Cum merge treaba in ROmania

Tweet this

Pe sleau ca sa nu ma intind la povesti ca oricum aveti si voi problemele voastre si alte rahaturi.

Nu m-a ajutat nimeni cu nimic din 2008 in ce priveste acest blog . NIMIC. Desi am incercat sa preiau ideea americana ca sa informam , sa incerc sa adun cat mai multe informatii, sa impartesesc ce naiba aveam de impartasit totusi nu functioneaza la noi ideea de unitate veritabila care implica ajutorul altora. Nope. Si sa trag de oameni m-am saturat. E prea greau, ma enervez prea mult si oricum fac - majoritatea - tot ce vrea muschiu' lor.

Cum sa crestem daca nu suntem ajutati, ocrotiti si sustinuti ? Pe cine intereseaza bai nene in tara asta ? Desigur ca altii au stapani cu banet gros si puturos care sustin site=uri intregi - avand continut aberant, jignitor pentru specia umana din prisma subiectelor abordate, ba chiar rataciti total in propaganda si manipularea conforma cu biblia stapanului lor - insa eu intreb sincer : CU CE SA EXISTAM, SA SUPRAVIETUIM SI SA AJUTAM LUMEA ? Bun, noi facem benevol insa pe noi cine ne ajuta cu tot ce avem nevoie IN MOD BENEVOL? Mos Craciun, Zana Maseluta, etc? PE NIMENI NU INTERESEAZA.

Nu ma lamentez , spun adevarul. Ne-am invatat sa mancam rahat si sa-i spunem miere, dulceata sau alte nume ca sa il facem comestibil, ok, insa la capatul curcubeului o sa ni se arate ca natura e sincera chiar daca cruda si hotarata : rahatul e rahat. Oricat ar astepta romanii un miracol, un salvator, o grupare de salvatori VA GARANTEZ EU CA LUCRURILE VOR URMA ACELASI CURS FIINDCA MASELE DORM, ZAC IN IMPUTICIUNE SI PROSTIE, IPOCRIZIE, toate alea invatate de noi la scoala. NU stiti ?? SCOPUL SCUZA MIJLOACELE BEY...

Si uite asa avem acum tot felul de copii cu probleme, EMO, ciudati fata de care societatea nu are compasiune sau intelegere. De ce ? Fiindca la fel ca majoritatea oamenilor , ei au "creat, modelat, perfectionat" aceste derapaje, aceste vieti care acum nu isi gasesc orizontul si tot ea Ii trateaza ca pe niste ciudati antisociali. O pura demagogie tratata cu Diana la cel mai gros picior de lemn. Unii vorbesc vorbe, insa cei mai multi freaca menta si duc vieti de rahat. Si apoi se plang ca duc asemenea vieti.

Stiti ce recomand eu ? Recomand sa incercati sa supravietuiti cu bullshit-ul promovat zi de zi pe canalele mass-media, va recomand sa nu mai fiti ipocriti si sa recunoasteti stadiul de primate catre care NE INDREPTAM. Desigur ca veti fi multi care nu veti citi asemenea lucruri pe care le scriu eu insa ignoranta si stupiditatea reiesita din increderea oarba in niste dogme nu o sa va salveze de porcariile prin care veti trece.

In final nu vreau sa ma plang ca nu m-a ajutat nimeni pentru blog cu bani, design, etc. ci vreau sa va spun dragi oameni buni si rai ca viata este asa cum ne-o facem. Asa ca nu va mai plangeti si dati vina pe altii pentru mizeria din ograda proprie. Nu aveti nevoie de lideri, salvatori sau eroi , aveti nevoie sa realizati unde sunteti si in ce hal am ajuns ca natiune [ROmania] si specie [omenire]. Insa Dumnezeu cu mila ..
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii pana acum»

 1. Buga Cristina said

  am June 19 2008 @ 1:36 pm

  Procesele de daune colective impotriva unei singure corporatii au prins intr – adevar “radacini” in SUA, de ceva ani. Cu cat mai multi consumatori prejudiciati adunati intr-o singura cauza, cu atat se joaca mai dur la tranzactie si bineinteles se prefera sa se cada la intelegere decat sa riste “bad publicity” printr-un proces de mare anvergura si rasunet.

 2. romania inedit said

  am June 28 2008 @ 11:39 pm

  Domnule Urban , eu cred ca viitorul avocatilor asta o sa fie , nu procesele penale !
  Spre exemplu BCR din octombrie a bagat ABUZIV 2,75 lei comision la plata ratei in loc de 1 leu cat era , desi in contract scrie FOARTE CLAR ca DAE este de 18,08 % , si dobanda este revizuibila semestrial in functie de dobanda de referinta !
  Nu trimit nicio notificare ,nimic , impreuna cu noul grafic de rambursare !
  Practic au incalcat contractul , dar nimeni nu i-a dat in judecata pentru ca nu au gasit sau nu stiu eu , un avocat care sa aiba curaj in el si sa-i dea in judecata pe nemernici !
  Acuma vor sa majoreze ratele unilateral , desi contractul nu poate fi modificat decat cu acordul ambelor parti !
  Asa fac toate bancile din Romania si le merge !

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: