EXTRATERESTRII, STIRI SENZATIONALE SI BOLNAVE ! ABATEREA ATENTIEI – FEBRUARIE 2010!

Tweet this

CONTACT >>>> viorel.urban@yahoo.com ; viorel.urban@gmail.com

------------------------------

Ma uitam ieri pe un ziar si vedeam stirea despre OZN-uri si Extraterestrii .... Si anul trecut subiectul era la moda, aia care vorbisera in trecut de OZN-uri , viata Extraterestra , porti stelare...nu mai erau nebuni ?! La fel ca cica teoriile conspiratiei despre faptul ca nu vor muri zeci de mii de romani de la AH1N1.. Uite ca nu au murit..insa propagandistii , scribii si manipulatorii nu si-au cerut scuze. NICI NU O VOR FACE ! Ma bucur insa ca romanii nu mai sunt toti prosti, increzatori in toate mizeriile astea de stiri si campanii cu iz propagandistic si de bagat frica in oameni ca daca nu iau vaccinul X murim toti , sau medicamentul Z sau daca nu bem sucul W...

Revenind. Articole cu EXTRATRESTRII SI OZN-uri in mainstream media.... Bai oameni buni suntem toti tampiti ? Noi in Ilfov avem probleme cu curentul electric, gaze, infrastructura rutiera, siguranta cetateanului..ZAPADA , GERURI CUM NU AU MAI FOST DIN 1985 [precum ne spun aceleasi surse oficiale - cautati pe google ] si ...vorbim de ET si OBIECTE ZBURATOARE NEINDIFICATE ?? Zilele trecute vorbeau de

Britanicul care a afirmat c? ?i-ar fi ajutat un fost amant s? se sinucid? a fost eliberat ...


Apoi vad >> Raport: Franta a folosit în mod deliberat solda?i drept “cobai nucleari” ! Apoi ne chinuie cu sute , mii de articole despre PSD .. PSD...si iarasi PSD. Inteleg majoritatea mass-mediei . Este dreptul ei sa aleaga ce stiri sa dea...insa aici vorbim de profit, modalitati de manipulare sau oare vorbim despre evolutia romanilor, schimbarea lucrurilor in bine, adevar, cinste , onoare ?! Stiti de fiecare data cand am intreprins ceva in ultimii ani au tot cautat fabricile astea de facut articole defaimatoare sa ne sara la gat si sa ne distruga ! Faceau spume la gura in timpul nebuniei [dupa moartea lui Toni Tecuceanu] si dadeau tot felul de smecherasi si manipulatori in noi ca ce ne bagam noi sa informam populatia, ca aberam, ca au murit si sun infectati mii /zeci de mii chiar de romani...ca nu suntem de specialitate, ca bla bla bla ! Ma uitam atunci la moderatorii emisiunilor, ma gandeam la mogulii din presa : CHIAR NU VA MUSTRA CONSTIINTA ACUM ? CHIAR NU MAI AVETI OMENIE IN VOI ?! Acum ca totul a iesit la iveala, acum ca Paul Tecuceanu a reusit sa faca lumina legat de moartea fratelui sau [ceea ce angrenat cu actiunile noastre si ale multor altor romani nespalati pe creier, neprostiti si manipulati au dus la declaratiile si datele oficiale ca nu exista mii de morti din cauza AH1N1, NICI MACAR SUTE !! ] chiar nu mai avem niciun Dumnezeu mai baieti si fete ?!

Deci in loc sa vorbim despre problemele REALE ALE ROMANIEI [despre care gasiti cu duiumul la mine pe blog, la Iulian , pe alte site-uri de pe internet ] trebuie sa ascultam doar de mass-media mainstream care vorbeste de OZN-uri, ce mai face starul x, ce mai zice VIP-ul Y [pe care nu-i vad sa ni se alature, sa lupte pentru o schimbare reala in bine a Romaniei ] sau alti ciudati si nebuni ?!  Asta sunt sursele voastre CREDIBILE ? Ok, atunci eu va spun ceva : si eu am niste articole cu OZN, ET, etc. insa din momentul asta si pana cand nu vom avea o viata MULT MAI BUNA IN CONCRET NU VOI MAI PUBLICA NIMIC ! Este o bataie de joc sa ne acuzi pe noi ca nu suntem credibili cand vorbim de cazuri preluate din presa/site-uri/sure ROMANESTI SAU DIN AFARA , insa ei sunt CREDIBILI cand vorbesc de OZN-uri si alte lucruri de genul asta ?! Sunt o minte deschisa insa stiu cand se abate atentia si nu suntem prezentati pentru ce facem si cat ne zbatem.

E ok. Alegerea e a mass-mediei. Insa sa nu se mai planga apoi cu aceeasi invitati, aceleasi teme unde doar se vorbeste, sa nu mai se scrie tone de materiale ca vai, vai, vai, de ce nu face x, y, z ! ALO, DRAGI JURNALISTI SI PRESA : NOI NE LUPTAM AICI SI INCERCAM SA FACEM CEVA ! FAPTUL CA AVETI ORDINE DE SUS SA NE MARGINALIZATI CA SI CUM NU AM EXISTA E ALTA POVESTE, NESPUSA DE VOI LIVE, ON AIR, ETC ! PENTRU ASTA SA VA FIE RUSINE !

P.S. Sau cum sunt emisiunile despre masini de lux, palate , insule private...BAI PRODUCATORI SI CE MAI SUNTETI VOI, NU MA INTERESEAZA PROSTIILE ASTEA ! CAND IMI CADE CURENTUL, CAND SE STRICA MASINA DATORITA GROPILOR DIN ASFALT, CAND NU POT IESI PE DRUM CA E OMATUL GROS ...NU CREDETI CA BATETI CAMPII CU EMISIUNILE VOASTRE COMPLEXE DESPRE LUCRURILE ASTEA ?! E O BATAIE DE JOC SI O RUSINE !

PPS - Abaterea atentiei a operat, opereaza si va opera pana cand ne vom trezi ..din antichitate. Si atunci erau jocuri , lupte intre gladiatori, stiri diverse despre tot felul de tampenii si aberatii REALE fara baza concreta ! Insa manipulatorii au devenit din ce in ce mai buni si scapa de raspundere fata de actiunile lor care sfideaza problemele reale ...SI MAI ALES : REZOLVAREA LOR ! Nu-mi amintesc o implicare la institutiile statului a multor oameni care au mase de oameni care le urmaresc emisiunile ..Nu dau in nimeni insa daca vrem sa intelegem de ce e o tara vai de mama ei, macar sa nu ne mintim singuri : DATORITA FIECARUIA DINTRE NOI CARE NU FACE TOT CE POATE SA SCHIMBE SITUATIA !

vedeti si :

BAGATORII DE SEAMA, ATOTCUNOSCATORII SI PROFITORII CARE AU TAMPIT SI DISTRUS ROMANIA +


V-ATI TREZIT ROMANI ? VA MAI LASATI MANIPULATI SI INDOCTRINATI ? +


ROMANI APELATI LA NOI CU INCREDERE ! VOM FACE TOT CE PUTEM SA VA AJUTAM !


--------------


Santajistii de presa pregatesc desfiintarea ANI; presiuni pe senatori


---------

Population Control Advocate Wanted To Sterilize Food, Water


----


Nine Months Before Operation Northwoods, Government Leaders Suggested False Flag Terror in the Dominican Republic


----

Is Joe Stack a Wake-Up Call to America?


----

Playstation 3: The Future Of Big Brother Surveillance?


----


Texas ordered to destroy five million blood samples illegally taken from babies without consent


-----


Big Brother Not Just Spying On Schoolchildren Through Their Laptops


----

D-le senator Urban, gratie interventiei dvs. am primit pasaportul cu viza de sedere in Romania; Multumiri de la un basarabean


-------

Bayer pesticide banned over threat to honeybees


---


Alex Jones Listener Visited by FBI


----

Despite transit cop’s testimony, 3 NYPD officers acquitted in sodomy case


----


GlaxoSmithKline deliberately hid evidence of Avandia harm, says Senate report


----


Harvard Fellow calls for genocidal measure to curb Palestinian births


---


Kangaroos poisoned by fluoride


----


Pope Benedict XVI criticises airport body scanners


 

Pope Benedict XVI has spoken out against the use of body scanners at airports insisting that “human dignity must be preserved”.

73 Comments

----


Communist Chinese Government Pushes For More GM Crops


 

Campaign groups and agriculture experts issued fresh warnings Tuesday about genetically modified (GM) foods.

7 Comments

 

Sharp decline in public’s belief in climate threat, British poll reveals


 

Public conviction about the threat of climate change has declined sharply after months of questions over the science and growing disillusionment with government action, a leading British poll has found.

21 Comments

 

Toyota’s consumer safety problems are dwarfed by body count of Big Pharma’s deadly drugs


 

Even as Toyota now finds itself the target of an increasingly hyped-up inquisition about “public safety,” skeptical consumers are asking the commonsense question: If public safety is so important, then why isn’t Congress asking about the dangers of Big Pharma’s deadly drugs?

18 Comments

----


CNN Poll: Majority says government a threat to citizens’ rights


---


US military spied on Planned Parenthood, civilian phone calls


---


‘Paedophile Suspect’ For Taking Son’s Photo


---------


 Is America Becoming A Police State?


----


Bill Gates: Use Vaccines To Lower Population


------


Afghanistan bans coverage of attacks, will detain offending journalists


 

Raw Story
March 1, 2010

“Afghanistan announced a ban on news coverage of Taliban strikes on Monday, saying such coverage only emboldened the Islamist militants, whose latest strikes killed six in the southern city of Kandahar,” Reuters reports.
Journalists will only be allowed to cover the aftermath of Taliban attacks with permission from the National Directorate of Security (NDS) spy agency, the agency said. It threatened to detain journalists who film attacks without permission and confiscate their equipment.

“Live coverage does not benefit the government, but benefits the enemies of Afghanistan,” NDS spokesman Saeed Ansari said. The agency summoned a group of reporters to announce the ban.

No filming will be permitted while attacks are under way, and live broadcasts will be banned even from a distance, Ansari said.

The move was denounced by Afghan journalism and rights groups, which said it would deprive the public of vital information about the security situation in the country.

Read entire article

-----

Prognosis 2012: Towards a New World Social Order


-----


Din ciclul “cum s-au imbogatit mogulii romani” – Rompetrol si datoriile de 570 mil. euro catre statul roman; vaicareala din jurul dilemei CUM RECUPERAM BANII ?


----


NYPD Officer Admits False Arrests to Fill Quotas


 

ABC 7 News | An Eyewitness News investigation talks to a police officer who reveals the pressure they are under to make quotas.

57 Comments

-----


-------------------------------
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


69 Comentarii pana acum»

 1. Urban Viorel » Cum te trezesti abonat al COSMOTE daca uiti pe unde nu trebuie copia Cartii de identitate said

  am June 17 2008 @ 6:04 pm

  […] http://www.urbaniulian.ro/2008/06/17/cum-te-trezesti-abonat-al-cosmote-daca-uiti-pe-unde-nu-trebuie-… Afisari: 0 « Nu dati avans pentru casele noi fara sa cereti garantarea acestuia cu un drept de ipoteca in favoarea voastra […]

 2. Ghery said

  am June 18 2008 @ 2:33 pm

  Stima Urban si Asociatii!

  Trebuie sa recunosc ca va admir perseverenta de a demasca hotiile agentilor economici. Si mie, ca si jurnalist abonat la Cosmote, cu telefon de serviciu, neplacerile create sunt dese. Iar servicile de relatii cu publicul 0. Succes doamnei Victoria S. si sa speram ca cei de la Cosmote se vor invata minte!

 3. admin said

  am June 18 2008 @ 2:50 pm

  Multumim pentru aprecieri, insa daca aveti neplaceri de ce nu le reclamati ? macar la noi ca sa le facem publice si sa nu mai poata minti oamenii cu “calitatea ” serviciilor lor ?

 4. doar atat said

  am July 16 2008 @ 12:39 pm

  Daca am fost apelat cu numar necunoscut (injurii + amenintari), si am solicitat la Cosmote, comunicarea numarului de telefon, mi-au spus sa fac sesizare la Politie. Politia imi spune ca sansele pentru aflare numarului respectiv sunt zero (ca sa nu mai zic ca am facut sesizarea de ceva timp, iar sesizarea probabil nu a parasit sediul politiei) … Risc sa fiu dat in judecata de cei pe care i-am mentionat ca ii banuiesc.
  ANRC poate fi de ajutor?
  Sau ce sanse am sa pot afla numarul de telefon?
  Sau care e procedura pe care trebuie sa o strabat?

 5. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 17 2008 @ 3:42 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 6. Nistor Corneliu said

  am September 30 2014 @ 3:35 pm

  Buna ziua!
  Probleme contracte false efectuate de cosmote:
  La data de 30.07.2014,am gasit in cutia postala de la domiciliul sus mentionat unde nu locueste nimeni deoarece este casa parintilor decedati si eu sunt plecat cu serviciul si merg doar odata pe an acolo un numar de 7 facturi de la S.C.COSMOTE ROMANIAN MOBILE TELECOMMUNICATIONS S.A.Str.Splaiul INDEPENDENTEI,Nr.319G,SEMA PARC,CLADIREA ATRIUM HOUSE,ETJ.1-2,SECT.6,BUCURESTI unde spun ei ca am abonament.Am facut sesizare la aceasta companie unde nu primesc nici un raspuns,in schimb sunt contactat si hartuit de firma TOPFACTORING pentru restantele de plata de pe aceste facturi unde sunt amenintat sa platesc suma de 1.900 ron,daca nu voi fi executat silit.Mentionez ca nu am facut eu aceste abonamente si nici nu am semnat nici un contract cu aceasta companie si nu am detinut niciodata acele numere de telefon din contract.

  PRIN PREZENTA VA ROG :
  Sa dispuneti verificarea acestei companii in legatura cu aceste contracte.Ma consider inselat prin furt de identitate fals in acte si semnatura falsa.
  Cu multumiri!Astept un raspuns din partea Dvs.si indrumari care sa se poata rezolva aceasta frauda.
  Nistor Corneliu
  cornelnistor_72@yahoo.com

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: