Banner

Ex abysso resurgit – REDESCHID BLOG-ul

Tweet this

stiu ca am scris - AM INCHIS BLOGUL .DEFINITIV SI IREVOCABIL


Insa nu pot sa stau deoparte fara sa scriu ce stiu sigur ca simt fata de lucrurile care au loc in tara asta unde m-am nascut si unde am crezut ca pot face ceva bun. Este o imensa porcarie , spalare pe creier si odioasa schimbare a personalitatii/puterii oamenilor de a fi UMANI ! Va spun ca nu sunt si nu voi fi perfect insa lucrurile au luat-o razna rau in tara asta si pe restul planetei. Tradari, minciuni, razbunari si scheme prin care sa fie "pedepsiti" tot aia care incearca sa ne deschida ochii, sa ne ajute concret si sa ne faca atenti la lucrurile care conteaza. Minciunile perpetuate de o mare parte a oamenilor, minciuni care se pare ca au devenit norma acceptata, in loc sa ne sacrificam pentru adevar, unire si comuniune catre o evolutie superioara fata de ce avem in acest moment drept "disponibil" !

Am fost si sunt injurat si hulit de persoane pe care le-am ajutat insa cand am cerut sa fiu si eu sustinut/inteles si ajutat s-au inchis multe usi in nas. Apoi am exagerat , crezand ca si ei sunt ca mine si nu ma lasa la greu, ci fac tot ce pot sa ma ajute. VAX !! Am luat teapa si prostul de mine nu a inteles ca "nu merge treaba asa" ci doar "cand pot ei, cand au ei timp, cand sunt ei ok sa ma ajute"... Am cedat si am tipat, injurat si facut urat la randul meu ! Si acum recunosc ca am gresit . Imi cer scuze pentru faptul ca nu am fost ancorat in realitate ci am crezut ca toti gandesc ca mine referitor la faptul ca numai uniti si daca ne ajutam sincer si la maxim ..numai atunci putem spera la o viata mai buna . E ok, e infrangerea mea, e mizeria pe care am lasat-o in urma insa jur ca nu voi mai repeta asa ceva.

Am aflat ca daca faci ceva rau in tara asta [cred ca de fapt si in alte locuri din lume] esti cumva cool , stimat ba chiar esti mai apreciat decat daca FACI CEVA BUN SI APOI CERI INAPOI FAVOAREA ! DACA FACI GRESEALA ASTA SI CERI SA TE AJUTE LA FEL CUM AI AJUTAT SI TU , ATUNCI DAI DE NAIBA CU MULTI OAMENI FIINDCA TE VOR NUMI NEBUN, DEZAXAT, SCHIZOFRENIC ! De ce ? Pai pentru ca nu toti inteleg ce inseamna sa returnezi ce ai primit si mai e un aspect : aspectul puterii si starii sociale. Daca ai stare sociala [bani] insa nu esti asa puternic pe scara ierarhica si nici nu vrei sa le faci rau fiindca nu iti returneaza ajutorul sau nu iei masuri cand ei te insulta aiurea , esti asimilat precum un pacalici cu bani, o vorba-lunga [ " e doar gura de el" ] si uite asa esti doar un prost fraierit.

Insa sincer cel mai mare vinovat sunt eu, nu ei. E greseala mea si mi-o asum adica sufar si merg mai departe. Asta e viata.

Insa daia zic - cum am mai scris in alte articole - sa nu ne mai plangem sau miram ca lumea e cum e si relatiile inter-umane sunt asa de pline de ipocrizie, minciuna, nesimtire, intoleranta, violenta, ura si dorinta de materie [bani, masini, mosteniri, etc.].

Nu uitati ca suntem raspunzatori pentru viata pe care o ducem. Insa lupta pentru o viata mai buna o voi continua si voi scrie ce simt/ce cred si ce vreau fiindca trebuie sa evoluam nu involuam !
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: