DEZINTERESUL PENTRU CHESTIUNI SERIOASE ESTE REGE ABSOLUT

Tweet this

Blog-ul asta e din 2008. Anul asta a facut 2 ani, timp in care am postat diferite materiale[audio, video, text, etc.] prin care incercam sa trezesc pe cei care sunt interesati, sa se poata informa oamenii, sa-i ajutam, bla bla.

Ce credeti ca s-a intamplat ? Credeti ca au dat buzna si mi-au scris mii de oameni ? Sau sa primesc mailuri ca ce bune informatii si ca vor si ei sa puna alte date interesante si credibile ? Nici vorba. Cateva persoane, printre care Codin , au fost interesate si au parcurs materialele. In rest dezinteres total. Nu intereseaza pe nimeni. Si nu am pus aici porcarii despre nu stiu ce guru, alte tampenii care se perinda pe internet, etc.

Nu intereseaza decat pe foarte putini de aceste lucruri. Se cred destepti, atotstiutori si "experimentati"..plus ca "sunt conspiratii HA HA HA". Indiferenta e la mama ei. Nu spun ca nu ne-au sustinut decat toti cativa oameni, in rest mi-am luat injuraturi, s-a aruncat cu rahat si noroi [mai ales atunci cu vaccinarile cand disperatii cu spume la gura anuntau epidemia, apoi pandemia civilizatiei umane, cu milioane de morti, cavouri peste tot si alte aberatii ] si in final mi-am expus aici ideile si sperantele. Din nou plictis total. NU intereseaza de aceste lucruri , va jur eu cu mana pe Biblie  ! Daca bagam pe site-ul asta filme porno, nu stiu ce discutii cu "vedete" sau copii de vedete sau alte chestii dastea cred ca eram in top ! Insa am vrut sa incerc sa furnizez niste informatii utile si cu impact direct asupra noastra, a tuturor ! Mare dezamagire, mai ales ca am pornit cu sperante mari, am crezut ca lumea e interesata de aceste lucruri insa nu au avut de unde sa le afle . Aiurea, majoritatea oamenilor nu le pasa de aceste date, catalogand datele de pe site=ul meu drept "aberatii, conspiratii, basme". Desigur concetateni, numai canalele media si fostii securisti au adevarul absolut ! Va respect insa alegerea ...Pe de alta parte trebuie sa spun ca intr-adevar acum lumea e interesata de otevisme, declaratii ULTRA-MEGA-SUPER SOC , ce mai zice fotbalistul x, ce zice pseudo-vedeta Y, ce a mai facut nu stiu ce artist a carui declaratie - e bine sa fim gay si chiar sa incurajam la randul nostru acest mod de viata - e prezentat in toate ziarele ...mogulilor, acelorasi gainari de la revolutie si dinainte de 1989, care acum sunt milionari si ne invata ce, cum si unde sa ne uitam cand vrem informatie. Daia are audienta scandalul acum cu omul soricel si aceleasi imagini cu catuse si dezvaluiri INCREDIBILE, DEVASTATOARE...

IN realitate doar rating, publicitate, abaterea atentiei care se vede ca a ajuns norma acceptata de majoritatea oamenilor. Insa asa cum ne asternem vom si dormi.

Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: