Pentru ce sa fim noi sacrificati ?

Tweet this

Ma uitam astazi la "protestul" de la Cotroceni. Oameni in varsta, tineri si chiar musculosi [ce naiba o fi cautand acolo , insa m-am dumirit : erau agitatorii sau infiltratii care pot fi observati la asemenea mitinguri ] impingeau gardul tinut de jandarmi. Ma gandeam ca daca cineva le cerea sa munceasca cu atata energie nu cred ca ar mai fi facut astfel ci s-ar fi lamentat ca e greu. Si apoi : ce aveau cu gardul si baietii de la jandarmerie ? Ah..ca sa dea bine la camerele unor posturi de megalomani, spalatori de creiere si indoctrinatori care gemeau la un moment dat " IATA ROMANIA , IATA UNDE CE FAC OAMENII,,, BLA BLA BLA ".

1/ Nu era toata Romania acolo si nu aia e Romania !


Urbicid - Urban si asociatii
Vezi mai multe video din Reclame


2/ Ce fac oamenii ? Trag de garduri si vor sa intre la Cotroceni ? Si ce sa faca acolo ? Este clar ca multi au fost acolo doar ca nu aveau unde sa fie sau poate au fost motivati ca sa aibe o parte a mass-mediei ce da devoratorilor de scandal, circ ...si cam atat, painea cred ca o sa se imputineze.

Bun, nu se vor aplica acele masuri. OK. Insa acum se vorbeste de cresterea altor taxe si impozite, majorarea TVA , etc ! Adica sacrificati iar vom fi noi, tinerii ? Pentru ce ? De ce iar noi, de ce iar ni se intampla asemenea porcarii ?! Domnilor si doamnelor de la tv/radio/ministere de ce dati acum in tineri si mediul privat ? Numai pensionarii si bugetarii conteaza ? Mediul privat cand a facut greva sau a blocat circulatia ???

Mediul privat trebuie sa moara ca sa traiasca altii? Desigur ca mare parte a mass-mediei nu va vorbi decat putin si fugitiv despre ce va fi. Practic incepem sa ne sapam singri groapa si apoi o sa ne arunce altii, spunand ca este pentru binele comun ...

Nu am vazut emisiuni asa incinse si agitate in care sa se vorbeasca despre faptul ca mediul privat e vai de mama lui si asa, insa acum incepem sa il terminam de tot. Ce se urmareste ? Este normal sa ne ocupam de toate problemele insa se vede ca au strigat atat de pensii si salarii la stat ca au uitat de mediul privat, de unde se trag banii pentru taxe, impozite si in final pentru existenta statului. Prostii ?! O sa vedem, insa sigur sunt multi inconstienti care nu realizeaza ce s-a intamplat azi.

Din nou tineretul va fi sacrificat pentru "marele bine". Si uite asa ne batem joc unii de altii, chestie la moda in RO.

Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: