Banner

Cu spume la gura…. si toata atentia pe NOI cand deranjam – PARTEA II

Tweet this

Prin 2007 imi mancau ficatii : RDS-UL cu internet-ul lor cu tot, ELECTRICA - gluma de curent electric pe banii fraierilor , smecherii care mergeau cu viteza pe drumul pietruit si intretinut din BANII NOSTRI, oameni fara bun simt si onoare etc.

In 2008 s-au adaugat la astea ATACURI DIRECTE si anume actiuni ale institutiilor publice prin care au facut ce puteau ca sa ne distruga. Nu au reusit ! Daca o sa cautati pe net, veti gasi pe cateva bloguri , retele de bloguri si site-uri [unii cu interese directe altii doar prieteni ai primilor ] postari cu tone de injurii, cuvinte urate, aberatii, minciuni ....orice ca sa dea BINE ..despre o amenda de spam. Imi fac mea culpa si sper sa fiu impuscat in numele tarii daca acesti internauti si blogeri care au facut atatea pentru tara asta si locuitorii ei [sau macar pentru regiunea in care stau] VOR FI MULTUMITI SI VIATA LOR VA FI MAI BUNA !

Daca luam toate nenorocirile, toti infractorii, toti interlopii, toti periculosii cu fapte grave , PENALE [cautati dragi internauti , smecheri cu bloguri, aserviti ai intereselor mogulilor si tupeistilor care au distrus ROMANIA sa vedeti care e diferenta intre o amenda contraventionala SI FAPTE PENALE !] din 1990 si ajungem la 2009 , apoi vedem activitatea unor oameni [fara legatura cu autoritate sau institutie publica] si apoi ajungem la parlamentari - haideti sa vedem oameni buni cum este aplicata reteta abaterii atentiei , manipularii si dezinformatii in mod continuu. Nu au inventat astia roata, va spun eu. Deci exista o amenda pentru spam si acum ORICE atac al unora din mediul online [ca sa intelegeti cu ce isi ocupa timpul si daia zic ca AU INTERESE DIRECTE SA FACA ACEST LUCRU, ADICA SUNT PUSI , FOLOSITI SA-SI SERVEASCA STAPANII CHIAR DACA CALCA IN PICIOARE MORALA SI ORICE URMA DE BUN SIMT SI LEGATURA CU REALITATEA ANULUI 2010 ] prin care vor sa ajunga la noi - in special la Iulian Urban , fratele meu - se bazeaza pe acest lucru !! Ca in rest NU AM FACUT NIMIC GRESIT !

Le-am vazut si le vad reactiile, privesc la emisiunile unde a fost Iulian invitat [si aici vorbim de televiziuni cu interes sa dea in el, cu moguli pusi sa-l fleaceasca + televiziuni mai echilibrate insa cu invitati pusi sa-l toace ] si inteleg tot; si voi puteti intelege : EI AFIRMA CA VAI TRAIAN BASESCU SI TOTI DIN JURUL SAU [SAU UNII DINTRE EI CARE SE IMPLICA CU ADEVARAT ] MANIPULEAZA, PROSTESC LUMEA, NU STIU CE DRACU MAI FAC ... ESTE O GANDIRE DUBLA ! PAI CE AU FACUT DIN 1990 INCOACE OAMEN "MARI, GREI" PRECUM X, Y, Z ?? AU FACUT CE SPUN EI CA FACE IULIAN , PRESEDINTELE BASESCU SI ALTII !

NU ESTE NIMENI PERFECT, INSA VA SPUN EU : NU AM CREZUT IN VIATA MEA CA O SA VAD OAMENII ATAT DE DISPERATI SI NEBUNI ASTFEL INCAT SA COMBATA CU VORBE-VORBE , IMPLETICIRE DE LEGI, CONSTITUTIE, FLECAREALA, ABERATII ..DOAR-DOAR SA CADA EI TOT IN PICIOARE ! Va spun atat : aflati cui apartin trusturile de presa, ganditi-va ca daca angajatul x sau y nu face ce-i zice seful [sef care primeste ordine de la DUMNEZEUL SAU, PATRONUL SMECHERAS AL TRUSTULUI ] este dat afara, nu-si primeste salariul si alte dastea ! Am o foarte buna prietena din partea defunctei ZIUA si este o bataie de joc ce s-a intamplat cu ei ! NU s-a vorbit de problema asta atunci, nici de problemele altor ziaristi SI STITI DE CE ?! PENTRU CA NU AU AVUT INTERES SMECHERASII DIN ROMANIA CARE POZEAZA IN VICTIME, INSA CAND NE INTOARCEM CU SPATELE PLANUIESC CUM SA NE INJUNGHIE, ASERVEASCA SAU TRANFORME IN SCLAVI PE PLANTATIA LOR !

 Eu am fost mai prost, mai uman si am incercat sa vorbesc cu fiecare, inclusiv unul din blogerii cu cica multi vizitatori si stiti ce am primit [vorbeam evident cu el de amenda de spam ca alt subiect de care sa scrie rau de noi nu au] : tupeu, misto, injuraturi de mama si altele ! Asta e nivelul acestor oameni !

 Va intreb acum sincer : tot acest fiasco pentru...o amenda contraventionala de tot rasul data in conditii super-suspecte si trasa de par ?! NU, DESIGUR CA NU. Precum e actiune IPJ ILFOV de a ne ataca cu acea pseudo-problema , exact asa a fost cu amenda spam. Va spun asta ca sa nu zica unii : VAI...PAI URBANII SE ASCUND DE AMENDA AIA, EI SUNT SPAMERI SI SE FERESC SA VORBEASCA ..BLA BLA ! NU MA FERESC MAI BAIETI SI FETITE CARE MURITI PENTRU SIGURANTA NET-ULUI SI V-ATI OPRIT LA NOI SI AMENDA AIA PATETICA PENTRU SPAM !

Daca vreti sa ma impuscati si sa spuneti ca prin amenda aia voi sau restul tarii a trait mai bine, veniti si terminati-ma, puteti chiar sa ma bateti ! Eu zic insa ca nu e frumos sa uitati de constiinta si ancorarea in realitatea adevarata. Ah, dar uitasem ca trebuie sa traiti si voi si banii primiti de la stapanii vostri sunt dati doar daca ne atacati cu asta, ne injurati, turnati venin si improscati net-ul cu aberatia asta . Go ahead !

 Si a continuat lupta noastra si a continuat si actiunile astora, mercenarilor pusi pe urmele noastre [pe internet si nu numai] carora li s-a dat COD ROSU [actiune maxima cu orice pret impotriva subiectilor URBANI ] in 2009 ! Si cu spume la gura "baietii si fetele destepte" au spus : ASTIA SUNT ADEVARATI, SUNT NEBUNI, TREBUIE OPRITI ! OPRITI-L PE SENATORUL ASTA URBAN, OPRITI-L BAI NENE ! ....

- va urma- 
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: