Banner

Cei care nu fac nimic concret pentru noi insa se erijeaza in idoli media

Tweet this

CONTACT >>>> viorel.urban@yahoo.com ; viorel.urban@gmail.com

********************************************************************

V-ati gandit vreodata cat ne-au ajutat vedetele de la tv IN MOD CONCRET, DIRECT SI CONTINUU ? V-ati pus intrebarea cine le plateste salariile grase pentru a face tot felul de emisiuni, mai infecte sau mai reusite, mai imbecile si inutile sau cu o incercare de 10% de utilitate, insa marcata desigur de cererile sefilor ? Tot felul de marionete, pseudo vip-uri din mass-media [tv, radio, etc.] au ajuns sa le stie ei pe toate, sa se dea rotunzi si sa faca caterinci de orice misca. Ei sunt idolii media. Nu fac NIMIC CONCRET PENTRU NOI , NU AU FACUT SI NU VOR FACE. Nu se lupta cu autoritatile in mod direct pentru o viata mai buna insa ei la gargara si palavre politicianiste si indoctrinante sunt primii.

Pentru mine nu a facut nimic concret si util NICIO ASTFEL DE VEDETA .... Cati dintre voi se gandesc la faptul ca acesti "idoli" care pozeaza in perfecti si atotcunoscatori -- BAGATORII DE SEAMA, ATOTCUNOSCATORII SI PROFITORII CARE AU TAMPIT SI DISTRUS ROMANIA -- au niste sefi combinatori, fosti securisti, fripturisti si "baieti /fete care se descurca...au pile...sunt bazati" si instiga oamenii doar intr-o directie : DIRECTIA CARE LE CONVINE SEFILOR. Spun ca e lupta pentru putere si bani, insa uita sa se uite in oglinda ! Uite asa se tampeste o generatie sau mai multe [dupa caz -- Romania reala si …adevaruri care dor in anul 2010 - ultima parte + Ipocritii de langa noi ] si am ajuns unde suntem.

M-am saturat eu de cate ori am auzit ca numai presedintele Basescu sau premierul Boc e de vina. Dar marlania, tupeul de maidan ai ghertoilor care sunt sefii trusturilor media "de incredere " sunt fara limite. Acesti oameni au adus Romania in stadiul actual , acestia si cu toti cei din conducere care au uitat de patriotism, sa facem lucruri bune si sa ne ajutam reciproc . Acum vor dezbate problemele cu inundatiile din studio-urile lor , vor arunca vina sperand ca oamenii sa aleaga "pe ailalti...ca e foamete si trebuie sa manance si ei saracii, ciuma galbena, rosie, dupa caz din nou " si uite asa noi o sa ramanem tot ca prostii. Reteta e la fel si in afara. Inclusiv media alternativa are tot felul de ciudati, subventionati , dubiosi si oameni care joaca foarte bine teatru INSA CARE NU AU FACUT, NU VOR FACE SI NU FAC NIMIC CONCRET PENTRU NOI SAU COMUNITATEA UNDE TRAIM ! Nici Alex Jones, nici altii din tara nu creeaza ceva concret si care sa ne ajute sa ne organizam si supravietuim vremurilor care vor veni. Nu am nimic cu ei insa nu poti sa acuzi si sa tot acuzi si sa zici de altii, in timp ce tu nu ajuti pe cei de langa tine [cu donatii /ajutoare de haine, echipament, hrana, bani sau ce mai e nevoie ] . Asa si cu televiziunile astea , nu am vazut marile vedete si alti idoli sa se duca si sa doneze ceva DIN BANII LOR PERSONALI OAMENILOR . De fapt ei nu au facut acest lucru nici inainte , si nu o vor face nimic acum pentru ca ei vor sa faca bani, sa aibe rating , sa suga sume frumoase din publicitate /faima SI NU SA AJUTE TARA SAU PE NOI ! Sunt niste circari si astia . Ei vorbesc de politica ca e o curva, insa ce fac ei si altii nu intra in "judecata lor". Oare de ce ?!

Sunt cativa care au meritul ca ne-au deschis ochii si ne mai informeaza - de genul Alex Jones, Jordan Maxwell, Gerald Celente, etc- insa astia nu vor fi langa noi cand va fi rau. Nu ne vor plati electricitatea, chiriile, alimentatia sau securitatea. Si asta fiindca din 90' incoace am permis altora sa ne faca agricultura, securitatea si i-am lasat sa ne jecmaneasca, umileasca si sfideze ! Uitati-va la posturile cu stiri sa vedeti ce nebunie, ce incrancenare oarba exista doar intr-un singur sens impus de acesti proprietari de canale media ; si apoi intrebati-va cu ce ne ajuta acesti scribi, aceste creaturi care iau bani si o duc bine si apoi tipa la unii si altii ca le pasa de Romania si locuitorii ei. Le pasa de burtile lor, morala nu mai au de mult, nici constiinta !

Singura sansa ca sa depasim ce va urma - in afara de http://www.urbanviorel.ro/index.php?s=singura+sansa - este sa ne unim si sa muncim, sa ne organizam, sa ne aparam. Insa in Romania de azi e greu sa coagulezi asa ceva din cauza dezbinarii, nesimtirii, tupeului "de borfas...mai stiti cine canta asemenea cretinatati inutile, care erau cool pentru o masa de tineret care credea ca l-a apucat pe Dumnezeu de picior" si a indolentei crunte "las' ba ca merge asa".

Nu va puneti credinta sau baza in sarcina unora si altora ! Nu ma intereseaza cine sunt sau ce fac aia, atat timp cat nu merita atentia noastra fiindca la momentul 0 , cabd vom avea nevoie de sprijin si ajutor [poate mai multe decat am putut noi oferi] O SA NE TRANTEASCA USA IN NAS SI VOR SPUNE CA SUNT OCUPATI SI CA NU AU TIMP DE NOI ! Acestei tari Ii trebuie o noua ordine daca vrem sa reconstruim ceva pentru urmatoarele generatii.
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: