Banner

Nu suntem in S.U.A. sau Germania …

Tweet this

Se vede si se simte acest lucru. Nu numai in plan economic, al infrastructurii [de orice fel, fie ca vorbim de telefonie, internet, transporturi, agricultura, siguranta si protectie , etc.] ci si in plan personal se observa clar acest lucru ! De exemplu , cand te uiti sa vezi cum se inteleg, unesc si se ajuta oamenii in S.U.A., Germania, Austria si apoi privesti in Romania ...iti dai seama de ce suntem unde suntem de zeci de ani.

Ne plangem toata ziua sau ne laudam de una si alta, insa nu suntem oameni. Uitam cine ne ajuta, cine ne sustine in momente grele, cine tine la noi si Ii vindem la primul colt pentru ego-ul nostru, bani sau /si putere . Daca ma gandesc la faptul ca americanii si-au castigat independenta luptand si invingand cel mai mare imperiu din istorie - IMPERIUL BRITANIC - si apoi ma plang ca romanii, fiecare dintre noi nu suntem ca astia , intr-un fel bat campii. Nu vorbesc de toti, insa in mare suntem un popor las, indiferent, nesimtit, cu valori cretine si scopuri infecte , manipulati, prostiti, taxati si suprataxati si impozitati, lasati in voia Domnului in privinta sigurantei noastre. In vreme ce pe aeroporturi se lupta cu terorismul, in restul tarii poti fi taiat, batut, impuscat sau omorat de diferiti interlopi, etnici sau altii pentru care cica.. NU EXISTA SOLUTIE. Cata abureala si vrajeala !

Germania este o tara extraordinara. Ordine, disciplina, infrastructura, mancare de calitate, etc. Si asta datorita sistemului si oamenilor din ea. La fel si S.U.A. , chiar daca acum sunt probleme si la ei, insa oricum oamenii acolo sunt mult mai uniti, muncitori, sufletisti si idealisti. Nu e atat jeg si imputiciune ca aici. Probabil fiindca au trecut prin foarte multe greutati si au ajuns la concluzia ca numai uniti si sinceri pot sa lase ceva uman si notabil in urma lor. La noi nu o sa vezi asa ceva, decat foarte greu si izolat.


Urbicid - Urban si asociatii
Vezi mai multe video din Reclame


Ne place de nemti insa nu vrem sa traim ca ei. Daca ne zice cineva sa muncim, sa ne unim, sa ne ajutam...se gasesc imediat sute, mii de critici [minim] care sa ne spuna ca nu putem fi obligati, ca nu trebuie sa fim sclavi...bla bla...numai tampenii si spalari de creier. Au ajuns niste posturi tv sa fie Biblia omului de rand. La fel si sindicatele. In acelasi timp se duce naibii caracterul, umanitatea, respectul fata de cei care fac ceva si ajuta si pe altii, iar de multe ori nu se aleg cu nimic. La fel si cu americanii.

Caragiale a fost si va fi un geniu. A "pozat" societatea aristocratica romaneasca, acel jeg uman combinat cu puticiune care e data cu parfum scump...insa tot pute si o da de gol ceva. La fel si altii ca el care au scris de societatea romaneasca - de atunci insa ACTUALA SI ASTAZI..cu toate ca trebuia sa EVOLUAM nu sa STAGNAM sau INVOLUAM- si uite asa va recomand si filmul http://www.cinemagia.ro/filme/cuibul-de-viespi-398/ . Si alte filme au redat o parte a romanilor, insa parca filmele acestea vechi in care au jucat monstrii sacri ai Romaniei au redat cu adevarat ceea ce multora nu ne place sa recunoastem : astia sunt romanii !

De altfel sa tragi de par niste chestiuni, sa le imbrobodesti, sa le manipulezi si doar sa prostesti masele prin canale media , este o rezultanta a faptului ca acest popor uita de istoria sa, uita de comunism, uite de multe lucruri si prefera sa tradeze zi lumina decat sa evoluam catre americani sau nemti. Daia , spun eu si e doar parerea mea, Romania nu va fi niciodata ca America, Germania sau chiar si Grecia ! Niciodata. 

NU vrem sa fim cum sunt astia in tarile lor  - si astfel si-au mentinut blazonul si tarile frumoase si remarcate in toata lumea - insa ne place cum e la ei.  Nu uitati : Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri... Nu sunte perfect, departe de mine ideea. Insa nici nu sunt de acord cu ce a ajuns tara asta si cu locuitorii ei care vor numai distractie, sa fie ei numai sefi, directori sau oricum oameni cu posturi bune, bani en gross , masini scumpe, vacante la ... nemti, greci, americani, etc. si restul melodiei. Sa nu dea naibii sa le ceri sa ne unim, sa ne ajutam si sa muncim ca lumea ! Mai bine pe unii Ii injuri de familie decat sa le ceri sa puna osul la treaba si sa tragem toti ca unul !

Si inca ceva, pentru cei care se cred europeni civilizati sau mari VIP-uri : nu haina , pantofii, ceasul, geanta, masine super de lux [de la stat sau din alti bani] face omul ! Ci faptele si ce a incercat/incearca sa faca ! Romania este mai aproape ca niciodata de o decadere morala si de orice fel, decat a fost vreodata in istorie.

Insa suntem in Romania, tara cu atatea forme de relief insa care e locuita din pacate si de fel de fel de pierde vara, nemernici, escroci , sulfe si tradatori de mare clasa, oameni cu doua fete.

Alex Jones striga si tipa [e sincer omul, il admir pentru pasiune si pentru cum gandeste ] ca e rau ce se intampla in S.U.A. de cand cu ultimii ani, insa pun pariu ca nu ar putea trai in Romania noastra nici macar 1 saptamana ! Ori ar pleca ori ar ceda ! Este o porcarie si o mizerie ce se intampla in tara asta, zi de zi, ora de ora. Si suntem cu totii de vina pentru asta ! Cu totii !!
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: