Romania reala si …adevaruri care dor in anul 2010 – partea 2

Tweet this

Cititi NU-I INTERESEAZA DE NOI ! ca sa vedeti mai bine despre ce vorbeam in postarea precedenta legat de schimbarea in bine, o societate mai buna si solutii ..ca o sa fiu probabil atacat ca...nu dau si solutii ! Am dat si solutii oamei buni, sunt sceptic ca multi insa vor "aplica" ce le-am "predat". E mult mai convenabil sa continue acelasi stil de viata si sa se minta [chiar daca inconstient] pe ei insisi si pe cei din jur !

Am ramas de multe ori suprins si m-a cuprins o greata si o durere de cap cand am inteles , dupa multe discutii si dezacorduri, ca multa lumea nu vrea sa se schimbe ! Este fals ca nu poate..dar cand e sa MINTA, SA INSELE, SA FURE, SA TRADEZE..ATUNCI DE CE SE POATE ?! PAI VA SPUNE SUBSEMNATUL : PENTRU CA E FACIL SI USOR ! Ca sa construiesti ceva, ca sa mentii ceva bun, ca sa nu tradezi si sa mergi ca un tot unitar NECESITA CEVA CE ROMANII NU PREA VOR SA DEA : SACRIFICIU ! Adica sacrificam inertia sau unele idei care par acceptate de societatea moderna de pilda sa vorbim urat, sa ne tradam apropiatii [lasa ca-i trece ...] , sa le vorbim de sus , sa-i aburim si sa-i determinam [ca e prost de bun ce e ..] sa ne ajute cu bani, job-uri, idei, actiuni, etc.

De pe Trilulilu, iata codul de embed:


Urbicid - Urban si asociatii
Vezi mai multe video din Reclame


Insa cati sunt gata sa se sacrifice pentru binele comun ? Ni se baga in cap de tot felul de tampiti, agenti NEW AGE si altii ca ei ca e ok sa fim independenti, ca sa ne luptam pentru libertate chiar daca pentru asta ..atacam sau ne despartim de familie, prieteni de o viata sau oameni pe care i-am ajutat ENORM ! Asta e viitorul lor, de fapt exista si la noi multe carti care au ca tema extraterestrii, informatii secrete, agenti secreti, tehnologie cool...si IDEEA CA NU E BINE SA TE ATASEZI DE CINEVA SAU CEVA ! Adica spalare de creier . Da, un exemplu este >> RADU CINAMAR SI CARTILE SALE .

 Ce daca ne mintim parintii, fratii, prietenii, oamenii care ne ajuta cu adevarat ?!! FITI INDEPENDENTI, CREDETI IN GURU X SAU Y, mergeti pe mana noastra.... Asta e calea unor dezaxati si psihopati /sociopati care incearca sa ne distruga si urma de omenie ramasa in noi, in anul asta 2010. NU zic ca nu sunt informatii interesante/poate reale, insa i-am studiat si va spun sincer ca fiecare carte/revista/publicatie/site de genul asta e o CAPCANA ! Adica bag informatii reale, informatii posibil reale, SF mult si apoi adauga esenta lor : SPALAREA DE CREIER SI INDOCTRINAREA , ei oferind o "noua perspectiva, o noua intelegere a lucrurilor, o noua...." si uite asa imbarliga astfel lucrurile incat daca nu stii cine sunt astia, cine-i sponsorizeaza si cum dracu ajung asemenea carti de vanzare in Romania chiar poti sa pui botul si sa cazi in capcana lor . Inca ceva : cartile NU SUNT GRATIS ! Asta ca sa vedeti ce ...dezinteresati sunt ei, EI CARE CER ALTORA SA FIE DEZINTERESATI , NEATASATI, ROBOTIZATI SI IN FINAL INUMANI ! La fel ca altii de pe piata, care opereaza la nivel global si cer bani pentru niste informatii -soc, date confidentiale si ... la fel...cer ajutor DEZINTERESAT ! E cu adevarat o MANIPULARE A MANIPULARII , O SPALARE SISTEMATICA DE CREIER !

Au dreptate unii cand zic ca nu merita sa faci nimic pentru nimeni in tara asta ! Eu as spune ca merita sa faci ceva doar pentru aia care ne sustin, ne ajuta concret, pun la fel de mult suflet si inima ca si noi! De restul nu ma mai intereseaza ! NU poti cere sa te ajute cineva daca tu nu esti in stare sa fi OM ! OM !! Insa desigur ca daca discuti cu ei pe partea asta, esti facut nebun, smintit, dement, tembel si altele, chiar injurat insa... cand ai ajutat un astfel de individ ai fost OK, BUN, ADEVARAT ! Ca sa vedeti nivelul unora de la noi , am trecut DIRECT prin asa ceva cand am ramas ca prostul targului ...cand am auzit :

 " pai si ce scoti ochii acum ca m-ai ajutat // nu te-a pus NIMENI sa ma ajuti asa ca lasa-ma dracului ca nu iti datorez nimic // ce tot te dai mare ca m-ai ajutat, oricine ar fi facut la fel // ia nu mai imi bate obrazul ca nu te ajut, si ce daca m-ai ajutat atunci...acum o sa-mi repeti asta zilnic ?! nu am timp de tine si lasa-ma nebunule ca nu te-a pus NIMENI sa ma ajuti !" . Am tone de exemple ramase pe creier, ca urmare a reactiilor unor oameni cu care am interactionat .

Deci asta e realitatea , astea sunt adevarurile care dor in 2010 ! De multe ori am simtit ca o sa crap de nervi la ce ne-au facut unii si altii, la cat de mizerabili pot fi, unii dintre ei si-ar vinde si parintii pentru faima si bani ...cu adevarat VIATA BATE ORICE FILM !

SCHIMBAREA ESTE POSIBILA ,BA CHIAR FOARTE NECESARA ! Nu avem viitor bazandu-ne pe ce exista azi in Romania, si ma refer la toate domeniile, judetele, localitatile, la toti oamenii si la toate ideile vehiculate zilnic . Nu vom avea decat un cosmar de viitor ignorand aceste realitati. Si va spun ca veti plange cand veti ajunge sa vedeti ce a insemnat sa ne tradam unii pe altii, sa ne prostim pe noi insine ca e OK sa ne batem joc CHIAR DE AIA CARE AU TINUT LA NOI ,NE-AU AJUTAT SI NE-AU INTELES !

Nu este o lamentare , sunt niste scrieri ale mele pentru ca asa am simtit ca trebuie sa spun lucrurilor pe nume. E timpul sa realizam ca suntem unde suntem datorita celor care au uitat de unde au plecat, au uitat cine le-a fost aproape si au uitat cine i-a ajutat CONCRET nu fantasmagoric, nu cu iluzii, abureli, vorbe-vorbe si mai ales nu cu jumatati de masura ! Mie unuia mi-a ajuns perioada asta de ani in care am vrut sa las cat am putut de la mine, am vrut sa inteleg pe toti, am vrut si incercat [am reusit de multe ori] sa ajut cu multe chestii multe persoane. Unele ma injura pe la spate, vorbesc urat despre mine si tot asa insa nu putem fi buni de prosti ce suntem .
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


2 Comentarii pana acum»

  1. A.B. said

    am June 18 2008 @ 2:28 pm

    E normal ca aceeasi banca, si anume BRD, sa perceapa 200 de euro taxa de urgenta pentru deblocarea sumei din contul unui client care si-a blocat/ pierdut cardul? Va intreb pentru ca mi se pare abuziva suma, in conditiile in care este vorba de banii clientului, nu de vreun avans, iar emiterea fizica a unui nou card sigur nu costa 200 de euro. Deci cun se justifica aceasta cerere?

  2. admin said

    am June 18 2008 @ 2:50 pm

    Nu este normal si este un abuz; daca vreti sa le cereti daune va asteptam sa ne trimiteti actele doveditoare

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: