REFLECTATI !! >> “Criza” YEMEN

Tweet this

Am primit aceste date de la Codin.

CENZURA TOTALA

in legatura cu, probabil, cea mai mare diversiune din istoria cunoscuta

- tacerea massmedia extrem de suspecta – oare ce ni se pregateste?!

Dupa ce ani si ani la randul au spalat pe creier oamenii  si i-au dresat pentru a crede in himera terorismului, culminand cu isteria Al Qaeda, arhitectii Noii Ordini Mondiale au sunat goarna adunarii generale in Golful Aden, situat in largul coastei Yemenului, in idea mobilizarii transnationale impotriva terorismului, evident o minciuna sfruntata care pe zi ce trece pare mai evidenta.

Nave de razboi ale Rusiei, Chinei, ale Corporatiei Statelor Unite, NATO, ONU, Angliei, Frantei, Germaniei, Arabiei Saudite, Indiei, Japoniei, Iranlui, Elvetiei si ale altor tari precum si un vas armat al super-firmei de asasini platiti “Blackwaters” (!?!) sunt deja prezente de la inceputul anului in Golful Aden incordandu-si muschii in fata unei holograme “malefice” – mai nou sub numele de “pirati somalezi”. Nimeni nu contesta primitivele iuresuri ale diverselor factiuni ad-hoc revendicand una sau alta, in special bani, insa fenomenul ce se petrece acum, chiar in acest moment, in Golful Aden, ridica mari semne de intrebare vis a vis de “versiunea oficiala” a realitatii. Dupa ce 99% din atentatele presupuse teroriste din ultimii 20 de ani s-au dovedit a fi de fapt inscenari meticulos concepute in laboratoarele serviciilor secrete occidentale, lucru dovedit clar prin declaratii si dovezi directe si nu numai, si avand in ultima instanta conexiuni indiscutabile cu “atentatori” aflati pe statele de plata ale serviciilor mai sus pomenite, iata ca farsa se mai joaca inca o data in fata mapamondului uluit. Si asta e posibil datorita strategiei PROBLEM – REACTION – SOLUTION.

Se va face tot posibilul pentru ca scena sa para credibila, nu vor precupeti nici un efort, vor provoca evenimente pentru a legitimiza in continuare FRAUDA care a colapsat umanitatea pe toate planurile in ultima suta de ani.

Ceea ce nu se spune , si are o insemnatate imensa pentru intrega omenire, este faptul ca sutele de nave de razboi prezente in Golful Aden, reprezentand armada lumii, s-au pozitionat de o maniera stranie…si unica in acelasi timp, pentru scopul declarat. Pe o distanta de cateva mile marine, acestea sunt dispuse intr-un cerc in jurul a “ceva” aparut la inceputul lunii ianuarie 2010, “ceva” de care oamenii de stiinta stiau ca e foarte posibil sa apara datorita anomaliilor inregistrate de campurile magnetice ale zonei respective si erau pregatiti inca de multi ani pentru acest eveniment. Cert este ca nimic nu e ceea ce pare, si precum ciudat ar parea sa se mobilizeze garda civila pentru a alunga graurii din cires, la fel de ciudata este si mobilizarea din Golful Aden, unica in istorie prin anvergura sa, pentru lupta cu “terorismul” si pirateria. Si mai exista inca un aspect esential, realmente esential si straniu care poate sa arunce in deriva orice minte ancorata puternic in realitatea consensuala. Impreuna cu navele de razboi, in Golful Aden au poposit si adevarate laboratoare ultrasofisticate care, printre alte nenumarate functii, o au si pe aceea de a se preocupa si analiza  AND – ul uman si extraterestru.

Scena este pregatita, actorii tocmai si-au terminat incalzirea, rolurile s-au impartit iar sponsorii spectacolului s-au asigurat ca fiecare isi va interpreta actul dramatic cu profesionalism. Profitul trebuie sa fie de cel putin 1000 de ori mai mare decat investitia facuta in spectacol, altfel nu s-ar fi croit atatea vesminte scumpe si nici nu s-ar fi pornit la drum asa caravana de saltimbanci.
Reclamati abuzurile la adresa iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: