Banner

TU STII UNDE SE DUC 2% DIN IMPOZITUL TAU PE VENIT?

Tweet this

Vrei sa ii ajuti pe cei care nu se pot apara singuri in fata abuzurilor? Atunci 2% din impozitul platit statului trimite-l la Asistenta pentru Consumatori!


Pentru ca TU esti cel mai important CONSUMATOR, ai posibilitatea de a dona 2% din impozitul tau pe venit catre Asociatia ASISTENTA PENTRU CONSUMATORI


CUM?

Daca ai venituri din salarii:

Completeaza declaratia 230 (punctele A si B). Formularul 230 poate fi descarcat http://www.doilasuta.ro/doilasuta/Resurse_files/decl_230_2008.pdf. La formularul completat atasezi fisa fiscala primita de la angajator (formularul 210) si le depui la administratia financiara.

Daca ai venituri din alte surse:

Completezi declaratia 200, punctul III. Cei care obtin, pe langa salarii, si alte venituri, vor completa declaratia 200 "Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2008", la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat. La formularul completat atasati fisa (fisele) fiscale primite de la angajator (formularul 210) si le depuneti la administratia financiara.

http://www.asistentapentruconsumatori.ro/doneaza2lasuta/

###########################################################################

#####################################################
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: