NESIGURANTA RUTIERA . KATERINCI, ABURELI SI SOFERI INCONSTIENTI

Tweet this

Romanilor le place sa vorbeasca si sa se uite la show-uri tv. Le place sa se dea zmei in ale condusului, ei le "stie" pe toate , numai ei nu sunt vinovati pentru voma asta numita trafic rutier in Romania.

Precum redam la categoriile : http://www.urbanviorel.ro/category/transporturile-in-romania/ , NESIGURANTA DIN ROMANIA ANULUI 2010 : SUNTEM LASATI SA FIM VULNERABILI SI NESIGURI + http://www.urbanviorel.ro/2010/02/04/remember-prima-iesire-cu-masina-pe-dn1-2007/ . Deoarece mi-e sila sa mai merg in Bucuresti din cauza faptului ca traficul e un haos total !! Nu numai ca sunt tot felul de smecheri cu masini BENGOASE , jeepuri mari, baieti de baieti, fete de fete care merg prost , intorc unde vor, fac tot felul de tampenii ..sunt si aia care sunt agresivi in trafic, carora li se cuvine strada, bulevardul si una -doua sar la omor .

E o porcarie. Autoritatile fac ce pot ?! Trebuie sa faca mai mult. Nu este posibil ca daca vrem sa avem un trafic ok, sa ne bucuram cu asa ceva. Insa si oamenii sunt lenesi, nemotivati si in general vorbind NU-I INTERESEAZA ! Comenteaza, injura, fac mitinguri insa doar atat.

Cand se vrea insa se poate >> CAND SE VREA SE POATE : SIGURANTA SI PROTECTIA DE LA SUMMIT-UL 2008 DIN ROMANIA ! Va amintiti summit=ul din 2008 nu? Totul a fost ca la carte cu implicarea tuturor autoritatilor care se ocupa de siguranta statala , a iesit o treaba excelenta. Deci sa nu fim idioti si sa spunem CA NOI NU PUTEM sau ca ROMANII SUNT IDIOTI SI NU POT. NU aia e problema. Astea sunt doar KATERINCI. La fel cum a fost cand am fost eu oprit prima oara de acel politist... In Romania merge treaba cu smechereala pe aia mai mici, daca era vren grangure nici nu sufla in fata lui. Sa nu mancam rahat, ca nu are rost. E mancat de prea multi in tara asta, hai sa fim o exceptie.

Soferii inconstienti sunt o gama mare de posesori de conduse de conducere. Unii dintre ei au luat permisele pe bune si tot tampiti + inconstienti sunt. Problema este ca trebuie ca oamenii sa puna mana si sa se auto-educe, sa=i educe si pe altii, sa se implice..ceea ce la romanasi e o grava si inerta problema.

Nu exista siguranta rutiera..pentru ca nu exista echilibru. Nici din partea autoritatilor, nici din partea societatii civile, a cetatenilor . E vechea "las-o bah ca merge asa" si cand nu mai merge ne trezim toti sa vorbim vorbe , sa aruncam vina pe altii si sa ne continuam ghiveciul ala de viata. Ulciorul merge de multe ori la apa ?

Apoi vedem tragedii de genul asta : http://www.antena3.ro/auto/o-femeie-a-fost-accidentata-mortal-pe-o-trecere-de-pietoni-din-buzau-fiica-ei-de-4-ani-in-stare-critica-113372.html

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/o-tanara-si-fetita-ei-spulberate-pe-trecerea-de-pietoni-la-buzau.html

Mehedin?i: Poli?istul care a accidentat mortal un elev este cercetat penal

http://www.adevarul.ro/locale/focsani/Focsani-_Coliziune_pe_E_85_intre_un_Logan_si_un_Opel_-_Accidentul_s-a_produs_in_locul_in_care_un_pieton_si-a_pierdut_viata_seara_trecuta_0_373763004.html

condimentat de inca o dovada a nesigurantei pe strazile marilor orase :

http://www.adevarul.ro/locale/brasov/Amenintari_si_negocieri_intre_smecheri-in_centrul_Brasovului_-VIDEO_0_373762950.html

IN tara asta ai mai multe ocazii sa fi impuscat, batut, lasat in scaun cu rotile, etc. DECAT SA FI PROTEJAT DE CATRE AUTORITATILE ASTEA CARE TREBUIE SA FIE IN SLUJBA CETATEANULUI. Numai ca doar cu ABURELI, KATERINCA SI ALTE TAMPENII DASTEA MEDIATICE nu se face nimic. E o aberatie sistemul asta, e frectie cu Diana la picior de lemn, sperietoare de ciori. Si imi mentin ideea ca primii si cei mai mari vinovati sunt OAMENII, CETATENII SIMPLI ..PROSTII AIA CARE PLATESC TAXE SI IMPOZITE SI SUNT LUATI LA MISTO , IDOCTRINATI, LASATI SA SUFERE SI SA SE CHINUIE CA BOII. Insa sunt de acord, unii isi merita soarta.

UPDATE : uitasem de ROMANII SUNT UCISI PRECUM CAINII PE SOSELE ROMANIEI DE SMECHERI CU IMUNITATI DIPLOMATICE ! IATA PENTRU CE AU MURIT OAMENI IN DECEMBRIE 1989! 

http://www.adevarul.ro/locale/buzau/Fetita_lovita_pe_trecerea_de_pietoni_a_urcat_la_cer-alaturi_de_mama_sa_0_373763115.html

http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/Tulcea-_Sofer_de_24_de_ani-oprit_cu_focuri_de_arma_de_politisti_0_376762588.html

Desigur ca nu va intereseaza asta, vedeti ca e meci diseara ! Circ si paine, asta vreti, asta vi se da ! Si scutiti lumea de vaicarelile voastre legate de drepturile voastre si cate nu fac autoritatile ! VOI CE FACETI DRAGI CETATENI ROMANI ?! Ah... nu vreti sa va bagati/faceti probleme/nu aveti timp/ nu aveti chef sau pur si simplu nu va deranjeaza insa apoi faceti grevem , blocati capitala si latrati la radio/tv ca ..e viata grea.
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: