PAX ROMANA 2010

Tweet this

CONTACT >>>> viorel.urban@yahoo.com ; viorel.urban@gmail.com

*****************************************************************

Am pornit la lupta acum cativa ani , timp in care am realizat cum merg lucrurile in Romania . Trecand prin multe incercari am realizat in timp cum si de ce sunt unele lucruri bune iar altele rele, desi sunt tot felul de critici, comentarii, talk showuri, etc. Nu stiam atat de multe in 2008, nici macar in 2009. Am invatat astfel lectie dupa lectie, si chiar daca nu am fost tocilar acum stiu pe dinafara niste lucruri foarte importante. Hotarasem sa nu mai scriu nimic personal pe blog, ma gandeam chiar sa-l inchid : FINAL [DZ] .

Desi sunt din multe puncte de vedere un nimeni, in ultima perioada am realizat ca putem face ceva, putem crea ceva, avem obligatia sa construim ceva. Indiferent de ce ar zice unii si altii [fie ca vorbim de unele rude, prieteni, cunoscuti] eu vreau sa respect niste promisiuni asa cum si altii le-au tinut fata de mine, si fara a caror sustinere, grija si rabdare nu as fi ajuns unde sunt acum.

Singuri este imposibil sa realizam ceva. Un om singur este inexistent , daca vrea sa lase ceva posteritatii si nu sa treaca prin viata ca rata prin apa, desi suntem indemnati de propaganda si manipularea asta ordinara si fara limite exact acest lucru sa-l facem : sa-i ascultam pe ei, propagandistii si smecherasii si sa nu mai gandim realistic si constructiv.

Intrucat nu putem face nimic singuri, exista doar o cale prin putem sa ne lasam amprenta in viata asta : sa ne unim, sa sprijinim si saprijinim alti oameni care doresc sa ne ajute si sa construim ceva. Nu exista alta solutie nici in cazul Romaniei. Am spus de multe ori asta : sa ne plangem mai putin , sa comentam mai putin si sa punem mana la treaba mai mult. Insa nu am spus ca deseori am gresit si uneori chiar foarte grav fata de unii sau altii. E greu sa recunoastem aceste lucruri, insa daca vrem sa facem cu adevarat ceva TREBUIE SA FIM DORNICI SI HOTARATI IN A SPUNE LUCRURILOR PE NUME, CHIAR DACA GRESIM SI NOI. Sa ne corectam greselile si sa nu le mai repetam insa este scopul ! Vedeti voi, cei care cititi ce scriu eu , facem alegeri si gresim de multe ori deoarece avem probleme de perceptie a realitatii, nu suntem subiectivi si nici umani ! Dam in aia ai nostri, cand de fapt ar trebui sa dam in aia care ne fac rau, care ne umilesc, ne sfideaza, isi bat joc de noi si ne iau de fraieri. Precum scriam in NEVOIA PENTRU O NOUA ORDINE MA DETERMINA SA REIAU MUNCA CU BLOGUL - 12.3.201 , exista nevoie unei noi ordini , inclusiv in Romania. Si nu ma refer la ordinea antisociala sau smechereasca a unor pseudo-VIP-uri care isi inchipuie ca ei pot sa faca orice in tara asta si sa scape. In primavara lui 2009 am vazut destule cazuri prin care poporul roman a vazut ca ordinea si siguranta nationala nu trebuie facute de bodyguarzi sau alti smecherasi , care se cred peste legi ! In niciun caz ! E cazul sa terminam cu aceste lucruri si trebuie sa ne orientam in a construi ceva stabil si pentru asta , inainte de toate, e nevoie sa facem curatenie in tara asta insa si sa ne strangem randurile.Am gresit de multe ori fata de oameni deoarece eram si eu naiv, avem o cunoastere a realitatii distorsionata si , inclusiv, nu intelegeam ca ce dam, aia primim. Este cazul sa spun ca voi lupta pana la moarte pentru ca schimbarile in bine din Romania, fie ca ne referim la siguranta, ordine publica, relaxare, transport, intimitate, respectarea drepturilor si libertatilor din Constitutia tarii si nu numai , SA FIE RESPECTATE SI ASIGURATE IN MOD CONCRET ! Trebuie insa sa facem ce trebuie sa facem , fara sa mai lovim in aia care sunt alaturi de noi [si la bine si la rau] si care chiar daca nu sunt perfecti , ne sustin si ne ajuta in demersurile noastre.

Pentru a construi ceva, pentru a lasa ceva in urma ta TREBUIE SA FI PREGATIT PENTRU SACRIFICII si SA INVATAM SA SERVIM CA APOI SA STIM SA CONDUCEM . Aceste 2 minime conditii trebuie intelese si aplicate concret de noi imediat si fara alte impedante , mai mult sau mai putin reale. Adica sa terminam cu iluziile, aberatiile, minciunile si ascunderea unor lucruri reale. NU trebuie sa ne ghidam dupa unii formatori de opinie sau bagatori de seama , sa nu ne facem chip cioplit dupa imaginea si comportarea lor [nici de la noi din tara, nici de la altii] deoarece putem cade in capcana si sa ne trezim ca aia - care sustin ca sunt pro-umanitate, libertate, independenta, etc NU SUNT IN STARE NICI MACAR SA NE RASPUNDA LA MAILURI, SA NE SUSTINA MORAL SAU PE INTERNET, CE SA MAI VORBIM SA NE AJUTE FINANCIAR SAU ORICUM , MATERIAL, CONCRET - si va spun acest lucru deoarece sunt tot felul de guru/cunoscatori/agitatori care de dragul ratingului si din alte cauze...lasa impresia ca ei vor fi salvatorii nostri, cand de fapt sunt niste oameni cu care nu ar trebui sa ne pierdem timpul. Timpul este pretios si orice secunda trecuta, nu mai ne este data inapoi. Cu atat mai putin de catre cei de mai sus. Eu am invatat direct lectia asta si va spun ca este frustrant , enervant la maxim si sfidator sa vezi cum unii cer de la altii sa ajute dezinteresat, insa ei isi umplu conturile bancare cu bani din donatii, vanzari de carti, alte produse media, etc.

In alta ordine de idei trebuie sa intelegem ca toti trebuie sa respectam legile tarii. Fara legi, ne intoarcem la epoca de piatra. Legile sunt perfectibile , poate nu sunt respectate sau aplicate insa trebuie sa luptam pentru un stat de drept , un stat guvernat de CONSTITUTIE si apoi celelalte legi . Trebuie pus osul si orice abuz, nedreptate, umilinta sa fie oprite din fasa ! Cu adevarat trebuie sa ne implicam tot mai multi , insa grija mare sa nu va puneti speranta in niste oameni care au alte interese decat schimbarea lucrurilor in mai bine ! De asemenea va rog sa aveti incredere in noi, caci desi suntem oameni, vom lupta pana la capat pentru o tara in care viata sa fie mult mai buna. Trebuie sa luptam, suntem olbigati MORAL in primul rand, sa incercam si sa nu ne lasam dezbinati de fleacuri sau diferite alte surse , care vor tara asta sa fie tot in mizerie, dezordine, nesimtire si sfidare pe fata .

Fiecare va alegeti drumul insa suntem raspunzatori pentru deciziile noastre. Dumnezeu sa ne ajute si sa ne ghideze pasii pentru a putea continua aceasta batalie zilnica cu scopul unei noi ordini a lucrurilor pentru o Romanie mai sigura, mai curata si mai organizata + prospera !

Nu mai tolerati pe cei care va fac rau, va umilesc sau va indeamna sa nu respectati legile tarii ! Nu mai acordati atentie bagatorilor de seama si altor indivizi care cer altora luna si soarele, ei nedand nici 1% din acestea insa apoi improsca cu noroi pe oricine si orice, doar sa faca rating si sa-si serveasca interesele unor stapani carora dezordinea si dezbinarea le sunt prielnice si utile ! SUSTINETI DEMERSURILE NOASTRE SI AJUTATI-NE PENTRU A BIRUI IN SCOPUL NOSTRU DE A SCHIMBA ROMANIA SI DE A LASA NISTE LUCRURI BUNE IN URMA ! Va promit ca am facut, facem si vom face tot ce putem omeneste posibil si legal ca sa nu treaca degeaba timpul pe langa noi.

Doamne ajuta si multumesc tuturor care ne inteleg, sustin si indeamna sa ne continuam munca!

``````````````

`````````
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: