Banner

Rusinos ! Parlamentarii puterii infranti in Senat de opozitie; ANI pusa la zid; Victoria liderilor de sindicat

Tweet thisReclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Rusinos ! Parlamentarii puterii infranti in Senat de opozitie; ANI pusa la zid; Victoria liderilor de sindicat

Tweet this
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am April 13 2010 @ 1:31 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am April 13 2010 @ 1:31 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. cineva said

  am April 13 2010 @ 6:59 pm

  Nah, cand nu treci pe la scoala risti sa ramai …corigent šŸ˜€

 4. politika said

  am April 13 2010 @ 7:07 pm

  Politica este “un sport de echipa”.
  Asa a fost, este si va fi !

  Nu poti face de unul singur politica, nu poti initia, propune si aproba legi … Trebuie o echipa, trebuie sa fie un initiator, care sa organizeze un grup care sa asigure diseminarea … si sustinerea pana la votare a unei legi.
  Dar in Romanika politica se face in studiourile TV, toata ziulica. Meciul dintre organizatorii talk-showurilor si politicieni au fost pierdute de politicieni, care in loc sa faca politica la sediul ministerului (cu reporterii la usa) au ajuns sa faca ei coada la usile televiziunilor iar “reporterii” stau latiti pe fotolii confortabile …
  De fapt prezenta politicienilor conduce la fabricarea de emisiuni apetisante … daor pentru a baga pe gitul celor gura-casca reclame cu nemiluita … care asigura atit suport financiar televiziunii cit si salarii grase salariatilor televiziunilor …
  Daca mai crede cineva ca vreun realizator de emisiune este interesat de citi au murit sau intrat in puscarie se inseala amarnic. Realizatorii sunt sensibilosi doar la cota de audienta si la salariu.
  Dar trebuiesc felicitati pentru faptul ca au reusit sa-i faca pe politicieni sa le manince din palma …. sa faca coada pe la usile lor … pe la telefon pentru a fi acceptati IN EMISIUNE (sau eminciune) …

  Ce spui tu de Senat, Comisii … etc. Astea sunt doar denumiri ale institutiilor care trebuie sa intocmeasca STATELE DE PLATA … nu unde se si munceste !
  De la “pupitru” se recomanda populatiei ce sa faca , cum sa faca , cind sa faca … dar CA POPA ! Adica populatia sa faca ce se zice de la tribuna Senatului nu sa faca ceea ce fac ALESII !

  Traim in Romania iar ceea ce intelegem din cazul VOICU-LOCIC-COSTINIU-CASUNEANU … etc. este ca ASTA ESTE DE FAPT OCUPATIA ALESILOR !
  Intii introduc mina pina peste umar in banii statului, apoi regleaza conturile cu Politia, Justitia …etc. Apoi spun ca NU ESTE BINE SA FIE ARESTATI … deoarece AU VARSAT MILIARDE DE LEI LA BUGETUL STATULUI ( … din ce bani oare ??? … oare chiar din banii statului ??? … adica ai nostri ??? )
  Paaaaai sunt foarte ocupati, deoarece ca sa transferi din averea statului in averea firmei, apoi sa speli miliarde de euro … pentru ca apoi sa ajunga bani LICITI in buzunarele proprii si ale partidului … SI ASTA TOT UN SPORT DE ECHIPA ESTE ! … si consuma o gramada de timp !

 5. iO said

  am April 13 2010 @ 10:34 pm

  Aha, deci Geoana trebuie sa supuna la vot legile numai cand domniile lor onor parlamentarii puterii au chef sa treaca pe la sedinte ? A da legi Gica-Contra este specialitatea opozitiei. Nu numai a celei actuale.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: