Banner

Pseudo-revolutia din 2012

Tweet this

Nu am mai scris de ceva timp si asta fiindca intrasem intr-o pasa proasta, demoralizata, fara repere, etc etc. M-au trezit insa 2 lucruri , legat de care voi scrie : societatea romaneasca din 2012 PRIN OCHII MEI TRECUTA [nu degeaba am scris invers] si puhoiul de injuraturi,amenintari, turnate de gunoiul societatii romane din anul 2012 AD !

Sa iau puhoiul de injuraturi, amenintari , dejectii INUMANE de la articolele de pe blog-ul lui Iulian . Stim ca astia sunt postacii de partid, usl-istii platiti bine sau mai putin bine, tot felul de indivizi ex si actuali secu, din marea familie a incultilor, coruptilor si avarilor de PUTERE. Stim insa sa va spun drept astia sunt reprezentantii ai unor "lideri" care gandesc la fel. Il ataca mereu pe Iulian ca nu si-a respectat promisiunile , ca ce a facut el pentru tara ...desigur CA EI NU PARCURG BLOG-UL SAU, NU SUNT INTERESATI DE A SE INFORMA CORECT SAU CHIAR DACA AR VEDEA ACESTE LUCRURI AR SPUNE CA TOT CERUL NU E ALBASTRU SI ALTE ABERATII. E linia partidului comunist, socialist, continuarea curentelor de opinie care au la baza tampirea oamenilor, incurajarea inculturii, analfabetilor, celor care nu citesc decat reviste de scandal, de sport si care isi vad idolii in persoanele care mint mai mult, insala cat mai adesea si cica "se descurca".Nu e clar de ce educatia a fost adusa unde e acum? Ce e mai usor de controlat, manipulat si cumparat? O masa de oameni educati, cititi, preocupati de a se informa sau o gloata de necivilizati, obsedati de sporturi inutile, de ce a facut VIP-ul x sau Y , de cum isi face vacanta de sute de mii de euro "barosanul" sau "pitzipoanca" Z sau W ? Desigur ca raspunsul e usor: varianta 2. Si daia suntem unde suntem. Problema acum nu este ca ne e frica de amenintari, injuraturi CI CA IULIAN CHIAR A INCERCAT SA FACA CEVA, S-A ZBATUT, SI-A DEDICAT TIMPUL SI ENERGIA PENTRU A SCHIMBA IN BINE ! DAR NU SE VREA!!!!!!!!!!! NU SE DORESTE !! DAIA AM TINUT LEGATURA PE BLOGURI SI SITE-URI, CA OAMENII SA STIE ! NU SE DORESTE NICIO SCHIMBARE IN BINE SAU REFORMARE REALA. TOT SPAGA, COMBINATIA, PILELE SAU ALTE FORME DE ACEST GEN DE CORUPTIE MONSTRUOASA SUNT SUSTINUTE !

E ca o caracatita. E un sistem...foarte bine pus la punct de ani la rand si perpetuat prin si mai multi indivizi corupti, maniaci dupa putere, care nu respecta legea si nu dau 2 bani pe institutiile statului. Sunt majoritatea lor o adunatura de semi-analfabeti si iresponsabili, necititi si prosti. Isi cladesc turnuri de fildes si stau acolo. Apoi manipuleaza, doresc controlarea informatiei, isi cumpara armata de postaci, sustinatori ...marea lor majoritate niste gainari frustrati care au la randul lor rolul de a sustine si propaga minciuna, inselatoria, combinatia, relatia, PILA. Rezultatul? Un sistem mancat de cancer care nu va crea decat mai multa suferinta si mase total rupte de problemele CORECTE SI REALE. Eu sunt de parere ca pseudo-revolutia asta cu zile la rand de proteste, cu incendieri, golani, nenorociti care distrug si arunca cu cataroaie si injura, etc etc este o porcarie INUTILA ! Nu sunt impotriva libertatii de exprimare bai , sunt impotriva PROSTIEI, CORUPTIEI SI INCULTURII ! Asta in timp ce unii precum Iulian si-au sacrificat si multe chestii personale pentru a incerca sa faca ceva bun in tara asta, acum tot el isi ia injuraturi si amenintari de la indivizi care nu au gradul necesar de inteligenta ca sa-si dea seama ca sistemul propagat de ei ca crea aceleasi probleme CARE VOR AFECTA SI VIETILE LOR. Asta inseamna sa fie prosti!

Jos aia, sus ailalti ! Bun. Insa cine sa vina la conducere, alti mai mari obsedati de putere si corupti?? Trebuie sa fim tampiti sa alegem asa ceva. Si sa terminam cu : intre 2 rele alegi raul mai mic ! NU , TREBUIE SA ALEGEM CORECTITUDINEA, SCHIMBAREA IN BINE NU IAR RAU. Nu sunt politician, nu sunt cu vreun partid, sunt cu lucrurile care cred ca conteaza cu adevarat : SINCERITATEA, RESPECTUL FATA DE CUNOASTERE, EDUCATIE, INFORMATII , ATASAMENTUL FATA DE ADEVARATELE VALORI SI MAI ALES SUNT DE PARERE CA AVEM O SINGURA SOLUTIE SA FIM CORECTI SI SA FACEM CURATENIE ! Altfel ne va lua naiba !

E o porcarie sa scoti FORTAT STUDENTII IN STRADA PENTRU A SUSTINE UN MITING CARE SA SALTE NISTE MANIPULATORI, CORUPTI, MINCINOSI SI INUMANI ! Nu vreau pe astia ce lideri ai mei , m-am saturat de tupeu prostesc, caterinci, jeg moral !! Nu mai vreau si sincer NU MAI POT SA MA UIT MULT LA CANALELE MEDIA DE INFORMARE CICA - gen irealitatea tv, antena 3, nici Romania tv sau altii - cu aceleasi fete, aceleasi discutii discutate, aceleasi fete cu caterinci si comentarii ca ciuma portocalie si bla bla ! Dar ciuma rosie cum a fost ?? O PORCARIE . Ba ca sa fim sinceri INTR-ADEVAR NU S-AU REALIZAT PROGRESE IMPRESIONANTE IN BINE DIN 1989 INCOACE. In primul rand - repet - trebuia investit in educatie, sanatate, siguranta cetateanului si apoi in celelalte. DAR CUM SA SE RUPA EI DE BUTOIUL CU MIERE ???? CUM NAIBA ??

Nu va puneti bazele in niste oameni care nu au treaba cu schimbarea in bine. Nu ma intereseaza de usl si de ce ofera, e doar aceeasi Marie cu alta palarie. E o mizerie. Atat va spun , ar trebui sa avem intai respect fata de noi si apoi sa ne implicam in a ne INFORMA CORECT, SA NU TOLERAM CORUPTIA SI CAND GRESIM SA AVEM DEMNITATEA SA RECUNOASTEM SI CORECTAM GRESEALA. Din coruptie, minciuna, tupeu de cocalar nu se va naste decat tot asemenea produse conexe la fel de nocive : TOXIC ASSET SI MORAL HAZARD :)) numai ca in cazul nostru, nu va fi de ras

Fiindca ce decidem, ce facem acum se va reflecta in viitor. Atentie mare!

LINKURI RECOMANDATE :

Este constitutional ca un copil de sase ani sa fie muscat de caini ? pentru asta nu are nimeni timp sa protesteze


#######################

>>>>>>>>CONTACT : viorel.urban@yahoo.com ; viorel.urban@gmail.com


*************************************************
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: