Cazul Horatiu Dumbrava si pozele de la petrecere – falsa dovada de pudoare inutila

Tweet this

Apreciez deosebit comentariul facut de Razvan Savaliuc aici http://www.luju.ro/opinii/editorial/unde-a-gresit-presedintele-csm-horatius-dumbrava unde a incercat sa se plaseze neutru fata de asa-zisul "caz" al pozelor" care il arata pe seful CSM la o petrecere privata .
Doar ca eu nu am de gand sa fac pe neutrul pentru ca in mintea mea nu este nimic neutru aici.
Este pana la urma om care devine judecator , un individ care trebuie sa semneze un legamant sacru prin care isi termina oficial viata de care noi ceilalti ne bucuram asa cum credem de cuviinta ? Daca este asa atunci de ce nu recompensam acest sacrificiu pe care il pretindem de la judecatori, cu salarii foarte mari sau cu privilegii deosebite pe masura lucrurilor si vietii particulare la care le cerem sa renunte ?
Suntem excesiv de pudbonzi, pretindem unor categorii profesionale sa aiba o conduita de sfinti, plasandu-ne insa noi in zona mocirlei in care "noi avem voie".
Ce ar trebui sa preferam ? un judecator corupt pana in maduva oaselor, care liciteaza la fiecare proces ca un agent imobiliar, dar care are o viata privata "ireprosabila" sau un judecator care alege sa ramana om ? Pai va spun eu ca de 20 de ani, "ireprosabilii" au distrus justitia romana. Asemeni politicienilor care pozeaza in sfinti dar care sunt corupti pana in maduva oaselor doar ca au grija sa nu o arate plebei, justitia a avut parte din nefericire de personaje ascunse. Cand unul dintre judecatori alege sa isi pastreze si latura umana, imediat este pus la zid, catalogat, facut in fel si chip si asta de catre cine ? de indivizi care la manifestari de gen se comporta ca niste animale proaspat evadate de la zoo ? Horatius Dumbrava nu a gresit cu nimic, ci doar ne arata ca ramane om, iar a te plasa intre justitiabili este la fel de important cum este pentru un politician sa nu piarda contactul cu alegatorii.
Iata materialul care a generat acest comentariu :

OH, VIATA MEA! Poze cu presedintele CSM, Horatius Dumbrava, intr-un chef de chef, cu sticla de bautura in tricou!

Dezvaluiri - Anchete

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Horatius Dumbrava, a fost suprins de jurnalistii de la publicatia mondena showbiz.ro intr-o ipostaza nepermisa unui magistrat, oricare ar fi el, la un bairam desfasurat intr-un local public. Din pozele prezentate de www.showbiz.ro se observa ca judecatorul Dumbrava s-a dat in spectacol intr-un local public, cu lume de fata, imbracat intr-un tricou, avand o sticla de bautura bagata in san (cel mai probabil de gin Beefeater sau de Jack Daniel's), avand mainile ridicate in sus in semn de maxima veselie, iar pe cap un coif de hartie pe care scrie “fara spaga”. Din fotografie reiese ca o persoana din jurul lui avea un aparat foto in mana, fiind de neinteles, in aceste conditii, de ce judecatorul nu si-a reprimat excesele de voie-buna. Autorii articolului nu precizeaza data evenimentului si, desi am incercat vineri seara sa il contactam telefonic pe Horatius Dumbrava, acesta avea telefonul inchis, aflandu-se, din informatiile noastre, in drum spre casa (la Targu Mures).
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 30 -0001 @ 12:00 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am November 30 -0001 @ 12:00 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. Cazul Horatiu Dumbrava sau cum criticam orice | Publitrad's Blog said

  am January 24 2011 @ 6:48 pm

  […] gasit intamplator sau nu (logic ca pe facebook) articolul despre  Cazul Horatiu Dumbrava si pozele de la petrecere – falsa dovada de pudoare inutila sau in traducere libera cum suntem mult prea obisnuiti sa criticam orice. Daca era orice om normal […]

 4. Alin said

  am January 25 2011 @ 10:50 pm

  Sunt singurul care simte ca mizeria umana e la putere iar valorile reale sunt batjocorite?

 5. Cazul Horatiu Dumbrava si pozele de la petrecere – falsa dovada de pudoare inutila | Ilfovul nostru said

  am January 25 2011 @ 11:56 pm

 6. din sistem said

  am January 30 2011 @ 5:16 pm

  Nu inteleg ce rau a facut acest judecator…Faptul ca avea sticla la camasa nu dovedeste ca a si baut din ea. Iar daca a baut, nu dovedeste ca era turmentat. Iar barcuta de hartie chiar e haioasa, demna de o petrecere de copii!!! Ce mai sariti sa dati cu pietrele!!! Sa va fie rusine celor care doriti sa distrugeti un om pentru ca pur si simplu s-a distrat si simtit bine. Cei care uita sa mai fie umani, sunt niste prefacuti, parveniti si morcovisti. Omul nu se identifica cu profesia lui. Iese afara pe poarta justitiei si e OM. Codul deontologic se refera la alte fapte care nu ne-ar face cinste, in nici un caz unei barcute pe cap si unei bauturi in san. Si cel care spune ca s-a abtinut toata viata sa bla bla bla este un frustrat care la un moment se va sinucide pentru propria-i viata limitata ce o duce. Sa traiti bine, ca Basescu trebuia sa-si dea primul demisia dupa cate a patimit!!!

 7. tisa dan said

  am July 23 2011 @ 9:33 pm

  oameni de nimic si va intrebati de ce lumea nu-si mai doreste sa traiasca in tara asta mare si frumoasa..halal judecatori

 8. andrei dumbrava said

  am October 16 2011 @ 11:05 pm

  asta e..magistrati in functii de conducere…vai mama lor..si vai si de Rominia asta a noastra..aici nu e vorba de manele…nici macar de bautura(bea ca un porc)e vb de morala lui…are o gagica pe care o intretine…nu credeti ?..cercetati…nu judecatoarea din Cluj…alta din Bucuresti..una noua

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: