitatea. De altminteri, semnatarul articolului nu face referire la vreo dovada care sa sustina relatarile sale, in lipsa unor surse oficiale, acestea fiind simple speculatii.

  Ideea transmisa, conform careia autovehiculul ar fi fost furat, nu a fost confirmata de organele de Politie (competente pentru astfel de situatii), dupa cum sustine semnatarul articolului.

  In fapt, autovehiculul despre care se afirma in mod repetat ca ar fi fost furat din Italia si dat in urmarire internationala este proprietatea Volksbank Leasing Romania, fiind achizitionat de la dealerul SC Autoklass Center SRL, la solicitarea utilizatorului.

  In calitate de proprietar al acestui autovehicul, compania noastra (si nu Dl. Eduard Schmilevschi) a demarat procedurile de inmatriculare la Bucuresti (si nu la Constanta).

  Intrucat autovehiculul a mai fost inmatriculat si in afara Romaniei, inmatriculare necesara pentru efectuarea operatiunilor de transport de la producator in Romania, organele de Politie au procedat conform legii la efectuarea unor verificari.

  Pana in prezent, Volksbank Leasing Romania, in calitate de proprietar si solicitant al inmatricularii, nu a primit vreun raspuns cu privire la finalizarea acestor verificari si a procedurii de inmatriculare si nici nu a fost informata de catre autoritati cu privire la savarsirea vreunei infractiuni in legatura cu autovehiculul in discutie.

  Cu siguranta ca daca organele de Politie ar fi detinut astfel de informatii ni le-ar fi adus la cunostinta, ar fi refuzat inmatricularea si ar fi demarat procedurile pentru indisponibilizarea autovehiculului. In realitate, autovehiculul a putut fi folosit in continuare de catre utilizator, avand autorizatie de circulatie provizorie.

  Ca urmare, in lipsa unor informatii oficiale din partea autoritatilor abilitate, afirmatiile cu privire la furtul autovehiculului sunt simple speculatii care nu fac decat sa dezinformeze publicul, sa lezeze imaginea Volksbank Leasing Romania si sa afecteze negativ activitatea comerciala a companiei.

  Totodata, acuzatiile conform carora Volksbank Leasing Romania ar fi facturat abuziv ratele de leasing pentru acest autovehicul sunt complet lipsite de acoperire, avand in vedere cele de mai sus si relatia contractuala dintre utilizator si companie, si afecteaza imaginea societatii de leasing.

  In plus, nici chemarea in judecata mentionata in articol nu este confirmata. Pana in prezent Volksbank Leasing Romania nu a primit nicio cerere de chemare in judecata si niciun alt document din care sa rezulte ca cele infatisate in articolul adus in discutie fac obiectul unei proceduri in fata vreunei instante.

  Va rugam sa retractati cele publicate in articolul in discutie si sa publicati punctul de vedere al Volksbank Leasing Romania, conform prevederilor legii, in caz contrar vazandu-ne obligati sa actionam conform legii.

  Va stam la dispozitie pentru orice eventuale clarificari.”

 4. Emil said

  am August 8 2008 @ 6:17 pm

  buna ziua, ma numesc Emil din Piatra Neamt, in data de 17.06.2008 am achitat un avans de 30% din valoarea masini pe care am vrut sa o achizitionez (Volkswagen Polo Heppy, motor 1.4 TDI)iar in contract se specifica ca masina o voi primi in termen de 8 saptamani de la achitarea avansului, apropiindu-se data achizitiei am fost la Dealer Volkswagen din Piatra Neamt CYBERNET AUTO CENTER si cei de acolo au specificat ca masina o voi primi numai in septembrie (dupa data de 15).Eu ma-m hotarat sa ma plang la protectia consumatorului si sa actionez firma in judecata ca nu si-a respectat clauzele contractuale. Va rog din suflet sa-mi dati un sfat. va multumesc

 5. Octav Dumitrescu said

  am August 21 2008 @ 3:56 pm

  Stimate Domnule Urban,
  Faptul ca nu ati rectificat cele publicate in cadrul articoului „Scandal monstru cu Volksbank Leasing si Autoklass care sunt acuzate ca au livrat unui client o masina de lux furata”, care cuprindeau o serie de afirmatii necorespunzatoare realitatii, ne obliga sa mai aducem unele precizari.
  Suntem convinsi ca Dumneavoastra cunoasteti deja ca autovehiculul despre care ati afirmat ca este furat a fost inmatriculat permanent la data de 03.07.2008, pe numele SC Volksbank Leasing Romania (VB Leasing RO) IFN SA.
  Din cele prezentate in articolul in discutie intelegem ca aveati cunostinta si de faptul ca autovehiculul a putut fi folosit in circulatia rutiera pe baza autorizatiei speciale eliberate de autoritatea competenta (fapt care contrazice ipoteza ca in evidentele politiei exista vreo mentiune privind furtul autovehiculului).
  De aceea, este regretabil ca desi aveati la dispozitie informatii suficiente (inclusiv factura emisa de societatea Bonera Servizii pe numele SC AUTOKLASS CENTER SRL, din care rezulta intentia de instrainare a autovehiculului, nicidecum furtul), pentru a intelege ca evenimentele nu s-au desfasurat asa cum le-ati prezentat in articolul mentionat si sunteti cu siguranta un cunoscator al prevederilor legale privind procedura inmatricularii, ati facut totusi publice astfel de afirmatii.
  Speram ca prezentele precizari va ajuta sa intelegeti mai bine faptele, astfel incat pe viitor sa fie evitate astfel de confuzii.
  Octav Dumitrescu – Director Marketing
  VB LEASING RO IFN SA

 6. Iulian Urban said

  am August 21 2008 @ 4:10 pm

  Raspuns pentru dl. Octav Dumitrescu

  Stimate domn

  Stiti ca in data de 20 august 2008 avocatii Autoklass si Volksbank si cei ai pagubitului au avut intalnirea de dinaintea procesului si nu s-a ajuns la nici o intelegere astfel incat HAIDETI SA LASAM INSTANTELE DE JUDECATA SA SPUNA DACA ACEST CONSUMATOR ROMAN A AVUT SAU NU DREPTATE.

  Documentul emis de autoritatile italiene era VALID la data la care consumatorul a platit avansul si a semnat contractul astfel incat eu nu mai adaug nimic.
  Daca imi demonstrati cu DOCUMENTE ca acel document emis de autoritatile italiene era fals [ il puteti revedea la acest material ] atunci redeschid discutia cu dvs.

  PS – CAND S-A FACUT INMATRICULAREA in Romania ? Abia in iunie 2008 ? de ce ? de ce nu s-a facut din 2007 ?…aaa, era de vina pacatosul de certificat de inmatriculare emis de Italia nu ?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: