Banner

ZGARCIURI, VRAJELI SI VOMITAREA DE MINCIUNI

Tweet this

Nu trebuie sa ne miram , imi spun des oamenii, de faptul ca exista coruptie, nesimtire, ignoranta, prostie crunta, sfidare, batjocura . Nu trebuie sa ne miram ca nu suntem aparati de autoritatile publice, precum am scris de multe ori [eu si Iulian ] , ba cica asta e mersul si nu avem ce sa facem...decat sa bagam capul in pamant . Romanii sunt invatati sa accepte toate mizeriile si porcariile, suntem zi de zi pregatiti sa acceptam tot mai multe abuzuri, sfidari, jecmaniri, katerinci, acuze, jigniri. Vedem criminali care scapa fara anii grei de puscarie trecuti in legile alea frumoase. Vedem nemernici cu smecherii financiare care sfideaza pe toti si toate, culmea nici aia nu isi executa pedepsele consemnate in legile Romaniei..

Nu credeam ca o sa spun asta, insa suntem cu adevarat niste prosti care platim degeaba taxe si impozite ! Degeaba ascultam /vedem stirile, comentam in fata tv-ului/radio-ului DACA NU LUAM ATITUDINE. Suntem invatati ca nu se va schimba NIMIC IN BINE fiindca asta e pe placul alora care au putere, bani si vor sa stam ca niste oi la taiere. Romanul de obicei e smecher cu unul mai slab decat el, nu cu unul mai puternic. Daia vedem soti care isi bat nevestele, copiii, alte rude, daia vedem unii lucratori din administratia publica care se comporta ca ultimii mitocani cu cetatenii [PROSTII PLATITORI DE TAXE SI IMPOZITE] si daia am ajuns ca in 2010 sa fim nefericiti, fara orizont si total indobitociti. E cazul sa fim mai atenti si sa facem ceva, orice , cat de mic. Nu sa ne lamentam, nu sa ne plangem de mila, nu sa dam in aia mai mici ca noi.

La aceasta ora in tara asta guverneaza in randul TUTUROR oamenilor vomitarea de minciuni. Voma a atins cote greu de imaginat, minciuna nu mai are limite... Vrajeala e la rang de adevar si adevarul este renegat. Zgarciurile pe care le mestecam au un gust oribil. Romanii care cred ca doar stand, muncind si comentand la adresa sefului/vecinului/ etc. isi vor putea construi o viata mai buna, sunt prosti ca noaptea. S.U.A. nu este perfecta, insa este inca un taram la care aspiram , privim la ei si apreciem ca americanii sunt deosebit de uniti cand vor si puternici. Aici e cu "sa moara si capra vecinului, a vagabondului aluia" si datul din umeri...

Porcaiala nu ajuta pe nimeni, ba din contra. Romanii se pricep cica la toate ... NU E ASA, uitati-va in jur si o sa vedeti ca realitatea e alta decat vrem sa admitem. Si timpurile astea sunt uneori extrem de infecte, oamenii se tradeaza , autoritatile le sug seva si isi bat joc de ei la maxim, noi toti acceptam si apoi privim in urma si ne dam seama ca am trecut prin anii astia ca gasca prin apa.

Spunea cineva ca romanii nu sunt de vina 100% pentru unde a ajuns tara. Eu zic ca romanii sunt singurii vinovati pentru ca am ajuns unde suntem, vai de mama noastra . Cu cat o sa fugim de adevar si o sa dam vina pe altii, cu atat o sa ne apropiem de propria groapa sapata si o sa picam in ea. Sa vezi atunci "ce distractie ce misto".

TREZITI-VA SI PUNETI MANA SI FACETI CEVA PENTRU VOI SI FAMILIILE VOASTRE ! PANA NU E PREA TARZIU !
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: