SISTEMUL VA CREEA MONSTRII. VIATA FARA SENS , SCLAVII CEI MAI TARI

Tweet this

Excelent materialul acesta - Piramida Apatiei Sociale . Mai adaug si > Evolutia Spirituala ca mascarada a Controlului Total .

CONTROL FREAKS ! Asta e viitorul nostru, cladit de niste ciudati frustrati, niste dementi aflati in diferite loji sau societati secrete. Nu ca am ceva cu societatile sau lojile , ci cu unii dintre ei care se cred "dumnezei", se cred cu adevarat piatra de temelie. Iluzii prostesti, idei de copii mici carora le dai o acadea si se cred cei mai fericiti si tari din lume.

Sistemul actual - 2010- a creat monstrii si va crea monstrii. Problema - reactie - solutie merge doar pentru imbogatirea CELOR BOGATI si saracirea celor saraci. Un fel de GLOBALIZARE TEHNLOGICA. Desigur ca negarea face parte din viata noastra, de fapt de mici suntem invatati sa negam orice care nu este in concordanta cu sistemul. INvatam astfel IERARHIA, suntem UCENICI AI SISTEMULUI CARE ..SUNTEM INVATATI SA-L SUSTINEM, SA-L AJUTAM SA CREASCA CACI NUMAI EL NE FACE FERICITI. Avem ritualuri pentru orice nivel al vietii - GRADINITA, SCOALA GENERALA, LICEU, FACULTATE, NUNTA, MOARTE.

Insa rutina, depresiile, frustrarile - CREATE SI LASATE DINADINS IN SISTEM, AMPLIFICATE AN DE AN - ne macina puterea sufleteasca, ne decimeaza sperantele, ne fac sclavi umili. Credeti ca sclavii cei mai tari erau aia care au construit piramidele ? NOPE. NOI SUNTEM CEI MAI TARI SCLAVI ! DIN INTREAGA ISTORIE A OMENIRII  - adica cea pe care o stim noi servita de istorie = aia care ne vand ce trebuie sa stim si ce nu - oamenii secolului 21 au devenit niste forme de viata lipsite de elemente de baza ale unei fiinte inzestrate cu suflet, inima si dorinta de a evolua si a face bine. NU ne intereseaza aceste "fleacuri". Ducem o viata fara sens, facem treburi "ca asa trebuie", auzim ca avem posibili lideri GAY , tot felul de ciudati, interlopi si javre umane care fac rau insa scapa fiindca "banii domnului X fac minuni", precum a zis o grasa infecta , tocmai iesita de la inchisoare dupa ce a nenorocit viata atator oameni. Si acum... finalul meciului, ce a zis starul porno, cum a slabit in 5 zile cat altii intr-o viata starul Z, aberatii fara sens, fara importanta.

Cum bine scria in 1984 , scopul ultim este controlul TOTAL. Tineretul , la fel ca marea majoritate a generatiei trecute [si a celor care au fost inainte de ea] este LIPSIT TOTAL SAU IN PROPORTIE DE 99% DE INTERESUL FATA DE ACESTE LUCRURI CARE CU ADEVARAT CONTEAZA. Nu numai ca "1984" devine din ce in ce mai actual, insa magnitudinea propagarii ar uimi pe oricine a studiat toate aceste planuri ale "ILUMINATILOR" care vor sa atinga scopul suprem : PUTEREA ABSOLUTA.

 Ce nu realizeaza omenirea - in afara de lucruri minore precum BANCILE NU PLATESC TAXE LA STAT , RFID in lume 2009 - este ca tocmai aceste lucruri si alte TONE DE INFORMATII LETAL DE IMPORTANTE SUNT IGNORATE SI IN LOCUL LOR SUNT BAGATE ELEMENTELE EPOCII MODERNE CARE REPREZINTA "CIRCUL SI PAINEA " . Spre deosebire de ce s-a scris aici > Globalizarea este imposibila. Ne indreptam catre haos mondial , eu sunt de parere ca GLOBALIZAREA VA FI INFAPTUITA FIE CA NE PLACE SAU NU. De fapt nu tine de noi, drepturile noastre, ce dorim noi sau ce visam noi sa fie, conteaza CE ESTE. Acum problema sta astfel : daca vrei un copac sa nu creasca armonios, sa nu ajunga puternic, trebuie sa "actionezi" asupra lui inca de cand e fraged. In acest context - sperand ca vedeti padurea de copaci - nu numai ca 1990, gradinita, liniile "civilizate" ale societatii si alte chestiuni de genul asta va apar intr-o alta lumina, insa veti intelege de ce - sper sa ma insel - bolile vor face un iad multor oameni de pe aceasta planeta. Diabet, cancer, mii si mii de boli, ADHD, tulburari de diferite feluri si asa mai departe VOR CONSACRA PLANUL ACESTA MORBID LA CARE LUCREAZA SCLAVII SEFILOR SUPREMI -[MAESTRII SAU SEFII ASCUNSI] , si in final va fi foarte rau.

Stresul, iluziile , manipularea, jecmanirea constanta, continua si cu sete a noastra a tuturor va atinge un nou apogeu. Din materialisti vom deveni monstri fara suflet, creaturi menite sa se autodistruga, penibili al caror singur scop in viata este sa fie "in ton cu lumea", indiferent cat de grotesti vor ajunge cu propria constiinta si cu inima murdara. Din pacate ce nu realizeaza ei este ca nu suntem pusi aici, pe Pamant sa facem rau, sa ne distrugem sau sa fim astfel motificati genetic. Rasa umana a suferit transformari de proportii, insa acum este urmatorul pas ..denumit de multi dobitoci "URMATORUL PAS EVOLUTIV" in care vom accepta sa devenim cei mai buni sclavi din istorie..sclavi care se "inroleaza din dorinta LOR PERSONALA". Daca in istorie sclavii erau rezultatul tranformarii oamenilor liberi - prin cucerire , etc. - in supusi vai de mama lor, acum cu adevarat vom vedea in ce hal am ajuns ca specie si suflete.

Consumul e inima comertului ?! Nu stiu, dar consumatorul este produsul acestei ere. Tone de reclame, tone de bannere, investitii, ziare financiare, informatii inutile despre iluzii puse in scena de alti CPV-isti [ CORPORATIA PE VIATA , o noua specie alaturi de APV-isti] care cred ca realizeaza ceva in viata..si ca "da bah...fac rau, dar viata e o jungla nu ?! " . NU BA, VIATA A AJUNS O JUNGLA DATORITA UNOR ARHITECTI CARE AU INVENTAT, TRANSPUS IN SCENA SI CONSOLIDAT ACEST SISTEM BOLNAV.

Am avut ocazia sa simt gustul sistemului. Pute a rahat de la o posta, totul e un fiasco, o mega-porcarie dublata de diplome, materialism pur 100 la mie, egocentrism, prefacatorie si in final recunoasterea faptului ca ai ajutat sistemul sa-si continue rolul distrugator... Generatiile astea sunt asa fiindca - precum am spus si in alte postari - societatea e asa . Deci daca e o generatie de tampiti, e rezultatul societatii de tampiti, inclusiv a parintilor care la randul lor sunt precum turma. Negarea adevarului nu inseamna altceva decat o lamentare prosteasca a unor lasi care nu pot sa realizeze ca mananca rahat, le pute gura si apoi dau vina pe altii. Rahatul insa ramane si este mancat de 3 ori/zi si apoi tot mai des.

Tineti minte ca toti suntem datori cu o moarte si sa vedeti atunci cand vom fi intrebati ce am facut in viata asta. Atunci sa va tineti , ca bullshit-ul, manipularea, strategiile complexe si aberante prin care sunt prostite masele NU VOR MAI AVEA NICIUN REZULTAT, VOR FI ACELASI LUCRU CARE IL REPREZINTA SI IN LUMEA DE AZI [cu precizarea ca aici sunt acceptate ca... OK 99.9 % din timp] : UN GUNOI .

Si gunoiul se arunca la tomberon. Iar dupa rahat se trage apa.

Viata e simpla insa niste dobitoci incearca sa ne spuna ca de fapt ...NIMIC NU E SIMPLU DOMNLE... apoi au facut o afacere, ne-au taxat, impozitat si acum ne intreaba ca de ce generatia asta e cu emo, ciudati, droguri si alte porcarii.

Ipocriti si bastarzi infecti, rodul propriei lor culturi...
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: