PROBLEME CU VITEZOMANII DIN BALOTESTI, ILFOV

Tweet this

Deoarece nu am mai suportat sa vad cum unii teribilisti alearga pe strazi, si acum si-au gasit o noua pista de raliu : STRADA CU PIATRA I.C. BRATIANU , am trimis adresele de mai jos atat catre IPJ ILFOV cat si catre IJJ ILFOV [Jandameria Ilfov] deoarece nu putem sa asteptam pasivi sa se intample o tragedie ca abia apoi sa ne implicam sau sa cerem autoritatilor competente sa ia masuri fata de acesti indivizi care nu au altceva de facut decat sa alerge cu motoarele lor pe strada aceasta [ca si pe celelalte strazi din Balotesti si din Ilfov, desigur]. Ar trebuie ca fiecare persoana din Balotesti se reclama aceste probleme autoritatilor si sa ne implicam astfel cu adevarat , altfel degeaba strigam din casa si ne plangem apoi ca e dezordine si haos.

Iata adresa trimisa :

CATRE IPJ ILFOV

Buna ziua

Va informez ca atat pe drumurile principale din Balotesti, cat mai ales si in special pe drumul pietruit - strada I.C. BRATIANU - exista persoane care merg cu viteza excesiva , punand in pericol atat circulatia celorlalti conducatori auto, cat si a pietonilor [aici vorbim mai ales de copii si mamele care ies cu acestia si se plimba ] ca sa nu mai vorbim ca unii dintre acesti teribilisti merg cu asemenea viteza incat arunca piatra/griblura de pe drum in curtile noastre, riscand sa loveasca pe toti cei care se afla in aproprierea drumului pe care acestia merg . Exista multe persoane care au vazut macar o masina pe zi care merge cu viteza excesiva pe acest drum de piatra , chiar existand unele momente cand erau sa aiba loc niste accidente deoarece acesti conducatori auto uita sa respecta pe altii si gonesc fara nicio problema pe strada I.C. BRATIANU [care repet este pietruita si deci ar trebui sa-i determine sa mearga mult mai incet] si deseori au fost cazuri cand oamenii de pe strada le-au cerut unora dintre acesti vitezomani sa mearga mai incet, alegandu-se in schimb cu atitudini sfidatoare, injuraturi crunte [de multe ori erau de fata inclusiv membrii ai unor familii cu copii] si deci este inutil sa spunem ca la intoarcere vitezomanilor in zona, viteza si franele /demarajele bruste sunt cu atat mai tupeiste .

Urbicid - Urban si asociatii
Vezi mai multe video din Reclame


De asemenea praful lasat in urma lor este de luat in considerare alaturi de pietrele [unii au trecut cu o asemenea viteaza incat erau sa ne sparga geamurile de la ferestre plus ca ne-au ajuns unele pietre si pe constructiile aferente ca sa realizati in ce hal merg acestia] si desi unii dintre ei s-au mai calmat dupa interventia Politiei , tot exista unii care merg tare , injura, poate chiar sar la bataie si asa ceva nu trebuie permis. Va rog sa luati masurile necesare , inclusiv cu interventiile rapide cand sunt apelate Politia/Jandarmeria de catre noi deoarece o sa ajungem sa nu mai putem merge in siguranta pe aceasta strada din cauza acestor indivizi care nu inteleg sa mearga normal. Precizez faptul ca aceasta strada este intretinuta EXCLUSIV pe banii nostri insa cand a fost posibil dialogul cu unii dintre acesti indivizi, am fost informat ca s-au adresat ori injurii grave ori chiar [din nou !] derapaje rapide, frane cu scrasnituri de pietre, praf, etc si astfel e timpul ca prin implicarea dvs. rapida si urgenta sa aducem lucrurile la normal deoarece nu este posibil sa lasam lucrurile sa decurga in acest mod.
Nu trebuie scapata situatia de sub control si nu trebuie lasati indivizii care se cred la raliuri sa isi bata joc de siguranta, munca si nervii nostri si ai celor care merg normal pe aceasta strada, ca si pe celelalte din Balotesti.


Materiale despre aceste probleme au mai fost reclamate :

SMECHERASII DRUMURILOR PIETRUITE DIN BALOTESTI

Vitezomanii din Balotesti isi fac de cap

Accident de motocicleta in Balotesti


accidente-rutiere

ASTEPTAM REACTIA DVS. SI MASURI FATA DE ACESTE CHESTIUNI DEOSEBIT DE GRAVE

-------------------------------

------------------------------------------

intrebare Ilfov - 6.4.2010Viorel Urban <viorel.urban@ gmail.com> Tue, Apr 6, 2010 at 2:53 PM

To: contact@ jandarmeriailfov.ro, jandarmerie@ mai.gov.ro

Cc: iulian.urban@ senat.ro, petitii@ mai.gov.roBuna ziua

Va rog sa-mi spuneti daca sunt echipaje ale IJJ ILFOV care patruleaza zilnic [atat in timpul zilei cat si noaptea ] pe drumurile din Balotesti Ilfov, precum si in celelalte localitati din judetul Ilfov.
Cred ca este nevoie de o prezenta mai pronuntata a acestor echipaje si patrulari si in acest sens asteptam raspunsul dvs.


Va multumim
--

Fwd: problema vitezoman in Balotesti - in special pe strada cu piatra I.C. BRATIANU - 9.4.2010Viorel Urban <viorel.urban@ gmail.com> Fri, Apr 9, 2010 at 7:19 AM

To: Ilfov <ipjilfov@ if.politiaromana.ro>, Elena Bucur <elena.bucur@ if.politiaromana.ro>

Cc: cabinet@ if.politiaromana.ro, iulian.urban @senat.roCATRE IPJ ILFOV

Cred ca nu este zi ca pe strada  I.C. BRATIANU sa nu avem macar 1 individ care ruleaza cu viteza si pune vietile altora in pericol
S-a intamplat si astazi , fiind informat de oameni ca o Dacie papuc alba B-91-LEI a rulat cu viteza mare atat la dus , cat si la intors.

Va rog din nou sa luati masurile care se impun pentru ca acesti indivizi sa nu mai mearga cu viteza excesiva [improscand cu pietre si praf totul in jur] deoarece nu trebuie sa asteptam sa aiba loc un accident grav de masina ca sa facem ceva.

Acesti indivizi merg cu viteaza desi observa ca strada este pietruita si nu numai ca pot pierde controlul volanului si sa se ciocneasca de gardurile noastre cat si pot arunca datorita vitezei cu pietre in pietonii [intre care suntem si noi] care merg pe aceasta strada .-------------

problema vitezoman in Balotesti - in special pe strada cu piatra I.C. BRATIANU - 10.4.2010Viorel Urban <viorel.urban@ gmail.com> Sat, Apr 10, 2010 at 7:13 AM

To: circulatie@ politiaromana.ro, cabinet@ politiaromana.ro, petitii@ mai.gov.ro

Cc: iulian.urban@ senat.ro, contact@ jandarmeriailfov.ro, jandarmerie @mai.gov.ro---------- Forwarded message ----------
From: Viorel Urban <viorel.urban@ gmail.com>
Date: 2010/4/10
Subject: problema vitezoman in Balotesti - in special pe strada cu piatra I.C. BRATIANU - 10.4.2010
To: Ilfov <ipjilfov @if.politiaromana.ro>, Elena Bucur <elena.bucur@ if.politiaromana.ro>
Cc: cabinet@ if.politiaromana.ro, iulian.urban @senat.roCATRE IPJ ILFOV

Cred ca nu este zi ca pe strada  I.C. BRATIANU sa nu avem macar 1 individ care ruleaza cu viteza si pune vietile altora in pericol
S-a intamplat si astazi , fiind informat de oameni ca un AUDI NEGRU b 98 wmk, orele 17;00 a rulat cu viteza mare atat la dus , cat si la intors. A lasat un nor de praf in urma lui , ruland cu viteza excesiva chiar daca pe strada era o persoana .

Va rog din nou sa luati masurile care se impun pentru ca acesti indivizi sa nu mai mearga cu viteza excesiva [improscand cu pietre si praf totul in jur] deoarece nu trebuie sa asteptam sa aiba loc un accident grav de masina ca sa facem ceva.

Acesti indivizi merg cu viteaza desi observa ca strada este pietruita si nu numai ca pot pierde controlul volanului si sa se ciocneasca de gardurile noastre cat si pot arunca datorita vitezei cu pietre in pietonii [intre care suntem si noi] care merg pe aceasta strada .

asteptam raspunsul si rezolvarea acestei probleme

10.4.2010

--
VIOREL URBAN
VIOREL URBAN


E-mail : viorel.urban@gmail.com
viorel.urban@yahoo.com
www.urbansiasociatii.ro
www.urbannews.ro
www.urbaniulian.ro
www.urbanviorel.ro
www.vrajitorul.ro
www.asistentapentruconsumatori.ro
www.parlamentulconsumatorilor.ro
www.mecanismelefraudei.ro
www.senatorpentruilfov.ro
www.urbantv.ro
www.dezvoltareilfov.ro
www.drepturile-pacientilor.ro
www.drepturileconsumatorilor.info
www.reclamati-autoritatile.ro
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: