ROMANIA INCONSTIENTILOR, LATRAILOR SI PLANGACIOSILOR

Tweet this

M-am saturat sa vad cum se plange lumea in tara asta. Cica sa faca statul, sa facem noi, sa faca cineva [Mos Craciun sau Gerila ?!] ceva ca oamenii sa fie "salvati". De ce anume ...nu stim..insa trebuie salvati ca cica e criza, e groasa treaba. Niste tampiti care vin la tv si radio, dandu-se culti, specialisti, ba chiar doctoranzi in orice domeniu, inclusiv al muncii si lipsei banilor la romani.

Bun. Exemplu concret in Balotesti , Ilfov . NU vorbesc de rau de toti oamenii, departe de mine, vorbesc exact de unii cu care am intrat in contact si carora le-am oferit sansa sa castige niste bani. Mai exact muncile despre care am vorbit cu ei erau : sa tunda buruieni, sa tunde iarba, sa mature , etc + cand o fi nevoie sa ajute la deszapezit, alte actiuni corelate , adica nu le-am cerut sa faca piramide sau alte minunatii. Ce credeti ? Ei bine am fost "lovit " cu texte de genul : sefu nu pot ...am treburi acasa...nu...nu pot ..ai vorbit cu X ?

Domne , zic eu, eu vorbesc cu tine . Deci eu iti ofer bani ca sa ma ajuti cu astea si tu nu vrei sa castigi bani >? Pai atunci de ce te vaiti ca nu ai si e greu? Hai inteleg nu vi in ziua x sau y, insa tu nu vrei deloc?

Nu sefu..nu pot..

Altul : Viorele nu imi place sa fac dastea, imi pare rau insa nu...

Nu stiu daca toti latraii din mass-media mogulimii ex-secu realizeaza ce inseamna diversitatea si ca exista multe persoane inclusiv in Ilfov care NU VOR SA MUNCEASCA ! PREFERA SA STEA DEGEABA , SA FRECE MENTA SI SA TRAIASCA DIN SOMAJ, AJUTOARE, ETC. Pe unii probabil Ii bate gandul si cum sa dea o spargere sau alte minunatii !! Tara asta a luat-o razna ! Pe acesti oameni , pe care Ii cunosc, oricum nu ai ce sa=i pui sa faca altceva fiindca nu au alte pregatiri insa NICI NU VOR SA INVETE SA FACA ALTELE .Deci asta e o parte insemna a populatiei cu care am intrat in contact. Mai sunt si oameni buni, insa cred ca o sa devina specie pe cale disparitie, lasand calea unor astfel de puturosi si pierde-vara care se vaita - la carciuma sau nu - ca le e greu, ca vor mai multi bani de la stat, ca de ce x sau z au mai multi bani ca el, bla bla

Nu se fac emisiuni cu chestii dastea ca "nu dam bine la oameni". Pai da insa e mai bine sa-i minti am intrebat un realizator TV ?? Da , a raspuns el. Facem rating, oamenii nu se supara, aia e..

Omule realizezi unde suntem ? De obicei cand ajung cu ei la punctul asta ori baga capul in pamant si realizeaza ce porcarie traieste ori se supara si pleaca. Insa asa am ajuns unde suntem.

Unii dintre ei au copii, tot asa vor fi educati ? Sa fenteze munca, doar sa planga si sa latre , sa aibe numai drepturi ..nu si obligatii ? Si deci astia sunt o parte din "sarmanii" plansi de bocitoarele mogulimii.

P.S. a iesit in presa iar dupa inundatii ca in timp ce trupele ISU [INSPECTORATUL PENTRU SITUATII DE URGENTA] , militarii, jandarmii munceau , carau, erau murati la piele, multi "sinistrati" erau la carciuma sau dadeau ordine cu sticla de bautura in mana. Iar..despre asta nu se fac emisiuni ca cica da rau la om. Nu stiu ce doare mai mult, nesimtirea unei parti a mass-mediei sau prostimea fara margini si inconstienta unora dintre acei "sarmani" care sunt unde sunt fiindca nu vor sa faca mai mult . Mai bine da o tuica, o tarie sau o bere pe gat si vede el maine sau poimaine...

URAAAAAA ! Caragiale ar ramane uimit cat de actuale sunt operele sale, chiar si azi in anul 2010 !
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: